OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Εάν ζητήσει κάποιος θεώρηση όρων δόμησης για να διαπιστώσει την κατά παρέκκλιση αρτιότητα, έχει δικαίωμα η ΥΔΟΜ να αρνηθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Με ενδιαφέρει και εμένα η άνωθεν περίπτωση. Θεωρώ πως δε προβλέπεται να αρνηθεί (εκτός αν άλλαξε κάτι τα τελευταία χρόνια με τις Υπηρεσίες Δόμησης). Αν ισχύει: Πόσο καιρό μετά την αίτηση πρέπει να απαντήσουν; Απαιτούν αμοιβές με τη κατάθεση του τοπογραφικου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 (edited) εγώ πήρα μια τέτοια θεώρηση όρων δόμησης πριν λίγες μέρες για μεγάλο ακίνητο που είχε από πρωτοβάθμια επιτροπή χαρακτηρισμό ως χορτολιβαδική και αναγνώριση από υπουργείο Γεωργίας σαν ιδιωτική έκταση Υπήρχε και τμήμα που θα καθοριστεί σαν αρχαιολογικός χώρος λόγο αρχαίου Ρωμαικού λατομείου (βρήκαμε σε αυτοψία με την αρχαιολόγο τόσο κτήριο Ρωμαικό όσο και κατασκευές από μάρμαρο όπως κολώνες ολόσωμες και γούρνες - μερικά τα ανακάλυψα και εγώ ούτε ο Ιντιάνα Τζόουνς να ήμουν) Επομένως εφόσον οι αγοραστές εκ εξωτερικού (ίσως και άραβες) ενδιαφέρονται για επενδύσεις σοβαρές , θα έπρεπε να ξέρουν επί του τοπογραφικού ακριβώς τι ισχύει για το κτήμα Για να είμαι και εγώ καλυμμένος και να μην με κυνηγούν οι "κελεμπίες " Μπαίνουν κανονικά αμοιβές ΤΣΜΕΔΕ και φόρος αυτές είναι δυο κολώνες μόνο αυτή την φωτό μπορώ να βάλω που έτσι και αλλιώς έβαλα και στο fb αφού για ευνόητους λόγους δεν μου επιτρέπει η αρχαιολόγος για άλλες φωτό με πιο πολλά στοιχεία Edited Ιούλιος 7 , 2014 by GEORGE MICHEAL 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 για θεώρηση και αμοιβές, ό,τι είπε ο george micheal indiana jones Υπήρχε και τμήμα που θα καθοριστεί σαν αρχαιολογικός χώρος λόγο αρχαίου Ρωμαικού λατομείου (βρήκαμε σε αυτοψία με την αρχαιολόγο τόσο κτήριο Ρωμαικό όσο και κατασκευές από μάρμαρο όπως κολώνες ολόσωμες και γούρνες - μερικά τα ανακάλυψα και εγώ ούτε ο Ιντιάνα Τζόουνς να ήμουν) +1, αν μπορούσα και +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
an@stas1a Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Την Παρασκευή έκανα έλεγχο αμοιβών-φορολογικών για θεώρηση όρων δόμησης σε τοπογραφικό, οπότε με αποδείξεις, συμφωνώ με τους προλαλήσσαντες. George micheal- indiana jones είσαι φοβερός!!!!!!! Πολλά +++++ για την αρχαιολογική εμπειρία-αποτύπωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 George Jones συγχαρητήρια συμπάσχουμε! Βρήκα κι εγώ Ρωμαϊκά διάφορα και είμαστε στις ανασκαφές, ελπίζω να μην αποκτήσουμε αρχαιολογικό χώρο στο δικό μας, γιατί δε συμφέρει καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Μπα εμένα δεν με πολύ απασχολεί , γιατί σχεδόν το ήξερα ότι στην περιοχή υπάρχουν αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στοιχεία (Ρωμαικά δεν περίμενα εκεί ) Αλλά τα κυρίως ευρήματα βρίσκονται σε δασική έκταση και ακόμα και μεγαλύτερο τμήμα αρχαιολογικού χώρου να ορίσουν , το κτήμα είναι πολύ μεγάλο (γύρω στα 3000 στρεμ ) , επομένως περισσότερο έχει σημασία να ξέρω τι ισχύει στο κτήμα και που Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα