Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαφορά ΜΜ και ΜΠΔ


Mpampiskal

Recommended Posts

Οι σπουδες, το διαβασμα το συνεχες ψαξιμο δεν θα σου δοσει απλα μερικα

εφοδια αλλα θα σε βοηθησουν να αναπτυξεις διαφορες δεξιοτητες που

θα σου χρησιμευσουν ακομη και στην προβληματικη Ελλαδα. Ικανοτητες

οπως το ομαδικο πνευμα και η δυνατοτητα συνεργασιας, η επικοινωνιακη

ικανοτητα και αλλα.

 

Συνεπως ωραια χρησιμα τα ΕΔ και οι γνωριμιες οπως ανεφερες αλλα ας

μην απαξιωνουμε τις σπουδες ειναι ενας χρονος που αν τον εκμεταλλευτει

σωστα ενας νεος μπορει να κερδισει πολυ πιο βασικα εφοδια απο ενα ματσο

εξισωσεις...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 251
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ αν και πολλές φορές δέχομαι επικρίσεις από το στενό μου περιβάλλον παρ΄όλα αυτά πιστεύω πως η συγκεκριμένη σχολή έχει να μου προσφέρει πολλά

Link to comment
Share on other sites

Ας έμενε και το δικό σου τμήμα χωρίς τα δικαιώματα που δικαιούνταν για 11 χρόνια, και μετά όταν θα τα έπαιρνες να σου έλεγε ο κάθε μηχανικός οτι δεν τα δικαιούσαι και οτι κάνεις μέρος της δουλειάς, δηλαδή είσαι υποκατηγορία μηχανικού να δούμε τι θα έλεγες.Και πάλι, δεν σε θίγω, δεν μιλώ για σένα, υποθετικά μιλάω, μην πείς οτι προσβάλλω κανέναν.

 

:):):):)αν τελείωνες το 1987 όπως εγώ και περιμένεις 23 χρόνια τα Π.Δ τι σ*****α κάνεις στην ζωή σου;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συμπερασματικα: Οι ΜΠΔ έχουν δικαιώματα ΜΜ (όποιος το αμφισβητεί ας το ψάξει μόνος του). Τώρα όσο αφορά υπογραφές/Μελέτες αποτελούν κομμάτι της "ανωτάτης μπακαλικής" της ελληνικής πραγματικότητας και είναι αστείο να πιστεύουν κάποιοι ότι η σχολή καθορίζει πόσο καλός μελετητής θα γίνεις αφού και ένα οικονομολόγο να εκπαιδεύσεις θα σου αποδίδει καλά όσο το καλύτερο μηχανικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Οι ΜΠΔ δεν έχουν λόγο να πείσουν κανέναν για το τι είναι ειδικά μέσα σε ένα forum. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις υποστηρίζει. Άλλοι τις αλλάζουν άλλοι όχι. Έτσι είναι και στην κοινωνία. Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν απο επιχειρήματα αλλα απο πράξεις. Άλλοι πάλι ούτε απο αυτές γιατί έχουν προσωπικά άλλες απόψεις και ελατήρια. Η κάθε ειδικότητα τραβάει το δρόμο της, κάνει τους αγώνες τις και ατομικά αλλά και συλλογικά παλεύει για το καλύτερο. Όσοι το αναγνωρίζουν καλώς, όσοι δεν το αναγνωρίζουν πάλι καλώς. Ετσι ειναι φτιαγμένη η κοινωνία μας, ο καθένας να παλεύει για τα πράγματα που νομίζει ότι του ανήκουν. Αν δικαιωθεί συνεχίζει τους αγώνες κόντρα στα συμφέροντα άλλων. Δεν βρίσκω το λόγο της αντιπαράθεσης να πείσουμε 2-3 ή ακόμα και όλο το forum, όταν η πραγματικότητα είναι άλλη. Ας κοιτάξει ο κάθε ΜΠΔ πως θα εξελιχθεί επαγγελματικά μέσα στην κοιωνία που ζούμε και με τους κανόνες που λειτουργεί και δεν χρειάζεται να μπαίνει σε διαδικασίες να πείσει κανέναν ότι δεν είναι ελέφαντας όταν τα αρμόδια δικαστήρια έχουν κρίνει ότι δεν είναι.

Link to comment
Share on other sites

 

Καλά μιλάμε θα τρελαθώ, κοίταξα το ΠΣ των ΜΠΔ για να δώ αν έχουνε βγάλει τα ηλεκτρολογικά.ΣΑΕ1, ΣΑΕ2, μηχατρονική, ηλεκτρονική, ρομποτική, προσομοίωση,ηλεκτρικά κυκλώματα.

 

 

Χα,χα χα καλά πλάκα έχεις..Δεν έχεις ιδέα από ηλεκτρολογία.Αν εξαιρέσεις ηλεκτρικά κυκλώματα όλα τα υπόλοιπα μαθήματα δεν είναι ηλεκτρολογία.Μου αρέσει που έχετε και απεριόριστα δικαιώματα στα ηλεκτρολογικά.Ουτε κοτέτσι δεν θα έπρεπε να υπογράψετε σε ότι αφορά τα ηλεκτρολογικά.

Link to comment
Share on other sites

hektor, πες τα συνάδελφε... Δεν θα μάθουν τίποτα περί ΔΔΕ, ισχύς βραχυκύκλωσης, πτώση τάσης, κτλ και θέλουν και απεριόριστα ΕΔ ηλεκτρολόγου... Αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν φταίνει οι απόφοιτοι, άλλοι τους ποτίζουν τον εγκέφαλο. Για μένα πρωταρχική ευθύνη έχουν οι σχολές και οι καθηγητές τους και μετά αυτοί.

Link to comment
Share on other sites

spgirl συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Η άποψη μου ,όποιος θέλει να ασχοληθεί με μηχανολογικά να σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός,και όποιος θέλει να ασχοληθεί με ηλεκτρολογικά να σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.