Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fespa και αναβάθμιση σε EC


sundance

Recommended Posts

Κατα δευτερον η τιμες που σας ειπα μπορει να ειναι χωρις ΦΠΑ (δεν το ρωτησα αυτο δυστυχως).Για ρωτηστε και εσεις βρε συναδελφοι να δουμε τι θα γινει.

 

Ας μην τρέχουμε να παίρνουμε έντρομοι τηλέφωνο πόσο κάνει, γιατί μετράνε το ενδιαφέρον και ανακοινώνουν με βάση αυτό και την τιμή.

Αφήστε που μας διαβάζουν αυτή την ώρα και τρίβουν τα χέρια για την ζύμωση της αγοράς που γίνεται αυτήν τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Εάν ισχύουν αυτές οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας η LH συγκρίνοντας αντίστοιχες άλλων εταιρειών. Εντάξει συμβόλαιο συντήρησης δεν υπάρχει αλλά με τέτοιο κόστος αγοράς για το Fespa πλέον νέοι πελάτες θα κοιτούν προς τα δυτικά...Οσο για τους υπάρχοντες χρήστες πιστεύω ότι επιβάλλεται να γίνει κάποια σημαντική έκπτωση. Ασε που όλες οι εταιρείες λογισμικού όταν πρόκειται για καινούργια modules κάνουν ελκυστικές τιμές γνωριμίας. (Scia, Robot, CCS)

Link to comment
Share on other sites

Οι τιμες των αλλων εταιρειων δεν ξερω ποιες ειναι... αλλα 1600Ε για ΕΚ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...!!! Δλδ αυτοι που θα αγορασουν το προγραμμα μετα απο μηνα θα την πληρωσουν αυτη την διαφορα ή για εχουν και ΕΚΩΣ-ΕΑΚ θα πληρωσουν εξτρα???

Link to comment
Share on other sites

Μολις πήρα την LH και μου είπαν 1600€ ΕΚ2-ΕΚ8 και 1500€ για pushover..απαράδεκτοι!Άλλα προγράμματα της αγοράς είχαν ήδη ενσωματωμένους τους ΕΚ..αλλά τι κάνεις τώρα..αλλάζεις πρόγραμμα?

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο με το θέμα αυτό, τόσα χρόνια η LH έχει δείξει αν είναι κοντά στον Συνάδελφο η όχι….

Και σαφώς δεν θα πρέπει να μιλάμε γενικά και αόριστα για τιμές και συμβόλαια, προσφορές και αναβαθμίσεις από ΕΑΚ-ΕΚΩΣ σε EC και NL.

Link to comment
Share on other sites

Απαράδεκτοι. Δηλαδή κάποιος που αγόρασε πέρσι το πρόγραμμα με φασματική ανάλυση και πλήρωσε κοντά 3500-4000, αυτή τη στιγμή η εταιρεία του λέει ότι πήρε μία παντόφλα και πρέπει να τους ακουμπήσει άλλα 3100 μέσα σε ένα χρόνο. Τί απόσβεση να κάνει?

 

Αν είναι ας βάλουνε και μαύρη κουκούλα να τελειώνουμε.

 

Πραγματικά κρίμα γιατί την LH μαζί με τη Runet τις θεωρούσα τις σοβαρότερες εταιρείες στο χώρο σε θέματα υποστήριξης, αλλά και λογικής αναβαθμίσεων.

 

Για μιά ακόμη φορά ντροπή σας...

Link to comment
Share on other sites

Μα ο συναδελφος ειπει οτι ενημερωθηκε τηλεφωνικα..δεν μιλησε αοριστα..

 

Αν κρινω απο FEM & διατρηση, μονο κοντα στο μηχανικο δεν ειναι...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.