polytelik Δημοσιεύτηκε January 14, 2016 at 11:27 πμ Δημοσιεύτηκε January 14, 2016 at 11:27 πμ Αν καταλαβαίνω θες την κξια για να πάρει εμπειρία αυτή που δεν έχει οδοποιία. Ν.3669/2008 Άρθρο 16 Καλούμενες στη δημοπρασία εργοληπτικές επιχειρήσεις - κοινοπραξίες "[...] 7. Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις γίνονται δεκτές στις δημοπρασίες και σε κοινοπραξία αν δεν το αποκλείει η διακήρυξη. [...]" Αρθρο 26 Ανάδειξη αναδόχου κατασκευής έργων "[...] 1. Η ανάθεση της κατασκευής των δημοσίων έργων γίνεται υποχρεωτικά στην εργοληπτική επιχείρηση ή κοινοπραξία η οποία προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή, υπό τον όρο ότι καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό. [...]" Δεν είναι για εμπειρία. Η διακήρυξη θέλει οδοποιία και οικοδομικά. Εγώ έχω μόνο οικοδομικά και θέλω και οδοποιία για να κατέβω. Αλλά έχω την εντύπωση πως τα δύο πτυχία πρέπει να έχουν ή την ίδια τάξη ή μια τάξη διαφορά και δεν μπορούν να κοινοπρακτίσουν το Α1 με 1ης.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε January 14, 2016 at 11:51 πμ Δημοσιεύτηκε January 14, 2016 at 11:51 πμ (edited) Δεν είναι για εμπειρία. Η διακήρυξη θέλει οδοποιία και οικοδομικά. Εγώ έχω μόνο οικοδομικά και θέλω και οδοποιία για να κατέβω. (1) Αλλά έχω την εντύπωση πως τα δύο πτυχία πρέπει να έχουν ή την ίδια τάξη ή μια τάξη διαφορά και δεν μπορούν να κοινοπρακτίσουν το Α1 με 1ης. (2) (1) N.3669/2008, Άρθρο 16 Καλούμενες στη δημοπρασία εργοληπτικές επιχειρήσεις - κοινοπραξίες "[...] 3. Αν το έργο περιλαμβάνει εργασίες διαφόρων κατηγοριών που καμιάς το ποσοστό δεν ξεπερνά το όριο της προηγούμενης παραγράφου, στις δημοπρασίες καλούνται επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες για όλες τις κατηγορίες του έργου ή κοινοπραξίες επιχειρήσεων που να καλύπτουν τις καλούμενες κατηγορίες. ... 7. Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις γίνονται δεκτές στις δημοπρασίες και σε κοινοπραξία αν δεν το αποκλείει η διακήρυξη. [...]" Αρα δεν έχεις κάποιο θέμα εφόσον ισχύουν τα παραπάνω. (2) Αυτό που λές αφορά σε "αναβαθμισμένη κοινοπραξία" (δηλ. ίδια κατηγορία και τάξη ή ίδια κατηγορία και έως μια τάξη διαφορά)" και δεν αφορά στο ερώτημά σου (αν μπορείς να συμετάσχεις) με τις προϋποθέσεςι που αναφέρεις. N.3669/2008, Άρθρο 16 Καλούμενες στη δημοπρασία εργοληπτικές επιχειρήσεις - κοινοπραξίες "[...] 7. Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις γίνονται δεκτές στις δημοπρασίες και σε κοινοπραξία αν δεν το αποκλείει η διακήρυξη. Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις που κοινοπρακτούν και είναι της αυτής κατηγορίας πρέπει να ανήκουν όλες σε μία από τις καλούμενες στη δημοπρασία τάξεις και είτε να είναι όλες της ίδιας τάξης ή να διαφέρουν κατά μία τάξη. [...]" Edited January 14, 2016 at 11:53 πμ by georgegaleos
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε January 14, 2016 at 12:20 μμ Δημοσιεύτηκε January 14, 2016 at 12:20 μμ (edited) Δεν είναι για εμπειρία. Η διακήρυξη θέλει οδοποιία και οικοδομικά. Εγώ έχω μόνο οικοδομικά και θέλω και οδοποιία για να κατέβω. Αλλά έχω την εντύπωση πως τα δύο πτυχία πρέπει να έχουν ή την ίδια τάξη ή μια τάξη διαφορά και δεν μπορούν να κοινοπρακτίσουν το Α1 με 1ης. Κ/Ξ ΟΙΚ 1ης ταξης με Η/Μ Α1. Συνηθισμενη περιπτωση Edited January 14, 2016 at 12:21 μμ by Paul_Mix
varxo Δημοσιεύτηκε January 18, 2016 at 08:35 πμ Δημοσιεύτηκε January 18, 2016 at 08:35 πμ (edited) Δεν είναι για εμπειρία. Η διακήρυξη θέλει οδοποιία και οικοδομικά. Εγώ έχω μόνο οικοδομικά και θέλω και οδοποιία για να κατέβω. Αλλά έχω την εντύπωση πως τα δύο πτυχία πρέπει να έχουν ή την ίδια τάξη ή μια τάξη διαφορά και δεν μπορούν να κοινοπρακτίσουν το Α1 με 1ης. τα εχεις μπερδεψει δεν επιτρεπεται Κ/Ξ μονο μεταξυ περιφερειακων μητρώων και ΜΕΕΠ Edited January 18, 2016 at 08:35 πμ by varxo
polytelik Δημοσιεύτηκε January 20, 2016 at 05:41 μμ Δημοσιεύτηκε January 20, 2016 at 05:41 μμ τα εχεις μπερδεψει δεν επιτρεπεται Κ/Ξ μονο μεταξυ περιφερειακων μητρώων και ΜΕΕΠ αυτό το ξέρω αλλά είχα την εντύπωση πως τα δύο πτυχία πρέπει να έχουν ή την ίδια τάξη ή μια τάξη διαφορά
KF Δημοσιεύτηκε January 20, 2016 at 06:57 μμ Δημοσιεύτηκε January 20, 2016 at 06:57 μμ (edited) Αυτο αφορα την περιπτωση που θελεις εσυ να πας σε δημοπρασια σαν Κ/Ξ (για την ιδια κατηγορια εργου ) βλ. 77 αρθρο 16 Ν3669/08. (π.χ ζητουν Κ/Ξ Οδοποια και οικοδομικα και εσυ εχεις οικοδομικα .Τοτε μπορεις να κοινοπρακτησεις με οικοδομικα με τον τροπο που λες και οι δυο σας να φτιαξετε Κ/Ξ με αλλον που θα εχει οδοποια στην κατηγορια που ζητειται ) . Βεβαια και αυτο που λες καταργειται με το Ν4281/14 αρθρο 199&2 (ειναι σε αναστολη μεχρι 29/2/2016 ) Edited January 20, 2016 at 08:27 μμ by KF
polytelik Δημοσιεύτηκε January 23, 2016 at 06:26 μμ Δημοσιεύτηκε January 23, 2016 at 06:26 μμ Αυτο αφορα την περιπτωση που θελεις εσυ να πας σε δημοπρασια σαν Κ/Ξ (για την ιδια κατηγορια εργου ) βλ. 77 αρθρο 16 Ν3669/08. (π.χ ζητουν Κ/Ξ Οδοποια και οικοδομικα και εσυ εχεις οικοδομικα .Τοτε μπορεις να κοινοπρακτησεις με οικοδομικα με τον τροπο που λες και οι δυο σας να φτιαξετε Κ/Ξ με αλλον που θα εχει οδοποια στην κατηγορια που ζητειται ) . Βεβαια και αυτο που λες καταργειται με το Ν4281/14 αρθρο 199&2 (ειναι σε αναστολη μεχρι 29/2/2016 ) Tι ακριβώς καταργείται;
KF Δημοσιεύτηκε January 23, 2016 at 08:18 μμ Δημοσιεύτηκε January 23, 2016 at 08:18 μμ (edited) Καταργειται η υποχρεωση να κοινοπρακτεις με την ιδια ταξη ή να διαφερετε κατα μια ταξη (β εδαφιο &7 αρθρο 16 ν3669/08 ) Edited January 23, 2016 at 08:18 μμ by KF
gnusselt Δημοσιεύτηκε October 31, 2019 at 12:12 μμ Δημοσιεύτηκε October 31, 2019 at 12:12 μμ ❔ Μου έχουν πει ότι τα όρια των κατηγοριών ΜΕΕΠ σε ένα έργο είναι χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ. Σε ποια νομοθεσία αναφέρεται αυτό ;
BP_NTUA Δημοσιεύτηκε May 17, 2024 at 04:57 πμ Δημοσιεύτηκε May 17, 2024 at 04:57 πμ Καλημέρα, Θα ήθελα την καθοδηγησή σας στο εξής θέμα: Σε διαγωνισμό ο οποίος απαιτεί ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ 1ης ΤΑΞΗΣ και Η/Μ Α2 ΤΑΞΗΣ , μπορεί να συμμετάσχει Κοινοπραξία 3 εταιρειών 1 με 1ης ΤΑΞΗΣ σε ΟΔΟΠΟΙΊΑ, 1 με Α2 τάξης σε ΟΔΟΠΟΙΙΑ και 1 με Α2 τάξης σε Η/Μ ? Αν ναι πόσο θα πρέπει να είναι το ελάχιστο και πόσο το μέγιστο ποσοστό εκτέλεσης για την εταιρεία της Α2 τάξης στην κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ? Ο λόγος που πρέπει να συμμετάσχει η Α2 τάξης ΟΔΟΠΟΙΙΑ στην κοινοπραξία είναι λόγω του ότι διαθέτει πιστοποιητικά ISO τα οποία δεν διατίθενται από τις αλλες 2 εταιρείες και ζητούνται από την διακήρυξη.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα