Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζητήματα φόρτου στις Πολεοδομίες


cv98019

Recommended Posts

Για ακίνητα στο Μοσχάτο, στο Δημαρχείο του Μοσχάτου. Για ακίνητα στον Ταύρο, στο Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου). Τρίτη+Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος. Θα σε εξυπηρετήσουν όμως και άλλη μέρα να πας (είναι πολύ καλή η κατάσταση και η ατμόσφαιρα εκεί). Σου λέω μόνο για τον Ταύρο γιατί είχα φακέλους εκεί. Για Μοσχάτο δε γνωρίζω-έλεγξε τον "Χάρτη Τεχνικών Υπηρεσιών" από το λινκ πάνω δεξιά στη σελίδα του forum.

Link to comment
Share on other sites

Ενημερωτικά στο Δήμο Θεσσαλονίκης (εξακολουθούν να χρησιμοποιούν της αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου δημαρχείου) οι περαιώσεις γίνονται καθημερινώς και πάραυτα (ε, καλά, αναλόγως του κόσμου).

 

Κοζάνη: ακόοοομη περιμένουμε να ξεκινήσουν.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά για Πολεοδομία Κεντρικού Τομέα Αθήνας (Συγγρού), πέραν των γνωστών που απαιτούνται, ζητείται και τίποτα άλλο ; Τύπου κάποια επιπλέον επισήμανση στις Υ.Δ. ή κάποιο άλλο χαρτί συμπληρωμένο ; (όπως στην Σωκράτους που ζητούσαν το φύλλο ειδικού ελέγχου καταχώρησης, συμπληρωμένο από Ι-IV).

 

Γνωρίζει κανείς ; Θέλω να το στείλω ταχυδρομικά, γι' αυτό ρωτάω.

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζει κάποιος πως πάνε τα πρόστιμα στην Πολεοδομία Αγίας Πάρασκευής? Είχα καταθέσει 25 Φεβρουαρίου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Ποιες μέρες δέχονται να πάω να ρωτήσω αν έχει βγεί..??

Link to comment
Share on other sites

καλά καληνύχτα, κατέθεσα νοέμβρη του 10 το φάκελο, 2 φάκελους για ημιυπαίθριους και ακόμα δεν έχει βγεί το πρόστιμο, με πήρε και με ειδοποιήσε μια κυρία ότι το έχει και το έχει υπολογίσει στην πολεοδομία Αργυρούπολης,,, και με λέει να πάω να το πάρω. Καληνύχτα, τι λένε αυτοί μωρέ δεν υποτίθεται ότι το στέλνουν στο σπίτι???? Ταχυδρομικώς????

Link to comment
Share on other sites

...Κοζάνη: ακόοοομη περιμένουμε να ξεκινήσουν.....

 

Οι περαιώσεις άρχισαν - οι ημερομηνίες εδώ.

 

 

 

edit: το ακύρωσαν από Σεπτέμβρη - οι περαιώσεις γίνονται καθημερινά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στο Αιγάλεω πήγα σημερα να περαιώσω φάκελο με αριθμό 12.000 και μου είπαν ότι τωρα δέχονται αυτούς που είναι στο 10.000 (το Πάσχα ήταν στο 8.000). Μαλιστα με επέπληξαν που πήγα εκεί και δεν πήρα τηλέφωνο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα τηλεφώνησα στο Αιγάλεω και ενώ έχω δύο φακέλους με αριθμό πρωτοκόλλου γύρω στο 9000+ και κατατεθειμένους 21 Μαρτίου 2011 μου είπαν να τους τηλεφωνήσω προς το τέλος Αυγούστου γιατί ακόμα υπολογίζουν τα πρόστιμα για φακέλους που κατατέθηκαν 10 Φεβρουαρίου 2011...εσύ skyclad αναφέρεσαι σε φακέλους που κατατέθηκαν το 2010;

Link to comment
Share on other sites

Παράταση για τους "ημιϋπαιθρίους" εώς 30/12/2011 ανακοίνωσε ο υπουργός σήμερα 23/7/2011.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.