KF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 (edited) Για να παρεις ΜΕΕΠ Α1(90000 ευρω) πρεπει πρωτα να παρεις ΜΕΚΑ. Για τους αποφοιτους ΤΕΙ πρεπει να εχουν κλεισει 5 ετη απο την ασκηση του επαγγελματος και να εχουν εμπειρια (βλ. Ν3669/08 αρθρο 107 &5). Κοιτα και εδω. http://www.ypexd15.gr/Default.aspx?tabid=89 http://sate.gr/data_source/1999%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A7%CE%A9%CE%94%CE%95-1.pdf http://sate.gr/data_source/1999%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A7%CE%A9%CE%94%CE%95-9.pdf Τελος πρεπει να ρωτησεις ποτε θεωρειται οτι κανεις εναρξη επαγγελματος (για τους ΤΕΙ εννοω , γιατι για τους Διπλωματουχους ειναι απο τη μερα που παιρνεις την αδεια απο το ΤΕΕ ανεξαρτητα της εναρξης στην Εφορια). Edited Ιανουάριος 3 , 2014 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Ρ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 σε ευχαριστώ πολύ! οπότε να το ξεχασώ ΜΕΚ Α δίοτι δεν μπορω να αποδείξω εμπειρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Καλη χρονιά αρχικα. Παναγιώτη εγω οταν εβγαλα το μεκ α μου ζήτησαν εμπειρία 20000 για καθε κατηγορία. Για καλο και για κακό εβαλα 30. Το 50 που σου παν δε προκύπτει καν απτον εμπειρικο τυπο που χρησιμοποιουν. Η 5ετια για μας τους μπακαληδες μηχανικούς μετράει απτην ημερα κτήσης του πτυχίου. Απ οτι θυμάμαι! Αν θες εχω να σου δωσω τηλ διεκπεραίωτη πτυχίων να σε τακτοποιησει. Αν και μονος τα κανεις δεν είναι τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 σε ευχαριστώ πολύ! οπότε να το ξεχασώ ΜΕΚ Α δίοτι δεν μπορω να αποδείξω εμπειρία! λιμενικα δεν βγαζεις ξεχασε το αφου εχεις αναθεσεις μπορεις να μαζεψεις εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Γιατί δε βγάζει; Βρίσκει έναν ΕΔΕ, του βάζει 20-30Κ εμπειρία και τσούπ βγάζει. Μόνο εγώ ο μλκς δεν έβγαλα, αλλά τόσο μυαλό είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 (edited) Ατομικα ΤΣΜΕΔΕ και ασφαλιστικες ενημεροτητες και των 2 ΤΕΕ δεν χρειάζεται για τα Δ.Ε. ΤΠΕΔΕ δεν χρειάζεται, εκτός κι αν εισαι παλιος ασφαλισμενος (πριν το '93) ΠΕΣΕΔΕ δεν χρειαζεται για κανεναν. Εαν γραφτεις ομως τοτε χρειαζεται για ολους Η Ε.Ε. θα γραφτει στο εμπορικο επιμελητηριο (δεν χρειαζεται ΤΕΕ) Edited Ιανουάριος 5 , 2014 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Είμαι στέλεχος σε Ο.Ε. τι ακριβώς πρέπει να γράψω στο ΕΝΤΥΠΟ Β για την εμπειρια. ως ανάδοχος φαινεται η Ο.Ε. και στα ΜΕΚ φαίνεται το δικο μου ονομα. Πρεπει να γραψω στις παρατηρησεις ότι ο Paul Mix ειναι βασικο στελεχος της Ο.Ε. ? ή δεν χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 (edited) Εννοείται ότι υπαρχουν και ποσά στις διαφορες κατηγορίες δίπλα από το όνομά σου? Στις παρατηρήσεις δεν γράφεις τίποτα. egiklios01_0401999.pdf Edited Ιανουάριος 5 , 2014 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 (edited) Γιατί δε βγάζει; Βρίσκει έναν ΕΔΕ, του βάζει 20-30Κ εμπειρία και τσούπ βγάζει. Μόνο εγώ ο μλκς δεν έβγαλα, αλλά τόσο μυαλό είχα... Βλεπετε αναλυτικοτερα στον Ν3669/08 αρθρο 110 Μιλω γενικα για αποφοιτους ΤΕΙ οχι για τον συγκεκριμμενο συναδελφο (αυτος ειναι εργων υποδομης και αρα βασει του παραπανω αρθρου δικαιουται) Edited Ιανουάριος 5 , 2014 by KF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Υποθέτω ότι κοιτάζουν από ποιους στελεχώνεται η εταιρεία! Εσύ αφού γράφεις το ΜΕΚ σου, είναι δικιά τους δουλειά να τσεκάρουν αν το ΜΕΚ σου στελεχώνει το ΜΕΕπ της Αναδόχου ΟΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα