Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Σου είπα τη γνώμη μου, τι σχέση έχουν διάφορα έκτροπα πριν ή μετά το ματς με την προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Και γιατί να τιμωρείται η ομάδα.....Τιμώρησε την έδρα για 1 χρόνο ξερω γω, πίάσε τους και βάλτους φυλακή 2 χρόνια και ποτέ ξανά γήπεδο στη ζωή τους..

Στην ριζούπολη ήταν διαφορετικά εκεί είχαμε προπηλακίσεις παικτών.. Επρεπε να διακοπεί κανονικά

Εν πάση περιπτώση μιλάω πάλι για όλες τις ομάδες, δεν είναι λύση η αφαίρεση βαθμών...Το ίδιο άδικο ήταν και για τον ΠΑΟΚ πέρισυ, το ίδιο είναι και για κάθε ομάδα και ο γαύρος να ήταν το ίδιο θα έλεγα..

 

Αν ήταν άδικο η αφαίρεση βαθμών και η μείωση της προσπάθειας των παιδιών στον αγωνιστικό χώρο όπως λες, τότε σου ξαναλέω ότι δε θα έπρεπε επί 10 χρόνια να έχετε λιώσει την καραμέλα για το κάλπικο πρωτάυλημα της Ριζόπουλης. Εκτός κι αν θέλετε να μπούμε σε διαδικασία να βάζουμε τα επεισόδια σε ζυγαριά. Έγιναν προπηλακισμοί παικτών στην Ριζούπολη λες εσύ και δεν μπορούσαν να παίζουν, έφαγε φωτοβολίδα ο Κασάμι και δεν μπορούσε να αγωνιστεί θα σου πει ο γαύρος. Ότααν καθενός οπαδού τα κάνει η ομάδα του τι βγαίνουμε και λέμε; Καταδικαστέα και να μην ξαναγίνουν, αλλά προκληθήκαμε από παίκτες προπονητές και παράγοντες. Όταν τα κάνουν οι αντίπαλοι;;; Να ποιοι είναι οι καταστροφείς του ποδοσφαίρου, της ηθικής τάξης, της νομιμότητας κοκ. Λες και δεν είναι όλοι τραμπούκοι. Αφήστε λοιπόν τις καραμέλες και τις κωλοτούμπες και μάθετε να ακριβοδίκαιοι σε όλα τα περιστατικά.

 

Από κει και πέρα η λύση είναι μία για μένα και την υποστηρίζω χρόνια, αφού δεν υπάρχει πολιτική ηγεσία με @@ να λάβει πραγματικά μέτρα. Αγώνες πρωταθλήματος ανοικτοί σε οπαδούς και των δύο ομάδων και χωρίς αστυνομική επιτήρηση ή παρουσία στο γήπεδο. Άστους να σκοτωθούν. Πόσοι είναι; 1000 ακραίοι γαύροι και 1000 βάζελοι;;; Άστους να σκοτωθούν. Να αδειάσει ο τόπος να ησυχάσουμε. Αι σιχτίρ πια!

 

υγ. Πέτυχα στο αμάξι χτες κάποια στιγμή την εκπομπή του Γεωργίου στο ραδιόφωνο και πραγματικά αηδίασα, όταν άκουσα έναν 60-70άρη καπετάνιο όπως τον έλεγε ο Γεωργίου να μιλάει και να καταδεικνύει τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο ως απαράδεκτα. Όταν του είπε ο Γεωργίου στο τέλος της κουβέντας αυτό πρέπει να σε απασχολεί εσένα σαν Ολυμπιακό από αυτό που βλέπεις από την ομάδα σου τον τελευταίο μήνα; Ή ότι δεν μπορούν να αλλάξουν μία μπαλιά. Και γυρνάει και απαντάει ο άλλος 60 χρονών, εγώ είμαι μάγκας Πειραιώτης και το μόνο που με νοιάζει είναι να ξέρουν ότι θα έρθουν στο Καραισκάκης και θα τους κάνουμε τα 10πλάσια και θα τους γ%$^με και θα τους σκίσουμε τον πάτο και και και. Ε για αυτόν τον γαύρο και μόνο εύχομαι ο Ολυμπιακός να φάει ένα περιποιημένο 0-3 αύριο με την Ουκρανική και άλλα 3 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αι στα διάλα.

Link to comment
Share on other sites

Γαύροι είναι , τι περιμένεις . 

 

Το κακό είναι ότι έχουμε γαυροποιημένους και στις άλλες ομάδες . 

 

Η λύση ? Κλείνεις τους συνδέσμους . Τιμωρείς την ομάδα μου με 2--3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και λές ότι κάθε ομάδα που θα κάνει επεισόδια θα τιμωρείται 50 % παραπάνω από την προηγούμενη .  Δηλαδή έφαγε 2 ο ΠΑΟ ? Η επόμενη , όποια και αν είναι πάει γιά 3 , μετά 5  κοκ .

Το ίδιο γιά μικρότερα η μεγαλύτερα παραπτώματα . Ετσι μαγκιές και ρεβανσισμοί , θα σταματήσουν σε 10-15 αγωνιστικές .

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω ότι η τιμωρία των κεκλεισμένων θα λύσει το πρόβλημα εξ ολοκλήρου. Θα πληγώσει λίγο τους προέδρους αλλά σε 1 χρόνο θα γίνουν τα ίδια. Σε 2 χρόνια ξανά. Κοκ. Επίσης με αυτό θα μπούμε σε διαδικασία να μετράμε την έκταση των επεισοδίων. Δηλαδή θα λενε οι μεν α εμείς πετάξαμε μπουκάλι στον διαιτητή αλλά προκληθήκαμε, οι άλλοι θα λένε πετάξανε πέτρα στον επόπτη αλλά δεν τον πετύχαμε όπως το μπουκάλι των άλλων, οι άλλοι θα λένε ότι ρίξανε απλά μια φωτοβολίδα που δεν πέτυχε κανένα κλπ κλπ κλπ. Άιντε βγάλε άκρη. 

 

Νομίζω ότι αν δεν θεσπιστεί ένα σοβαρό θεσμικό πλαίσιο και αν δεν πάει κόσμος φυλακή με την κατηγορία του χουλιγκανισμού δε θα λυθεί ποτέ το πρόβλημα..

Link to comment
Share on other sites

Οπότε η λύση να έχουν υποχρεωτική έδρα την Κάρυστο ειναι μια χαρά ...

Με τις κατσικουλες παρέα και τον Ζωρζ με το όργανο να τους αποτυπώνει ...

Link to comment
Share on other sites

Αφού μίλησε με τον θεό

kontonis2-620x330.jpg

 

Έκαμε τις ανακοινώσεις

kontonisifipoyrg_610x400.jpg

και κατέληξε 

 

 

louket-1728x800_c.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους καλά έκαναν και το έκλεισαν το μαγαζί καλύτερα να το κλείσουν οριστικά για φέτος Και από του χρόνου πιο αυστηροί νόμοι με φυλακίσεις σε οπαδούς , τιμωρίες αυστηρές σε ομάδες μέχρι και διάλυσή τους αν είναι πολλαπλώς υπότροποι σε επεισόδια Επίσης διάλυση των συνδέσμων χωρίς λέσχες φιλίας και άλλα τέτοια παράθυρα Τέλος στους συνδέσμους οριστικά 

Link to comment
Share on other sites

Ντροπή τους να αναβάλλουν το πρωτάθλημα....Δείχνει ότι είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση? Ανθρωποι άσχετοι και αστοιχείωτοι. Και τι έγινε δηλαδή τώρα με την αναβολή? Μας χάλασαν τα ΣΚ οι ηλίθιοι!!!!!

Και Γιώργη σύνδεσμοι οπαδών υπάρχουν σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο....

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΟΣΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΌΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι ακόμα πιο ανατρεπτικός και προκειμένου να δω ένα ποδόσφαιρο  χωρίς αλητεία ακόμα και διάλυση των ομάδων που έχουν εντός τους μεγάλο ποσοστό αλητείας Αυτήν την στιγμή έχει τόσο μπει το μικρόβιο της αλητείας στους συνδέσμους των ομάδων που δεν γιατρεύεται παρά μόνο με αφαίρεση η γάγγραινα Αν με το καλό γίνουμε όπως στην Αγγλία που έχουν στο μεγαλύτερο σύνολό τους μια άλλη νοοτροπία για το ποδόσφαιρο , τότε θα μπορούσαν να δημιουργηθούν λέσχες φιλίας Αλλά τώρα όχι  Καταρχήν επαγγελματικό ποδόσφαιρο με δυο ή τρεις (άντε και άλλες τρεις) που μπορούν  επαγγελματικές ομάδες δεν γίνεται Επομένως ή θα γυρίσουμε σε ένα άλλο καθεστώς μη επαγγελματικού ποδοσφαίρου ή κάτι άλλο ανάμεσα στο ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό με όχι τις σημερινές  ΠΑΕ ή θα γίνει πρωτάθλημα με 6 το πολύ ομάδες Γιατί τόσες πληρούν τα δεδομένα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που υπάρχει θεσμοθετημένο σήμερα 

 

Αν και για μένα το θέμα του ποδοσφαίρου δεν διαφέρει από το θέμα της διαφθοράς στην Ελλάδα κυρίως στο οικονομικό τομέα Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και το πρόβλημα λύνεται μόνο πολιτικά με άλλη πολιτική Και για μένα και το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο πίσω από την βιτρίνα του CL είναι άρρωστο και το μικρόβιο έχει μπει , απλώς σε εμάς βρήκε ήδη άρρωστο τον οργανισμό και έγινε γάγγραινα  

 

Υσ εγώ όπως έχω γράψει ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που μόλις είδα ότι τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και σαν μηχανικός δεν μπορείς να πας μπροστά με το σταυρό στο χέρι , τα άφησα όλα και έφυγα όσο πιο μακριά από την βρώμα Τότε ήταν μόνο βρώμα τώρα είναι επιδημία που σε μολύνει ή σε αλλοτριώνει ειδικά στο ποδόσφαιρο 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.