erling Δημοσιεύτηκε August 13, 2010 at 10:45 πμ Δημοσιεύτηκε August 13, 2010 at 10:45 πμ H άμμος που φαίνεται είναι θαλάσσης
AlexisPap Δημοσιεύτηκε August 13, 2010 at 11:06 πμ Δημοσιεύτηκε August 13, 2010 at 11:06 πμ Κράτησες το καλύτερο για το τέλος!!! gio είσαι θηρίο! φοβερή παρατηρητικότητα! Να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου; ήταν κοίτη ανοιχτού οχετού που ο εργολάβος την έφραξε πρόχειρα, την μπάζωσε με άμμο και έπειτα έκανε τις διαμορφώσεις... αργότερα, ίσως λόγω διάβρωσης, η άμμος έφυγε...
el_cabron Δημοσιεύτηκε August 13, 2010 at 01:03 μμ Δημοσιεύτηκε August 13, 2010 at 01:03 μμ Τα πράγματα είναι απλά: -Η περίφραξη προϋπήρχε. -Ο διπλανός έσκαψε για κάποιο λόγο στο όριο έχοντας κάνει 2 ντουλάπια (αυτά με το κατακόρυφο καλούπωμα). -Κάποια στιγμή τα χώματα κάτω και πίσω από την περίφραξη ολίσθησαν εντός του σκάμματος και ο λόγος που δεν έσπασε η περίφραξη είναι η ύπαρξη των 2 ντουλαπιών. -Σκυροδετήθηκαν τα υπόλοιπα ντουλάπια Η υποχώρηση των χωμάτων πρέπει να είναι πολύ μικρή και η όλη δουλεια έγινε για να σωθεί η περίφραξη. Ανάλογη περίπτωση μου έχει τύχει, μόνο που δεν είχα κάνει ντουλάπια και μετά από μια βροχούλα ένα ΣΚ, βρήκαμε την περίφραξη σπασμένη σε 2 σημεία...
kwstas Δημοσιεύτηκε September 1, 2010 at 07:26 μμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2010 at 07:26 μμ Η σκυροδέτηση θα γίνει με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα!!!
VVT Δημοσιεύτηκε September 1, 2010 at 09:12 μμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2010 at 09:12 μμ Η σκυροδέτηση θα γίνει με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα!!! oυάου!!!!Αυτό θα πει αεροπλανικό σιδέρωμα....ομολογώ πως κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπω...μάλλον θα είχε πολλή δουλειά ο σιδεράς και ειπε:Δεν του σιδερώνω και τα δοκάρια...:)
ge_liakos Δημοσιεύτηκε September 1, 2010 at 09:33 μμ Δημοσιεύτηκε September 1, 2010 at 09:33 μμ Μάλλον καλούπωσαν και μετά σιδέρωσαν. Αλλα προφανως τελείωσαν τα χρήματα ή κάτι τέτοιο τελος πάντων και δεν έγινε η σκυροδέτηση. Και μάζεψε ο καλουπατζης τα ξύλα και έφυγε.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 06:44 πμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 06:44 πμ Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ... Αυτά είναι τα ωραία!! Γι' αυτό οι πόλεις μας σφύζουν από αισθητική!
el_cabron Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 09:32 πμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 09:32 πμ Μπα... Υπάρχει περίπτωση να έχει καλουπώσει πλάκα ο άλλος, να έχουν σιδερωθεί κολώνες-δοκοί και μετά να ξεκαλούπωσε και να ΕΜΕΙΝΑΝ οι οπλισμοί στην θέση τους;;; Θα μου πεις "ολα γινονται" αλλά εγώ θεωρώ πιό πιθανό να πήγαινε να τα ρίξει "κουστουμι"... Βέβαια την πλάκα δεν ξέρω πως θα την έριχνε, αλλά τέλος πάντων... Και απότι βλέπω, η οικοδομή πάσχει από το σύνδρομο "ανύψωσης υπογείου κατά 1,5-3μ", οπότε μάλλον σταμάτησε μετά από καταγγελία...
erling Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 10:23 πμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 10:23 πμ Αυτά τα κάνει ένας φίλος μου σιδεράς αλλά σε μικρογραφίες. θα τους δείξω την φωτογραφία για να τον πικάρω :)
VVT Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 09:32 μμ Δημοσιεύτηκε September 2, 2010 at 09:32 μμ Μπα...Υπάρχει περίπτωση να έχει καλουπώσει πλάκα ο άλλος, να έχουν σιδερωθεί κολώνες-δοκοί και μετά να ξεκαλούπωσε και να ΕΜΕΙΝΑΝ οι οπλισμοί στην θέση τους;;; Θα μου πεις "ολα γινονται" αλλά εγώ θεωρώ πιό πιθανό να πήγαινε να τα ρίξει "κουστουμι"... Βέβαια την πλάκα δεν ξέρω πως θα την έριχνε, αλλά τέλος πάντων... Και απότι βλέπω, η οικοδομή πάσχει από το σύνδρομο "ανύψωσης υπογείου κατά 1,5-3μ", οπότε μάλλον σταμάτησε μετά από καταγγελία... Μαλλον απ`οτι βλεπω ειναι κολωνες με δοκους και θα συνεχιζε σκεπη απο πανω,και οχι πλακα....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα