diamantes Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Εννοιείται ότι δεν θέλω να πληρώσω δυο φορές το πρόστιμο, απλά θέλω να είμαι απόλυτα σωστός γιατί θα περάσει έλεγχος από την πολεοδομία. Μανώλη αυτό που λες ότι το "χωρίς υπέρβαση" χρησιμοποιείται μόνο για μοναδική παράβαση ύψους το λέει κάποιο ΦΕΚ, ερωτοαπαντήσεις..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Θέλω να δηλώσω έναν η/υ που το έχουν κάνει υπνοδωμάτιο, στο σύστημα του τεε δηλώνω 1 παράβαση και γράφω και τα τεραγωνικά στο ΥΔΚΧ? Έτσι όμως δεν υπολογίζεται 2 φορές το πρόστιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 (edited) πως προκύπτει 2 φορές το προστιμο? Στο ΦΚ αναγράφεις στο αντιστοιχο πεδίο τα τετραγωνικά του Ημ.Χώρου (Η.Χ.) που αφορούν σε ΥΔ. ΚΧ. Μήπως έχεις βάλει εκ παραδρομής κάποια παράβαση στο πεδίο "λοιπές παραβάσεις" που αφορά τις παραβάσεις κατηγορίας 13? Edited Ιούνιος 7 , 2012 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Ναι, αυτό έχω κάνει! Δηλαδή θα γράψω στο φύλλο καταγραφής μόνο το μ2 στο ΥΔΚΧ? Το κλείσιμο των η/υ όμως δεν πάει με αναλυτικό προυπολογισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Αναγράφεις την επιφάνεια του κλεισμένου Η.Χ (η/υ συνήθως χρησιμοποιείται για ηλεκτρονικό υπολογιστή). Αποτελεί υπέρβαση δόμησης Κ.Χ. Με αναλυτικό υπολογίζεται η αυθαίρετη κατασκευή Η.Χ. σε κάποιες περιπτώσεις όπως πχ σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει άδεια κλπ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 οκ, κατάλαβα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Για το κλείσιμο του η/υ σε υ/δ βάζω και αλλαγή χρήσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Χωρίς αλλαγή χρήσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Μανώλη αυτό που λες ότι το "χωρίς υπέρβαση" χρησιμοποιείται μόνο για μοναδική παράβαση ύψους το λέει κάποιο ΦΕΚ, ερωτοαπαντήσεις..? Στο εγχειρίδιο χρήσης του ΤΕΕ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 και στο παρ.3 Αρθ-51 του Ν-4030/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα