Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 351
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Aν το κτήριο έχει άδεια, και ο προηγούμενος μηχανικός έχει κάνει την επίβλεψη, θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε την μελέτη στατικής επάρκειας με κάποιο έγγραφο από την αρχική μελέτη; Δεδομένου ότι δεν έγινε αλλαγή χρήσης (αλλιώς εγώ δεν θα το έκανα σίγουρα) Τι λέτε;

Α! Καλή και πλούσια χρονιά σε όλους μας!

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα

Εχω 1 αποθηκη κ 1 λεβητοστασιο στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικιας.Ειναι ανεξάρτητα στατικά απο το κυρίως κτίριο.

Τη κατηγορία δομικής τρωτότητας έχω?

1 "μικροκατασκευές στον περιβάλλον χώρο" ή 3 επειδή είναι κοινόχρηστοι χωροι και δεν περιγράφονται στα υπόλοιπα?

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Και αν θέλουμε να οριστικοποιήσουμε εργασίες τι γίνεται;

Παρεμπιπτόντως τον τίτλο "κύριας και μοναδικής κατοικίας" τον αναγράφουμε και στο ΔΕΔΟΤΑ για την χρήση κτιρίου ή απλά χρειάζεται η αναγραφή της κατοικίας;

Σφραγίζουμε και υπογράφουμε στο ΔΕΔΟΤΑ;

Δημοσιεύτηκε

Απλώς π.χ. "κατοικία".

Ναι, σφραγίζουμε και υπογράφουμε το ΔΕΔΟΤΑ.

Δίνουμε οπωσδήποτε και αντίγραφο στον ιδιοκτήτη.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Υποθετικοφανταστικη ερώτηση σε πραγματικοτατο θέμα..εαν σε κτίριο γραφείων, υπηρεσιών δηλαδή σπουδαιότητας Σ2 η Α ιδιοκτησία έχει παράβαση <20% και η Β ιδιοκτησία έχει και αυτή παράβαση <20% αλλά το σύνολο των παραβάσεων Α κ Β >20% τότε χρειάζεται μελέτη στατικής επάρκειας?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.