Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για το Β ταξης απαιτουνται καποια χρονια απο την αδεια ασκησης επαγγελματος (νομιζω 8 ) και εμπειρια. Για λεπτομερειες (της απαιτουμενης εμπειριας ) ρωτα στο υπουργειο (μητρωα μελετητων ).

Κοιτα και στο σχετικο  site .

https://www.ypex-mele.gr/

Δημοσιεύτηκε
9 λεπτά πριν, KF said:

Για το Β ταξης απαιτουνται καποια χρονια απο την αδεια ασκησης επαγγελματος (νομιζω 8 ) και εμπειρια. Για λεπτομερειες (της απαιτουμενης εμπειριας ) ρωτα στο υπουργειο (μητρωα μελετητων ).

Κοιτα και στο σχετικο  site .

https://www.ypex-mele.gr/

Δημοσιεύτηκε

μου είπαν ότι πάει με το ύψος των αμοιβών...βρήκα το ΠΔ 138/2009 όπου αναφέρει για τις αμοιβές, ελπίζω να μην υπάρχει κάποια αλλαγή με νεότερο ΦΕΚ..

Δημοσιεύτηκε (edited)
6 hours ago, anavatis said:

μου είπαν ότι πάει με το ύψος των αμοιβών...βρήκα το ΠΔ 138/2009 όπου αναφέρει για τις αμοιβές, ελπίζω να μην υπάρχει κάποια αλλαγή με νεότερο ΦΕΚ..

Κοιτάς και εδώ. Είναι το ΠΔ 71/2019 και το σημείο που σε ενδιαφέρει, βρίσκεται στο άρθρο 3 (από παράγραφο 4 έως και 6).

Edited by JohnnyHoliday
  • Like 1
  • 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι,

1. Για προσθήκη νέας κατηγορίας μελετών π.χ. περιβαλλοντικών 27, πραγματοποιούμε μεταβολή πτυχίου δηλαδή επέκταση; Αν ναι έχει αυτό κάποιες επιπτώσεις στις  κατηγορίες μελετών που ήδη έχω; (να διέπεται απο νέα νομοθεσία)

2. Παρατηρώ ότι παρατάθηκαν τα μελετητικά πτυχία έως 31/12/2022, υπάρχει κάτι για 2023;, αν όχι και δεν έκανα ανανέωση τι προβλέπεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

• 2 years later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια εταιρεία ή κάποιος που να αναλαμβάνει τη διαδικασία έκδοσης μελετητικών πτυχιών για μηχανικούς;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.