Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κράτησες το καλύτερο για το τέλος!!! :)

gio είσαι θηρίο! φοβερή παρατηρητικότητα!

Να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου; ήταν κοίτη ανοιχτού οχετού που ο εργολάβος την έφραξε πρόχειρα, την μπάζωσε με άμμο και έπειτα έκανε τις διαμορφώσεις... αργότερα, ίσως λόγω διάβρωσης, η άμμος έφυγε...

Δημοσιεύτηκε

Τα πράγματα είναι απλά:

-Η περίφραξη προϋπήρχε.

-Ο διπλανός έσκαψε για κάποιο λόγο στο όριο έχοντας κάνει 2 ντουλάπια (αυτά με το κατακόρυφο καλούπωμα).

-Κάποια στιγμή τα χώματα κάτω και πίσω από την περίφραξη ολίσθησαν εντός του σκάμματος και ο λόγος που δεν έσπασε η περίφραξη είναι η ύπαρξη των 2 ντουλαπιών.

-Σκυροδετήθηκαν τα υπόλοιπα ντουλάπια

Η υποχώρηση των χωμάτων πρέπει να είναι πολύ μικρή και η όλη δουλεια έγινε για να σωθεί η περίφραξη.

Ανάλογη περίπτωση μου έχει τύχει, μόνο που δεν είχα κάνει ντουλάπια και μετά από μια βροχούλα ένα ΣΚ, βρήκαμε την περίφραξη σπασμένη σε 2 σημεία...

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
Η σκυροδέτηση θα γίνει με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα!!!

oυάου!!!!Αυτό θα πει αεροπλανικό σιδέρωμα....ομολογώ πως κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπω...μάλλον θα είχε πολλή δουλειά ο σιδεράς και ειπε:Δεν του σιδερώνω και τα δοκάρια...:):)

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον καλούπωσαν και μετά σιδέρωσαν. Αλλα προφανως τελείωσαν τα χρήματα ή κάτι τέτοιο τελος πάντων και δεν έγινε η σκυροδέτηση. Και μάζεψε ο καλουπατζης τα ξύλα και έφυγε.

Δημοσιεύτηκε

Μπα...

Υπάρχει περίπτωση να έχει καλουπώσει πλάκα ο άλλος, να έχουν σιδερωθεί κολώνες-δοκοί και μετά να ξεκαλούπωσε και να ΕΜΕΙΝΑΝ οι οπλισμοί στην θέση τους;;;

Θα μου πεις "ολα γινονται" αλλά εγώ θεωρώ πιό πιθανό να πήγαινε να τα ρίξει "κουστουμι"... Βέβαια την πλάκα δεν ξέρω πως θα την έριχνε, αλλά τέλος πάντων...

Και απότι βλέπω, η οικοδομή πάσχει από το σύνδρομο "ανύψωσης υπογείου κατά 1,5-3μ", οπότε μάλλον σταμάτησε μετά από καταγγελία...

Δημοσιεύτηκε

Αυτά τα κάνει ένας φίλος μου σιδεράς αλλά σε μικρογραφίες. θα τους δείξω την φωτογραφία για να τον πικάρω :) :)

Δημοσιεύτηκε
Μπα...

Υπάρχει περίπτωση να έχει καλουπώσει πλάκα ο άλλος, να έχουν σιδερωθεί κολώνες-δοκοί και μετά να ξεκαλούπωσε και να ΕΜΕΙΝΑΝ οι οπλισμοί στην θέση τους;;;

Θα μου πεις "ολα γινονται" αλλά εγώ θεωρώ πιό πιθανό να πήγαινε να τα ρίξει "κουστουμι"... Βέβαια την πλάκα δεν ξέρω πως θα την έριχνε, αλλά τέλος πάντων...

Και απότι βλέπω, η οικοδομή πάσχει από το σύνδρομο "ανύψωσης υπογείου κατά 1,5-3μ", οπότε μάλλον σταμάτησε μετά από καταγγελία...

Μαλλον απ`οτι βλεπω ειναι κολωνες με δοκους και θα συνεχιζε σκεπη απο πανω,και οχι πλακα....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.