Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιδοτήσεων παράνοια


asterixx

Recommended Posts

Nαι είχα δωρεάν χρόνο προς 2 κινητά και για το ένα με χρέωναν. Το ανακάλυψα το Μάιο μετρώντας αναλυτικά το λογαριασμό μου , κλήσεις και χρόνο .

Τελικά αυτό γινόταν συστηματικά για ένα 9μηνο. Έκαναν περίπου 2-3 μήνες για να λύσουν ΄το όλο θέμα. Στην αρχή μου είπαν ότι η διαφορά ήταν 5Ε αλλά τελικά μετρώντας από το Σεπτέμβρη η διαφορά στη χρέωση ήταν 95Ε.

Να σημειώσω ότι δεν είχα ελέγξει και δεν έχω ελέγξει ποτέ άλλο λογαριασμό γιατί χρειάζεται χρόνο και δεν μπορείς να θυμάσαι τις κλήσεις που έχεις κάνει.

Η παράβαση αυτή ήταν οφθαλμοφανής. Επίσης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με δωρεάν κλήσεις προς 2 κινητά ήμουν για παραπάνω από 2 χρόνια και στην αρχή δε υπήρχε χρέωση για κανένα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 25
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με κατάφεραν κ μένα οι κόκκινοι με μία καλή επιδότηση κ μείωση στο πάγιο να ανανεώσω το συμβόλαιο. Το είχα διακόψει πριν. Μετά από 4 μήνες η έκπτωση σταμάτηση χωρίς λόγο. Τους πήρα 3 τηλεφωνήματα για να μου πουν ότι έχω δίκιο κ θα ισχύει ξανά από τον επόμενο λογαριασμό. Τι να πω. Η τακτική προφανώς είναι όποιος δεν το καταλάβει πληρώνει. Μετά από αυτά λες δεν ξανακάνω στην τάδε εταιρεία. Μετά σου δίνουν μια καλή επιδότηση κ σε ρίχνουνε. Βέβαια θα μου πεις οι άλλες εταιρείες είναι καλύτερες?

Link to comment
Share on other sites

Καλά έλεος....Ρε παιδιά ξέρετε εάν ισχύει και για εταιρικές συνδέσεις?

 

ΝΑΙ. Έχω εταιρικό στους μπλε από πολλά χρόνια και τον Δεκέμβρη μου έστειλαν επιστολή με το ποσό της επιδότησης και την ποικιλία των επιλογών που είχα σε διάφορες συσκευές. Άργησα να ασχοληθώ με το θέμα και την 30.12 που ενδιαφέρθηκα διαπίστωσα ότι η συσκευή που με ενδιέφερε (η καλλίτερη προφανώς από τις προσφερόμενες) είχε εξαντληθεί και δεν μπορούσαν να την προμηθεύσουν μέχρι την επομένη που έληγε η προσφορά.

 

Από την αναζήτηση που έκανα σε διάφορα καταστήματα, τηλεφωνικώς, την ίδια ημέρα, κατέληξα στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής ο ιδιοκτήτης του οποίου προσφέρθηκε να μεσολαβήσει για την παράταση της προσφοράς, λόγω των εορτών. Στις 7.1 περίπου μου τηλεφώνησαν και είπαν ότι 1) παρατάθηκε η προθεσμία και 2) είναι άγνωστο εάν η Samsung θα φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο. Στα παράπονά μου, για το θέμα αυτό, απάντησαν αμέσως ότι θα φροντίσουν να διπλασιάσουν την επιδότηση (!!!). Με δεδομένο ότι το ποσόν της αρχικής επιδότησης ήταν ήδη αξιόλογο, σκέφτηκα να περιμένω λίγες ημέρες.

 

Πράγματι, σε μία βδομάδα μου τηλεφώνησαν και είπαν ότι διπλασιάστηκε η επιδότηση (!!!) και ρώτησαν αν επιμένω για το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung. Σκεπτόμενος, πλέον, με βάση την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, προτίμησα να μην αντικαταστήσω φέτος τη συσκευή και να κατανεμηθεί η επιδότηση σε 12 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι να έρχονται λογαριασμοί χάρις στο διπλασιασμό της επιδότησης.

Link to comment
Share on other sites

Α καλά...Ευχαριστώ φίλε μου. Τελικά εάν δεν γκρινιάξεις και δεν απαιτήσεις σε αυτήν τη χώρα δεν κάνεις τίποτα.

Πάντως δεν κατάλαβα γιατί ξαφνικά σου διπλασιάσανε την επιδότηση. Αφού δεν τους είπες ότι θα φύγεις. Πολύ "πειστικά" παράπονα θα έκανες...:D γιατί εγώ τόσα χρόνια πάω σαν χαζός ,μου δίνουν 100 ευρώ και παίρνω το πιο φτηνό NOKIA.

Link to comment
Share on other sites

γιατί εγώ τόσα χρόνια πάω σαν χαζός ,μου δίνουν 100 ευρώ και παίρνω το πιο φτηνό NOKIA.

 

Και ταυτόχρονα υποθέτω δέχεσαι αγόγγυστα το παζάρι πάνω στα δικά σου τιμολόγια της δουλειάς σου (όπως σχεδόν όλοι μας εξάλλου).

Ε λοιπόν κι εγώ αποφάσισα ότι αυτά τέλος. Δεν υπάρχουν για μένα ούτε "πολιτικές" εταιρειών, ούτε τιμοκατάλογοι, ούτε τίποτα. Παζάρι στα πάντα. Τα πάντα είναι υπό διαπραγμάτευση πλέον. Θα ματώνουν για να πάρουν το ευρώ μας.- :grin:

Link to comment
Share on other sites

Φέτος θα κερδίσω κοντά στα 3.400€.

 

Παλαιότερα με είχαν πάρει τηλ για επιδότηση και μου έλεγαν 300€.

 

Τελικά έδωσαν 1000€.

 

Σε φίλους το έχω πει χρόνια τώρα. ΠΑΖΑΡΙ.

 

Εδώ μπορούν και υφίστανται εταιρείες μεσάζοντες-προωθητές.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο με πήραν 2 τηλέφωνα με την προσφορά να παραμείνω,με δωρεάν τα πάγια 2 μηνών πακέτου 240 λεπτών.

Αρνήθηκα γιατί η επιδότηση συσκευής μου ήταν πολύ χαμηλή όταν έληγε το συμβόλαιό μου.

Μετά από μία εβδομάδα και 3 ημέρες πριν την πραγματοποίηση της αλλαγής μου προσφέρουν 6 μήνες δώρο το πάγιο.

Αρνήθηκα ξανά αλλά με δυσκολία, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

12 ώρες πριν την μεταφορά με ξαναπαίρνουν και μου προσφέρουν όλο το χρόνο δωρεάν τα πάγια για το ίδιο πακέτο χρόνου ομιλίας.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου και φυσικά εννοείται πως δέχθηκα!!!!!

Γιαυτό επειδή πλέον είμαστε μετρημένα κουκιά και η μία εταιρία ψαρεύει πελάτες από την άλλη , μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω και ειδικά περικοπές από πάγια έξοδα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τελευταία μου επιδότηση ήταν πρίν 2.5 χρόνια και αυτή γύρω στα 80 ευρώ. Πως μου προτείνετε να κινηθώ; Το πρόσχημα τους είναι, ότι δεν φουσκώνω τους λογαριασμούς κατα πολύ από την πάγια χρέωση.Δε το ήξερα να τους φουσκώνε ( θα ήταν σα να χρηματοδοτούσα έμμεσα την επιδότηση, άρα πιο το νόημα της; )

Link to comment
Share on other sites

Στην πράσινη αναφέρεσαι συνάδελφε; Ναι το έχουν αυτό γιατί ξέρουν ότι πολλά από τα προγράμματα που προσφέρουν άλλες εταιρίες ούτε τολμούν να σκεφτούν να τα υλοποιήσουν, οπότε έχουν πολλούς μαντρωμένους. Παράδειγμα συμβολαίου στους πράσινους: 2 αριθμοί απεριόριστα (απολύτως όμως!) + 120 λεπτά προς όλους τους υπόλοιπους με πάγιο 35 ευρώ + φόρο + ΦΠΑ. Το είπα σε μια κοπελιά της κόκκινης που προσπαθούσε να με ψήσει δια τηλεφώνου και μου έκλεισε το τηλ κατευθείαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λοιπον...ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....

 

 

Εχω και λεω.... Συνδρομητης στους κοκκινους τωρα 6χρονια με συμβολαιο και αλλα 4 με καρτα....Πριν 6 μηνες εβαλα το απεριοστα με 50Ε το μηνα... ΔΕΝ εχω παρει ποτε επιδοτηση επειδη τα 100Ε μου φαινοντουσαν γελοια για συσκευη....

 

Βρηκα λοιπον στους πρασινους προσφορα με περισσοτερα "προνομια" και ακουστε το καλο...με 26Ε μαζι με ΦΠΑ....

 

Πηραν λοιπον σημερα οι κοκκινοι τηλ για παζαρι....Για να μην τα πολυλογω....μου ΧΑΡΙΣΑΝ 12 παγια...Ναι ναι...ΔΩΡΕΑΝ για 12 μηνες... ΧΩΡΙΣ καμια δεσμευση....(ουτε συμβολαιο ουτε τιποτα...) οποτε θελω φευγω!!!!!!!!!!!!!

 

 

Μην τους αφησετε ουτε λεπτο...τρεξτε να "αλλαξετε" εταιρεια.....

 

Τωρα 6 χρονια τα 100Ε το μηνα για πλακα...Δικαιωθηκα...!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.