Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να προσφύγουμε ή όχι στο ΔΝΤ;


parist43

Να προσφύγουμε στο ΔΝΤ?  

16 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Να προσφύγουμε στο ΔΝΤ?

    • Ναί.εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει αλλη καλύτερη επιλογή
      1
    • Οχι.Τα πράγματα δεν ειναι τόσο σοβαρά όσο παρουσιάζοντε.
      8
    • Δεν ξέρω και είμαι προβληματισμένος
      7


Recommended Posts

Και εγώ πιστεύω ότι παντού γίνονται. Αλλωστε έχουμε δει παραδείγματα ευρωπαίων "ηγετών", που αφού βγήκαν στην "σύνταξη". γίνανε γνωστά διάφορα σκάνδαλα.

 

Το πρόβλημα γιγαντώνεται στην Ελλάδα όμως λόγω της ατιμωρήσιας που διέπει τα πάντα. Εγώ αυτό θεωρώ ένα από τα βασικότερα προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Καλές όλες αυτές οι αναλύσεις και οι θεωρίες για την προέλευση των προβλημάτων, αλλά συνεχίζω να μην διαβάζω προτάσεις. Τι κάνουμε τώρα είναι το θέμα. Ισονομία, ευνομία, νομιμοφροσύνη, νομιμότητα κλπ. υπάρχουν σε κράτη που δεν πεινάει ο κόσμος. Αν μπει ο παράγοντας πείνα στη μέση, ξεχάστε τα αυτά... Όχι μόνο δεν πρόκειται να εξαλειφθούν τα κακώς κείμενα, αλλά αντίθετα θα επιδεινωθούν. Εμείς αρχίσαμε ανάποδα (όπως πάντα σε αυτή τη χώρα). Χρειάστηκε να διαλυθεί το σύμπαν, για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αποκατάσταση της τάξης. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όταν αρχίσει να πεινάει ο δημόσιος υπάλληλος, τότε είναι που θα αρχίσει να τα "παίρνει" και πιο χοντρά για να επιβιώσει (αψηφώντας τις όποιες συνέπειες). Όταν αντιμετωπίζει λουκέτο ο βενζινάς, τότε είναι που θα οργιάσει η νοθεία για να αντέξει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η διαφθορά οργιάζει κυρίως σε τριτοκοσμικές χώρες πεινασμένων.

Link to comment
Share on other sites

Καλές όλες αυ.............ες πεινασμένων.

 

Εχείς δικιό, και έγω έκει φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε τελικα.

 

Τις δικές μου απόψεις τις έχω γράψει στο Νο4 Post να μη επαναλαμβάνομαι.

Εύκολες λύσεις σίγουρα δεν υπάρχουν. Οποιάδηποτε λύση θα εμπεριέχει και "κοινωνικό κόστος" σίγουρα.

Link to comment
Share on other sites

παρα το γλαφυρο του υφος ο Archytas σας τα λεει καλα.

 

Τωρα αμα το γυρισει ο κοσμος στο να κυνηγαει τους πλουσιους σαν υπευθυνους για τα χαλια μας, τοτε ειναι που θα καταλαβουν μερικοι ποσα απιδια βαζει ο σακος. Θα παραγει πλουτο στην Ελλαδα ποιος? Το κρατος? Το ΚΚΕ που διαταζει ανυπακοη και επανασταση? Τα πετρελαια που σας εχουνε κανει να πιστευετε οτι εχουμε και τα ακουμε απο το 1975?

 

Θα μου πειτε ζουμε στη χωρα που πιστευε τον Καματερο και οχι τους γιατρους. ΟΚ. Καντε την επανασταση σας, βαφτιστε φταιχτη τον Αγγελοπουλο που δεν μοιραστηκε τα λεφτα απο την πωληση του σκαφους του και συνεχιστε να πιστευετε οτι επειδη δουλευετε 16 ωρες και δεν εισαστε πλουσιοι, σας φταιει ο αλλος που ειναι.

 

Τετοια διαρροη μυαλου που εχει να γινει απο την Ελλαδα δεν θα την εχουμε ξαναδει. Μονο οσοι εχουν καποια σχεση με το δημοσιο θα μεινουν, που θα συνεχισουν να παιρνουν τα λεφτα τους. Οι αλλοι αλε αλε.

Link to comment
Share on other sites

Το είπα και θα το ξαναπώ. Το βασικό μας, ως λαός, πρόβλημα είναι ότι δεν μάθαμε να κάνουμε σωστές συμφωνίες και να τις τιμάμε.

Πάντα νομίζουμε ότι αδικούμαστε. Τόσο που μας έχει γίνει συνήθειο.

Μάθαμε να κλαιγόμαστε. Λες και θα μας λυπηθεί κανείς.

Και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος γυρίζει με άξονα την Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι μήπως πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο

 

Να προσφύγουμε ή όχι στο ΔΝΤ;

 

σε κάτι

 

Προσφύγαμε στο ΔΝΤ και τώρα τι?

 

σε λίγο καιρό το ξανα αλλάζουμε σε

 

Πτωχευσαμε και τώρα τι?

 

κοιτάξτε και μια άλλη βομβα που θα σκάσει μετά τις εκλογές.

 

http://www.reuters.com/article/idUSTRE61E2UC20100215

 

Επίσης μην ξεχνάτε οτι στην Γερμανία μιλάνε ήδη για δημοψήφισμα για να σταματήσουν την βοήθεια στην Ελλάδα. Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί το είπαν ξεκάθαρα. Μέσα χωρίς ψήφο ή έξω απο δώ.

Link to comment
Share on other sites

Τους πήρε 40 χρόνια να βουλιάξουν την χώρα και τώρα ρίχνουν τις ευθύνες στο λαό, στον συνταξιούχο, στο μισθωτό, στον εργάτη, στον ελεύθερο επαγγελματία...

Το άσχημο είναι ότι κάποιοι ακόμα και τώρα σιγοντάρουν...

Δε μπορώ να κοιτάξω στα μάτια έναν παππού που ήταν τίμιος και δουλευτεράς στη ζωή του, που όχι δεν ήταν δημόσιος υπάλληλος γιατί κάνει τζιζ αυτό το θέμα...

Απλός εργάτης ήταν και τώρα η σύνταξη δεν φτάνει, μετά από 30 χρόνια δουλειάς του λένε αυτά παππού και με αυτά θα πληρώνεις και συμμετοχή στα φάρμακα, στους γιατρούς...

Ο πολιτισμός κύριοι δεν μετράται από τα Μέγαρα, η εξέλιξη μιας κοινωνίας δεν φαίνεται από τα κότερα και τις Ferrari.

Ο πολιτισμός καθρεφτίζεται από την συμπεριφορά του ''σήμερα'' απέναντι στους απόμαχους της ζωής... κι όχι μόνο..!

Link to comment
Share on other sites

Απλός εργάτης ήταν και τώρα η σύνταξη δεν φτάνει, μετά από 30 χρόνια δουλειάς του λένε αυτά παππού και με αυτά θα πληρώνεις και συμμετοχή στα φάρμακα, στους γιατρούς...

 

+10

 

Σύμφωνος μαζί σου !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.