Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;

 

Ήταν ένα συνέδριο αθλητικών δημοσιογράφων όπου όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν μαζεμένοι. Έξω από το συνέδριο σε ένα πάρκο ένα παιδάκι έπαιζε αμέριμνο όταν κάποια στιγμή πετάγεται ένα Rotwailer από έναν θάμνο και έπιασε το παιδάκι από το λαιμό έτοιμο να το σκοτώσει. Ξαφνικά ένα παλικάρι πετάγεται από το πουθενά και πιάνει το τεράστιο σκυλί από το σβέρκο και με μία κίνηση καράτε του σπάει τον αυχένα.

Όλοι οι δημοσιογράφοι είδαν τη σκηνή και έκπληκτοι βγήκαν να μιλήσουν στο παλικάρι.
- Μεγάλε, αυτό που έκανες θα είναι σε όλες τις εφημερίδες αύριο. Οι τίτλοι θα λένε: ΓΑΒΡΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΑKΙ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ KΤΗΝΟΣ, λέει ο δημοσιογράφος από το Φως.
- Μα δεν είμαι ολυμπιακός, λέει το παλικάρι.
- Εντάξη, τότε θα λένε: ΑΦΟΒΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΑKΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΡΕΛΟΥ ΣKΥΛΙΟΥ!!
- Μα ούτε ΑΕK είμαι, λέει το παλικάρι
- Τι ομάδα είσαι; ρωτάει ο δημοσιογράφος από το Φως.
- Είμαι παναθηναικός.
Την επόμενη μέρα οι τίτλοι ήταν:

"ΒΑΖΕΛΙKΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΙKΟΓΕΝΕΙΑKΟ KΑΤΟΙKΙΔΙΟ ΖΩΑKΙ"

Link to comment
Share on other sites

Αν σταματήσει το ποδόσφαιρο όσα χρόνια γράφετε ή παραπάνω κατόπιν οι διαιτητές θα σταματήσουν να τα παίρνουν και θα σφυράρε κανονικά;

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα αυτό στο twitter και με μετά είδα ότι έκανε αναφορά και το παρακάτω ελληνικό site.To παραθέτω.. και τα λόγια είναι περιττά ,όπως λέει και το άσμα.Αξίζει να το δείτε.

 

http://www.gazzetta.gr/football/article/886008/online-podosfairikos-politismos-apo-maints-ntortmoynt-kai-mpagern-monahoy-pics

Link to comment
Share on other sites

Mετά τη θύελλα που προκλήθηκε από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο φίλοι μου, ο υφυπουργός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ξανασκέφτηκε. Κατάλαβε ότι αν υλοποιούσε το μεγαλόπνοο σχέδιό του θα αδικούσε αθώες ομάδες και φιλάνθρωπους παράγοντες που δεν φταίνε σε τίποτα, γι’ αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πιο δραστική και δίκαιη λύση.

 
Ακολουθώντας το παράδειγμα της ΕΡΤ, η οποία διοργανώνει τον θεσμό της Eurovision αναθέτοντας το τραγούδι στον καλλιτέχνη που επιθυμεί, χωρίς να υπάρχει ημιτελικός ή τελικός, σκέφτηκε να μη διακόψει τη διοργάνωση, αλλά να κάνει κάτι καλύτερο. Να διορίσει τον Ολυμπιακό Κυπελλούχο να ξεμπερδεύουμε.

Έτσι και αλλιώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι αν συνεχιζόταν κανονικά το Κύπελλο θα το κέρδιζε ο Ολυμπιακός ή η Αθανασία Νταβαρίνου. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε τουλάχιστον.

Η απόφαση για τον διορισμό του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως μπορείτε να δείτε στο συλλεκτικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η στήλη:

 

ΠΗΓΗ; http://www.sdna.gr/podosfairo/kypello-elladas/article/175312/anatropi-i-kyvernisi-diorise-kypelloyxo-pic

post-15892-0-20760700-1457083016_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν τον διορίζουμε πρωταθλητή και κυπελούχο για τα επόμενα 10 χρόνια, και να κάνουμε ένα ωραίο πρωταθληματάκι οι υπόλοιποι ????

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρή λένε η πρόταση του Πανόπουλου. Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρούνε...αφού όλοι είναι χαμένοι από το προϊόν ....

Δηλαδή ο λύκος με τα πρόβατα, να πούνε τι?

Ο μόνος κερδισμένος από το "προϊόν" είναι ο ΟΣΦΠ*. Πάνω από 30Μ έχει σίγουρα κάθε χρόνο.... Τι συμφέρον έχει να αλλάξει κάτι; αφού όπως έχει δηλώσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!!! Όλα βαίνουν καλώς και η ΕΠΟ με την ΚΕΔ πράττουν τέλεια....

 

Και οι δορυοφόροι του.....

Link to comment
Share on other sites

αν δεν ήταν το ξέπλυμα χρήματος από τους μεγαλοπαράγοντες και η κατοχή θυγατρικών κάλλιστα θα μπορούσαν κάποιες ομάδες (όλες πλην θυγατρικών δηλαδή) που βλέπουν ότι τις σφάζουν με την "ομάδα του δημοσίου", να κατεβαίνουν με τα "δεύτερα" -και χωρίς οπαδούς όταν παίζουν εντός έδρας- , να μην φοβώνται και κάρτες, να κάνουν τα τεστ τους οι προπονητές (κάτι σαν προπόνηση δηλαδή) να ξεκουράζουν και τους βασικούς να στερούν και στον θρήνο την ανταγωνιστικότητα και να τη σπάνε και στους στοιχηματζήδες 

 

ουσιαστικά επεκτείνω την λογική του antloukidis ανωτέρω

 

βέβαια οι παράγκες έχουν κι άλλους τρόπους να διαλύουν επίδοξους διεκδικητές (βλ. σπάθας σε άρης-παοκ)

Edited by imhotep
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.