Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόφαση Σ.τ.Ε. 180/2012 - Δικαιολογητικά απόδειξης ημ/νίας κατασκευής


Recommended Posts

sagiasd, μπορεί να μπήκε μια σφραγίδα στην αίτηση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιβεβαιώνει και το κείμενο της αίτησης,Αν πάρεις από την πολεοδομία κάποια βεβαίωση που να λέει για την παλαιότητα τότε ναι , μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Η φωτογραφία από το google earth είναι ένα είδος απόδειξης σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι άλλο, αλλά δημόσιο έγγραφο δεν είναι

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 278
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μανώλη, αυτή ακριβώς είναι η έννοια του ιδιωτικού εγγράφου (που συντάσσει ο ιδιώτης και αυτός φέρει την ευθύνη των γεγραμμένων) με βεβαιωμένη τη χρονολογία από ένα δημόσιο φορέα.

Στην αίτηση (βασικά στην ΥΔ) του 3843 έπρεπε να σημειωθεί ο χρόνος κατασκευής. Πχ 05/2008. Το κατέθεσε και σφραγίστηκε 31/02/2011. Η σφραγίδα δεν επιβεβαιώνει το 05/2008, ΑΛΛΑ σήμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (αν ισχύσουν τα του 4030 περί ιδιωτικών) αφού υπάρχει η αναφορά της αλλαγής χρήσης προ του 7/2011.

Edited by sagiasd
Link to comment
Share on other sites

Ένα απόσπασμα του κτηματολογίου όμως, που κάνει την ίδια δουλειά με το google earth, πρέπει να το κάνουν δεκτό έτσι δεν είναι; έχει σημασία γιατί αυτό το εκτυπώνουμε και σπίτι μας.

Link to comment
Share on other sites

Στον υπολογιστή μπορείς να πειράξεις οτιδήποτε, άρα και τα δημόσια έγγραφα. Οτι και να λέμε εμείς το θέμα είναι το ΥΠΕΚΑ τι θα (;) πει.

Link to comment
Share on other sites

Στον υπολογιστή μπορείς να πειράξεις οτιδήποτε, άρα και τα δημόσια έγγραφα. Οτι και να λέμε εμείς το θέμα είναι το ΥΠΕΚΑ τι θα ( ;) πει.

Και πότε υποτίθεται οτι θα καταλήξει το ΥΠΕΚΑ να αποφασίσει και να πει κάτι; Ποια είναι η διαδικασία από δω και πέρα; Eννοείται μήπως ότι θα λάβουν υπόψη την απόφαση του ΣΤΕ και κάποια στιγμή θα κάνουν τροποποίηση στους επίμαχους νόμους;

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοιο ίσως, αλλά με ημερομηνία έναρξης μετά την απόφαση του ΣΤΕ γιατί αλλιώς θα ψάχνουν να γυρίζουν τα λεφτά πίσω, αν και μετά θα τους τα πάρουν τριπλάσια αφού θα ενταχθούν στο άρθρο 27 του 4014.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.