Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο νόμος "Ταυτότητα κτιρίων, υπερβάσεις δόμησης κλπ"


achille

Recommended Posts

Είναι ατελείωτο το χάος και η ταλαιπωρία.

Οι δε Πολεοδομίες κάθε βδομάδα αλλάζουν σύστημα. Τη μια πας με χαρτάκι, την άλλη με ραντεβού, την παράλλη για να κλείσεις το ραντεβού πρέπει να επιδείξεις πληρωμένο παράβολο κλπ κλπ. Χάνεις το χρόνο σου και το μεροκάματό σου να πας στην Πολεοδομία και δουλειά δεν κάνεις γιατί η διαδικασία έχει αλλάξει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Για να μην αναφέρω το αλαλούμ στο αρχείο και τους φακέλους που έχουν αρχίσει να χάνονται γιατί δεν προλαβαίνουν να κάνουν σωστή σρχειοθέτηση.

 

Τουλάχιστον 1 χρόνο παράταση θέλει η υπόθεση κατά τη γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Eίναι προκαθορισμένο από τώρα τί θα γίνει anka:

 

τα εκτιμώμενα πρόστιμα ΔΕΝ θα εισπραχθούν, το Υπουργείο θα κλαίγεται ότι δεν εισπράχθηκαν, οι υπάλληλοι στις Πολεοδομίες ισχυρίζονται ότι εφάρμοσαν το Νόμο κατά γράμμα, οι πολίτες θέλουν να πληρώσουν αλλά δεν μπορούν διότι δεν εξυπηρετούνται, η τρόικα θα επιβάλλει νέα μέτρα διότι δεν εισπράχθηκαν, ο κόσμος δεν θα τα θέλει-θα φωνάζει διότι θέλει να πληρώσει αλλά δεν τον αφήνουν ακόμη,θα συνεχίσουν οι απεργίες, οι εισπράξεις ΠΑΛΙ δεν θα μπορούν να μπουν στα ταμεία διότι οι υπάλληλοι είναι ηλίθιοι,άρα μιλάμε για ένα σύστημα-κλωθοειδή άβυσσο που οδεύει προσολοταχώς προς το κρατικό λουκέτο.

 

Ένα τεράστιο μπράβο στους υπαλλήλους-μαριονέτες που βάζουν το λιθαράκι τους προς αυτή την κατεύθυνση!!:lol:

Link to comment
Share on other sites

η μία εκ των δύο υπεύθυνων δηλώσεων-προσοχή:όχι της εξουσιοδότησης,αλλά των ΔΗΛΩΣΕΩΝ- ήταν φωτοτυπία της επικυρωμένης και όχι γνήσια.

 

Zavi, πως στο αιτιολόγησαν? Πουθενά δεν αναφέρει για επικυρωμένη Υ.Δ. παρά μόνο για επικυρωμένη εξουσιόδότηση. Αρα γιατί στο ζήτησαν εξαρχής?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί είναι ΒΛΗΜΑΤΑ ρε φίλε,γι'΄αυτό.Όχι μόνο θα έπρεπε να το δεχθούν ως φωτοτυπία,αλλά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

 

Αλλά ας μην ανησυχώ,τους κάρφωσα εγγράφως και επωνύμως.

Link to comment
Share on other sites

...,αλλά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

 

Αυτό νομίζω δεν γίνεται, πάντως γενικά. Αλλά και ειδικά σε αυτήν την περίπτωση των τακτοποιήσεων δεν εξουσιοδοτήσε για να υπογράψεις αντι του ιδιοκτήτη.

Link to comment
Share on other sites

Είναι απίστευτο το πόσο διαφοερετικά πράγματα ζητάει η κάθε πολεοδομία...

Στο Ξυλόκαστρο μου ζητάνε και αντίγραφο συμβολαίου.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι έλεος !!!

Δε μπορούν να ζητήσουν ΤΙΠΟΤΕ επιπλέον αυτών που αναφέρει ο Νόμος !!!

Τέλος !!!

Link to comment
Share on other sites

Στην Πολεοδομία Αγ.Παρασκευής ζητάνε ακριβή ημερομηνία μετατροπής της χρήσης. Όχι απλά έτος, αλλά ημέρα μήνα και έτος.

Δηλαδή είναι ποτέ δυνατόν να θυμάται κανείς ακριβώς αν έκλεισε τον ημιυπαίθριο 13/4/1989;;;;;;;;;;; Και πώς ορίζεται ακριβώς το "κλείσιμο"; Με το πότε μπήκε το τελευταίο κούφωμα; Και αν κάποιος το αγόρασε ήδη κλεισμένο;;;;

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.