Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος οι νέες αιτήσεις φωτοβολταϊκών και "τσεκούρι" στις ταρίφες


Giorgos1987

Recommended Posts

Συναδελφοι να σας πω, το σκεφτομαι πολυ εντονα απο χθες που το διαβασα...Ειναι ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ τα πραγματα...

Δεν μιλαμε για μια απλη αποφαση, αλλα για την καταστροφη της τελευταιας ελπιδας για ΑΝΑΠΤΥΞΗ αυτης της γ@&%μενης χωρας...Πραγματικα, ειτε εμπλεκεται αμεσα 'η οχι καποιος με τα φωτοβολταικα δεν μπορει να παραβλεψει το γεγονος οτι ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ & ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 15αυγουστο!!! Ποσο πιο χαζος πρεπει να ειναι κανεις για να καταλαβει οτι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ λαμβανοντας εσπευσμενα μια τετοια αποφαση!!

Σας το επισημαινω ξανα, τα πραγματα γενικοτερα ειναι πααααρα πολυ σοβαρα, ειδικα βλεποντας σφαιρικα την κατασταση.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ.

Προσπαθω παντα να ειμαι ψυχραιμος κ μην προβαινω σε βιαστικες αποψεις, αλλα ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι το σχεδιο απαξιωσης κ εκμεταλευσης της ψαροκωσταινας προχωρα κανονικα...

Edited by LeftLane
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά μη βιάζεσαι να πεις όχι,

Μπορεί να τους τα πάρουν με έμμεσο τρόπο (π.χ. φορολόγηση).

 

Το είπανε ήδη οτι ετοιμάζονται να φορολογήσουν και τον τζίρο των φ/β με 20-25%, οπότε θα τους τα πάρουν, απλά για να μην υπάρξουν πολλές αντιδράσεις θα το αποφασίσουν τέλη Αυγούστου αυτό.

 

γι αυτό όμως (την μίζα) αποκλειστική ευθύνη φέρουνε οι μηχανικοί και κανείς άλλος.....

 

εχουμε φτάσει να ήμαστε το γιουσουφάκι καθε υπαλλήλου....για να κανουμε την δουλειά μας δεχομαστε την ξεφτίλα του να πληρώνουμε νταβατζήδες

καλα άλλοι πληρώνουν για να κάνουν την "δουλειά" τους......

αλλα κ εκεί ΟΜΕΡΤΑ

 

Δεν πιστεύω οτι ο μηχανικός έχει την αποκλειστική ευθύνη, αλλά σίγουρα μαζί με τον δημόσιο υπάλληλο που πρώτος υπόπεφτει σε αυτή την παράβαση, ο μηχανικός έχει μεγάλο μέρος συνυπευθυνότητας.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί στην Ιταλία οι τιμές για τα Φ/Β πάρκα είναι διαφορετικές αναλόγως με την ισχύ της εγκατάστασης;

Όσο μεγαλώνει η ισχύς τόσο μικρότερη είναι και η τιμή της αγοράς της MWh.

Εμείς αντιθέτως λέμε μια ενιαία τιμή για πάνω από 100 kW και καθαρίσαμε. Καλά είναι πολύ σοβαροί οι πολιτικοί μας.

Link to comment
Share on other sites

Καλά είναι σοβαροί οι άνθρωποι??!?!?!?!? Έχω κάτι επενδυτές απο Βέλγιο που αγόρασαν ηδη 2 εκτάσεις για να εγκαταστήσουν φ/β πάρκα συνολικής ισχύος 300KW κ ακολούθως ήθελαν να κατασκευάσουν κ τουριστική εγκατάσταση.....ηδη με νύχια κ με δόντια τους κρατούσα να μην φύγουν απο Ελλάδα για να επενδύσουν Ρουμανία κ τ'ωρα το καλό μας κράτος τους στέλνει σε γειτονικές χώρες...έτσι θα γίνουν επενδύσεις απο το εξωτερικό?

 

Προσωπικά δεν είχα ακούσει τίποτα οτι ήθελαν να φέρουν τέτοιο νόμο για αναστολή κατάθεσης για νέες άδειες ούτε για τέτοια δραματική μείωση στις τιμές....τι είναι αυτοί ρε σεις??!?!?!Μια βγάζουν διαρροές για κατάργηση στα εκτος σχεδίου που κλόνησαν την εμπιστοσύνη επενδυτών απο το εξωτερικό,ακολούθως αλλάζουν κ πάλι το φορολογικό καθεστώς κ καταλήγουν σε αυτη την απόφαση έκτρωμα....

 

Ειλικρινά δεν αντέχετε η κατάσταση σε αυτή τη @@ χώρα....οι άνθρωποι είναι βλάκες κ βαλτοί....θέλουν την καταστροφή της χώρας τελικά δεν μπορώ να μεταφράσω διαφορετικά τις κινήσεις τους,,,.συνάδελφοι μάλλον ήρθε η ωρα να κινητοποιηθούμε μαζικά ...αν θέλει το ΤΕΕ ας βοηθήσει,αλλιώς μόνοι μας...δεν παει άλλο αυτή η κατάσταση...και το λεω εγω που πιστεύω/ευα στις αγνές προθέσεις του κράτους και στις προσπάθειες που έκαναν όλες οι κυβερνήσεις για τη σωτηρία της χώρας..Είναι ηλίθιοι,ψυχολογικά καθυστερημένοι και άσχετοι σε όλα....δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ...δεν υπάρχει τίποτα...δυστυχώς μας βλέπω όλους μετανάστες...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τα είπες όλα στην τελευταία σου παράγραφο. Αν και η κινητοποίηση μηχανικών δεν νομίζω οτι θα αποφέρει κάτι. Έχει να γίνει χαμός τον χειμώνα, από όλα αυτά που παρατηρώ γύρω μου και σε όλη την Ελλάδα από internet/ΜΜΕ προβλέπω οτι θα ζήσουμε εφιαλτικό και δραματικό έτος.

Link to comment
Share on other sites

τίποτα δεν θα γίνει....υπολείπονται ακομα 395 χρόνια υποταγής....

 

εξάλλου ο μισός πληθυσμός είναι ανέγγιχτος και βολεύεται απο την υπάρχουσα κατάσταση.Ο δικομματισμός τους εξασφάλισε με τις εκλογές το μέλλον.

 

οπότε πάμε σε εμφύλιο....αλλά είπαμε έχουμε πολλάααα χρόνια ακομα

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως και το τελευταίο εργοστάσιο Φ/Β στην Πάτρα μας άφησε χρόνους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.