Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δόσεις 36 σε 48,47,46


Recommended Posts

Συνάδερφοι μήπως ξέρετε , αν έχω προσωρινη υποβολή (δηλ. έχει πληρωθει το παράβολο ) στις 1/3/2012 , μέχρι πότε πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση του προστίμου? Μέχρι 30/3/2012? ή έχει δοθεί παράταση , αφου δεν έχει υποβληθεί μέχρι 28/2 ?

Link to comment
Share on other sites

Όποιος κάνει προσωρινή υποβολή μετά τις 28-2-2012 πάει με τις νέες προθεσμίες. Πρώτη δόση μέχρι το Σεπτέμβρη. Ν4051/2012

το λέει στο άρθρο 7 για τις αλλαγές του 4014

Link to comment
Share on other sites

Όποιος έχει πληρώσει το παράβολο τέλη Φλεβάρη και δεν έχει κάνει προσωρινή υπαγωγή ακόμα μέχρι πότε μπορεί να πληρώσει την πρώτη δόση?

Link to comment
Share on other sites

σε ερωτημα στο ΤΕΕ αθηνας μου ειπαν αν θελω να κανω αιτηση στο πρωτοκολλο να γινουν 48 οι δοσεις(σε αυθαιρετο που εχει γινει ηδη προσωρινη υπαγωγη) και οταν αλλαξει το συστημα θα ενημερωθει

 

Κι εμένα το ίδιο μου απάντησαν. Το θεωρώ απαράδεκτο όμως, μιας και ο νόμος κατάργησε τις 36 δόσεις και τις μετέτρεψε σε 48. Κοινώς, δεν υφίσταται νομικώς πλέον το πλήθος των 36 δόσεων. Επομένως, απλά έπρεπε όλα να μετατραπούν αυτομάτως σε 48. Κακώς ζητούν αίτηση και μάλιστα αιτιολογημένη. Τι αηδίες είναι αυτές; (δεν περιμένω απάντηση, ρητορικό το ερώτημα)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν γνωρίζω πώς δουλεύει το πράγμα... αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος, τί είδους πρόσκληση και παρακάλια θέλουν οι όποιοι υπεύθυνοι για τη πλατφόρμα (προγραμματιστές) ώστε να αλλάξουν το πρόγραμμα;;; Τί συμφωνία υπάρχει;;; Τους χρωστάνε;;; Πέθαναν;;; Τί γίνεται δηλαδή... γιατί εγώ πάντα πρέπει να τρέχω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου και να ανέχομαι τέτοια ανικανότητα και τεμπελιά;;; Τί μυστικό ξέρουν αυτοί όλοι και μπορούν ενώ δεν κάνουν τίποτα να κρατούν τις δουλειές τους;;;;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τί μυστικό ξέρουν αυτοί όλοι και μπορούν ενώ δεν κάνουν τίποτα να κρατούν τις δουλειές τους;;;;

 

Το μυστικό της "επιτυχίας" τους? ...... Μονιμότητα δημοσίου υπαλλήλου!!!

 

(Χωρίς να αναφέρομαι σε όλους εννοείται! Παντού και πάντα ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχουν κάποιοι λίγοι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, που κάνουν ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τους)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.