tzeno Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Το ΑΠΘ το αναφερεις σαν επιπλεον προσον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Μέχρι ΚΑΙ τη Δευτέρα μπορούμε να ανεβάζουμε λογικά, έτσι δεν είναι; Μπορείς μέχρι Την Τελευταία Στιγμή που θα Μπορείς υγ. νομίζω ότι είναι η πιο σοφή κουβέντα που είπα υγ2. και οτι νομίζω ισχύει αυτή τη στιγμή (Πανελλαδικά) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 μα ότι και να ανεβάζεις (είτε Ε9 είτε Τ.Ε είτε οτιδήποτε, ακόμη και το τ.δ) είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος εσύ ή ο συμμετέχων στην ομάδα τοπογράφος μηχανικός Επομένως γιατί να υπογράψεις την Τ.Ε μόνο;; Άχτι, έτσι το είχα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 ΚΑΝΑ "Αυριο" αυτα τα αρχεια θα τα κατεβασει πχ ο υπαλληλος της πολεοδομιας. Νομιζεις οτι εχει νοημα να μην τα σφραγισεις? Διαφορετικα το ονομα σου θα αναγραφετε στο εντυπο της δηλωσης και μονο εκει. Προσωπικα θεωρω 100% λαθος να μην ανεβαινουν υπογεγραμμενα τα σχεδια. ΥΓ. Αν πχ ξεκινησει η ηλεκτρονικη εκδοση ΟΑ, παλι ανυπογραφα θα ανεβαζεις τα σχεδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 ΚΑΝΑ "Αυριο" αυτα τα αρχεια θα τα κατεβασει πχ ο υπαλληλος της πολεοδομιας. Νομιζεις οτι εχει νοημα να μην τα σφραγισεις? Σιγά μην τα κατεβάσει απο το pdfάκι του κομπιούτερ του θα τα βλέπει και θα βλέπει και το όνομα μου εκεί κάλιστα στο Μηχανικός της δήλωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Δεν ειναι ετσι. Πολυ απλα ""αυριο"" μπορει η πολεοδομια να θεωρει τα σχεδια αυτα, πχ σε περιπτωση εκδοσης ΟΑ (επεκταση, προσθηκη κτλ) ή ανανεωση αδειας λειτουργια κτλ. Μεχρι τωρα ζητανε ΥΔ οτι τα σχεδια που προσκομιζουμε ειναι αυτα που ανεβηκαν στο συστημα. Υπογραψτε τα, δεν ειναι κοπος. Σκαναρισμα την σφαγιδα και εισαγωγη raster στο autocad. Σιγα τα ωα...!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evispy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 (edited) Το ΑΠΘ το αναφερεις σαν επιπλεον προσον? δεν ξερω, συναδελφε, αν ειναι επιπλεον προσον (!!!), ετσι, απλα το ανεφερα.... ναι συναδελφε πρεπει να το σφραγισει ο τοπογραφος και να το ανεβασεις εσυ .ευχαριστω, εχεις δικιο. Τωρα το ειδα Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". yian Edited Σεπτέμβριος 28 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgiss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Συνάδελφοι άρχισαν τα όργανα ή αίσθησή μου είναι?? Μόλις τώρα μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο σύστημα δηλώσεων του 4178.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Εγώ μπαίνω (στον 4014), αργεί λίγο αλλά ανεβάζω κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Συνάδελφοι άρχισαν τα όργανα ή αίσθησή μου είναι?? Μόλις τώρα μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο σύστημα δηλώσεων του 4178.. Όλα κανονικά και σε εμένα και για 4014 και για 4178. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα