Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Κι ακόμα ...παραπέρα!!!!

Θεωρώ πως είναι κυρίαρχο ..."συμπαντικό" φαινόμενο!!!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Δημοσιεύτηκε (edited)

Ρε παιδια τι νοημα εχει η κλιμακα σε pdf σχεδιο...?

Στο χαρτι που εκτυπωνεται απεικονιζεται...

Αφου στο pdf κανεις zoom in και zoom out οσο θελεις...

Σε 1:1 σχεδιαζουμε στο autocad οπως και να χει. To πινακακι του μηχανικου στο εγγεκριμενο ειναι 1:50

Σκαναρετε ολο το εγκεκριμενο σχεδιο οπως ειναι, κοψτε σε επεξεργασια το πινακακι του μηχανικου και αλλαξτε την κλιμακα και περαστε στο autocad ξεχωριστα tiff η jpeg αρχεια το σχεδιο και το πινακακι και προσαρμοστε σε scale τα μεγεθη..

Ειναι τοσο απλο...

Edited by Inzaghi
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Έχω την παρακάτω περίπτωση. Αποπεράτωση Ά Ορόφου κατοικίας που έχει νομιμοποιηθεί με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 16 του ν. 1337/83 (δηλαδή βρίσκεται σε β φάση Τρίτση). Η κατασκευή ολοκληρώθηκε 10-8-1984 με τις παρακάτω εργασίες: επίχριση τοίχων, επίστρωση δαπέδων, τοποθέτηση κουφωμάτων, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, χρωματισμοί.

Πρέπει να υποβάλω σχέδια της οικοδομής για αυτές τις απλές εργασίες;; Δεν υπάρχουν οικοδομική άδεια ούτε σχέδια. Γνωρίζει κάποιος ποια από όλα τα δικαιολογητικά είναι απαραίτητα??

Δημοσιεύτηκε

Προσωπικώς το μόνο που περιμένω είναι η έκδοση της Τεχνικής Οδηγίας ή Εγκυκλίου για το ΔΕΔΟΤΑ από το ΥΠΕΚΑ (να επιβεβαιώσει δηλαδή, το σχέδιο του ΤΕΕ). Όλα τα υπόλοιπα τα έχω ανεβάσει στο σύστημα.

Δημοσιεύτηκε

οταν ολοκληρωθει η β φαση τι αλλαζει? Το pdf με τιτλο "Βεβαίωση περαίωσης της διαδικασίας υπαγωγής στο άρθρο 24 του Ν. 4014/2011 για το παρακάτω ακίνητο." αλλαζει καπου? Εχει νοημα οι πελατες να θελουν να βεβαιωθουν οτι ολοκληρωθηκε η β΄φαση?

Δημοσιεύτηκε

Κι εγω, σε αναμονη το ΔΕΔΟΤΑ ειμαι...

Δε νομιζω να αλλαξει κατι, απλως δε θα φαινεται οτι υπολειπεται κατι ακομα στην καταχωρηση...

Δημοσιεύτηκε

Δηλαδή με τις παλαιότητες έχετε ξεμπερδέψει ? Έχετε αγοράσει αεροφωτογραφίες για όλα και σας κάνανε μια χαρά ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.