Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eπαγγελματικά δικαιώματα κολεγίων


Recommended Posts

αγόρια αυτό έχετε να πείτε μόνο... ?

όπως είπε και ο @xaxa περίμενα να πάρετε θέση για να υπερασπιστείτε το "ψωμί" σας.

ή μόνο σας το παίρνουν οι Τ.Ε. όταν ζητούν τα αυτονόητα και σκίζετε τα ιμάτιά σας από την αγανάκτηση.

ή με την λαίλαπα που έχει πέσει έχετε χάσει τον μπούσουλα και δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε..

αναμένω...

να σας υπενθυμίσω τα λόγια (κορόνες) της υπουργού πριν μερικούς μήνες για το όνομα (κολλέγια) και την διατήρηση του καθεστώτος της 3βαθμιας εκπαίδευσης.

Link to comment
Share on other sites

απο την στιγμη που ο καθε καραγκιοζης μπορει εδω και χρονια να παριστανει στην Ελλαδα τον Τοπογραφο,και το κρατος δεν εχει την θεληση να επιβαλει αξιοκρατια ,ε τοτε ψηφιζω μινι μαρκετ.!!προς το παρον τουλαχιστον γιατι παιζει και μια καλυτερη ιδεα.

Link to comment
Share on other sites

Αναγνωρίζονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων Κολεγίων

 

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 25 Μαϊου το Προεδρικό Διάταγμα για την ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο της Οδηγίας 36/2005 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία προβλέπει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων κολλεγίων.

 

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Κολλεγίων στην Ελλάδα Κ. Καρκανιάς τόνισε πως με την εξέλιξη αυτή «τακτοποιείται η αναγνώριση των πτυχίων, τα οποία απονέμουν πανεπιστήμια χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ευρωπαίους πολίτες ανεξάρτητα από το πού έκαναν τις σπουδές τους (στα ίδια τα πανεπιστήμια, ή σε συνεργαζόμενα κολλέγια) και δημιουργείται ένα νέο τοπίο για την ελληνική νεολαία».

 

Σημειώνεται πάντως ότι η ενσωμάτωση της οδηγίας δεν αφορά την ακαδημαϊκή αναγνώριση των πτυχίων των αποφοίτων από τα κολλέγια.

 

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=69789

Link to comment
Share on other sites

και απο την στιγμη που βγαινουν και διπλωματουχοι και επιχειρηματολογουν μαλιστα υπερ της εξαρτησης με gps χειρος ,και εγω τοτε διατηρω το δικαιωμα να ειμαι υπερ της αποδοσης πληρους επαγγ δικαιωματων στους αποφοιτους ΙΕΚ.

αν ειναι να τελειωνουμε πολυτεχνειο και να θεωρουμε την Τοπογραφια κατι περιπου αχρηστο που γινετε με ενα κινητο,εγω τασομαι υπερ των ΙΕΚ.

το εχω ξαναπη.γαια πυρι μυχθητω.

προσωπικα δεν εχω κανενα ζορι.παντα ημουν πνιγμενος στη δουλεια ,και παντα θα ειμαι,ανεξαρτητως μεγεθους της κρισης,και ανεξαρτητως ποσοι θα εχουν επαγγ δικαιωματα.

Link to comment
Share on other sites

αναμενομενο.....

 

 

χωρις ναχω κατι με τους συναδελφους των ΤΕΙ και τονιζω συναδελφους.....

 

 

οπως οι συναδελφοι των ΤΕΙ οταν ολοι για να μπουμε σε πολυτεχνικη γραφαμε ανω του 17.5 και αυτοι μπηκανε με 14 ....για την βαση μιλαω παντα...οι πρωτοι μπορει νατανε οριακα κατω απο τελευταιο αει.... και καποια στιγμη ηρθε η εξισωση και γιαυτη γινεται ο λογος....

 

οταν πολλοι συμπολιτες μας γινανε γεωπονοι η κατι αλλο επειδη δεν πιασανε την βαση αντι για μηχανικοι....που ναξερανε οτι καποια στιγμη θα μπενεις σε ΤΕΙ και θσαι ισοτιμος με ΑΕΙ...

 

με τον ιδιο ακριβως τροπο καποιοι που δεν πιασανε τιποτα στις εισαγωγικες εδω μπηκανε στα κολλεγια αι θα βγουνε ΑΕΙ.....

 

 

ετσι απλα......οταν βρισκει καποιος τρυπα και τρουπωνει απο αυτην την τρυπα συνεχεια περνανε ολοι μιας και ειναι ανοιχτη και ξεχειλωνει....

 

 

 

υ.γ δεν αμφισβητω την αξια του καθε συναδελφου ....μπορει πολλοι απο τει ναναι καλυτεροι των αει.......αυτο δεν εχει ομως να κανει σε τιποτα για τον τροπο εισοδου και εξοδου.....

Link to comment
Share on other sites

επισης απο την στιγμη που μια κοματικη ταυτοτητα αξιζει περισοτερα απο εναν πανεπιστημιακο τιτλο εδω και χρονια στην Ελλαδα ,εγω ψηφιζω να δοθουν επαγγ δικαιωματα και στο avatar του akius.

Link to comment
Share on other sites

akius δε μιλάμε για νούμερα σε μία έρευνα, μιλάμε για ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους. Το τι έγραψε κανείς στις πανελλήνιες δεν έχει καμία μα καμία σημασία για τα ΕΔ (πλέον). Αυτό λέγαμε και λέμε τόσο καίρο. Να ρυθμιστεί σωστά το επάγγελμα του μηχανικού. Με την κατάντια των ΒΔ του 1930, που με τόσο κόπο υπερασπίζονται ορισμένοι, φτάσαμε στο 2010 οι απόφοιτοι 3ετών κολεγίων να έχουν ίδια ΕΔ με τους απόφοιτους πολυτεχνείων και οι απόφοιτοι ΤΕΙ να μην έχουν τίποτα. Εγώ προσωπικά τα έλεγα αυτά από καιρό και ο χλευασμός και οι ύβρεις πέφτανε σύννεφο.

 

Και δεν νομίζω πως θεωρεί κανείς δίκαιο να έχουν πλήρη ΕΔ δικαιώματα Μηχανικού ΠΕ οι απόφοιτοι κολεγίων και οι Μηχανικοί ΤΕ τίποτα γιατί θα τρελαθώ. Αν εδώ και καιρό αντί να ορμάει το ΤΕΕ να μας φάει και μετά να αναπαύεται βυθισμένο στις δάφνες του 1970 έβλεπε μπροστά και έφτιαχνε διαβαθμίσεις στο επάγγελμα του μηχανικού ανάλογα των σπουδών, με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο, δίκαιες και σωστές, τώρα δε θα συζητούσαμε καν...

Link to comment
Share on other sites

συναδελφε σταυρο

 

τα νουμερα λενε μια καποια αληθεια.....

 

δενε χω μπει ουτε θα μπω ποτε στην λογικη των επαγγελματικων δικαιωματων ουτε τι σπουδαζει ο καθενας....

 

 

πριν καποια χρονια τα τει πανηγυριζανε οτι γινανε αει

ε τωρα πανηγυριζουνε τα κολλεγια οτι μας φαγανε ολους στην στροφη και γινανε αει....

 

ο βασιλιας πεθανε ζητω ο νεος βασιλιας....

 

 

εγω θεωρω οτι ο καθενας θαπρεπε ναχει εναν συγκεκριμενο ρολο σε καθε εργο......απο την στιγμη που ζουμε στην ελλαδα και ολα ειναι της αρπαχτης και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ καλα να παθουμε....

 

δουλεια και αξιοπρεπεια για ολους .....

 

 

υ.γ οσο για το αβαταρ μου ειναι λιγο ανορθογραφο

Link to comment
Share on other sites

Εδώ είναι Ελλαδιστάν. Μην λέτε τέτοια αστεία για σπουδές και επαγγελματικά δικαιώματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν βρίσκομαι έξω και το διατυμπανίζω συνέχεια είναι ότι δεν είμαστε Ευρώπη. Δεν έχουμε εμείς με αυτούς ουδεμία σχέση. Ειδικά για τις σκανδιναβικές χώρες μπορεί να μας βλέπουνε και σαν Αφρικανούς (Η μόνη Αφρικανική χώρα με λευκούς πολίτες).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.