Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακά για αποφοίτους μηχανικούς ΤΕΙ


mswsk

Recommended Posts

Πλέον Pappos πρέπει να μιλάς για Αμερικανιστάν και Ευρωπαϊστάν καθότι οι υπερωρίες δεν πληρώνονται βάσει την νέας νεοφιλελεύθερης πολιτικής στο όνομα της ανταγωνιστικότητας. Αντί να σου πληρώνουν υπερωρίες σου δίνουν άδεια και το οκτάωρο καταργήθηκε και ο εργαζόμενος έγινε λάστιχο.

Μου φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάμε για νέο '17.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 210
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οι χειρότερες συνθήκες από πλευράς εργατικού δικαίου είναι στο Αγγλιστάν όπου η εβδομάδα μπορεί να φτάσει αν θυμάμαι καλά τις 60 ώρες χωρίς να δικαιούσαι ούτε 1£ υπερωρία και αυτό απόλυτα νόμιμα σύμφωνα με την εκεί εργατική νομοθεσία.

Link to comment
Share on other sites

Πολλες ωρες δουλειας, αγχος και κακες συνθηκες εργασιας, μαλλον μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη σε σχεση με παλιοτερα αλλα χειροτερη ποιοτητα ζωης. Στο ονομα της αναπτυξης i guess :roll:

 

Για τα της Αγγλιας τωρα τα ακουω πρωτη φορα. Δηλαδη πως εχει η κατασταση; Συμφωνεις τοσα χρηματα για τοσες ωρες δουλειας;

Link to comment
Share on other sites

Από όσο ξέρω ναι. Ειναι μάλιστα κ 1 απο τα προβλήματα της ενοποίησης της Βρετανίας με την ΕΕ. Δεν αποδέχονται με τίποτα συλλογικές συμβάσεις!

Link to comment
Share on other sites

Aγγλία 2002. Πρώτος μισθός ΠΜ με bachelors, Masters 18-25000 τον χρόνο (προσωπική εμπειρία)... Συνθήκες δουλειας; Πολύ καλές (απ'όσα μου λέγανε συμφοιτητες. Πάντως έπαιζε ωράριο και βραδινο). Μεταθέσεις; Αρκετές. Δουλειά στο Ιρακ; Ναι (μάλιστα μια φίλη μου, μου έλεγε πως έπαιρνε ενδοεταιρικά email που λέγανε "θρηνούμε τον χαμό του συναδέλφου Τάδε στο Ιράκ". Μιλούσαν βέβαια για υπαλλήλους της εταιρίας που είχαν πάει εκει). Συνθήκες ζωής; Αστα να πάνε σε σχέση με την Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Η δουλειά στο Ιράκ όταν ήμουν εγώ Αγγλία ήταν εθελοντικές. Και στα έξοδα που έπρεπε να προϋπολογίσεις ήταν και το πολύ μεγάλο κόστος ασφάλισής σου, η οποία γίνονταν από λίγες εταιρείες. Μεγάλο κόστος. Φυσικά και οι αποδοχές ήταν αντίστοιχες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.