architect_duth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Θα υπέθετα ότι θα έπρεπε να γράφει Αύγουστο του 2015... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stesta Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Θα υπέθετα ότι θα έπρεπε να γράφει Αύγουστο του 2015... Αν στείλω mail στο ΤΕΕ θα μου το αλλάξουν λέτε ή να το πληρώσουν αργότερα??? Μήπως όμως θα έχει πρόστιμο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Καλησπέρα Σε προσωρινή υπαγωγή 8-2-15(σήμερα και άρα αλλαγή εξαμήνου) με εφάπαξ πληρωμή γράφει προθεσμία 10-2-15. Έτσι έπρεπε??? Γνωρίζει κανείς γιατί?? ευχ Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί πέρυσι σε φίλη συνάδελφο. Έκανε υπαγωγή 8/2/14 και το σύστημα έγραφε προθεσμία 10/2/14. Έπικοινώνησε πολλές φορές με το ΤΕΕ και κααααποια στιγμή της το άλλαξαν και το έκαναν 10/8/14. Στείλε εμαιλ να έχεις απόδειξη ότι τους έκανες γνωστό το πρόβλημά σου και από εκεί και πέρα όποτε το αλλάξουν. Για πρόστιμο δεν τίθεται θέμα, προφανώς είναι λάθος του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stesta Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Οκ ευχ για άμεση απάντησή σου. Έτσι θα πράξω (mail, κυρίως για απόδειξη χρόνου υποβολής του προβλήματός μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Εμένα σε όμοια περίπτωση μετά από mail μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αλλάξουν και ότι αν τυχόν αργότερα του βγάλουν πρόστιμα τότε να κάνω ένσταση και κατά πάσα πιθανότητα θα δικαιωθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Δε ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία: Μπορώ να πληρώσω από το δικό μου e-banking, παράβολο και πρόστιμο άλλου ιδιωκτήτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 (edited) ναι μπορείς τουλάχιστο στη Πειραιώς αυτό γίνεται για ΤΕΕ παράβολο και πρόστιμο (για ευκολία κάνε αλφαβητική αναζήτηση πληρωμών στο γράμμα Τ εκεί βρίσκεις 1. τέλος ανταπόδοσης ΤΕΕ και 2. τέλος προστίμων αυθαιρέτων) Edited Φεβρουάριος 13 , 2015 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plkat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα επείγον θέμα που προέκυψε. Σχετικά με το πρόστιμο 1% που επιβάλεται ανά μήνα καθυστέρησης της δόσης έχει κάποιος εμπειρία πως εφαρμόζεται αυτό? Δηλαδή ενημερώνεται αυτόματα η δήλωση του αυθαιρέτου ή πρέπει να κάνω ξανά υποβολή της δήλωσης. Στην περίπτωση που η καθυστέρηση αφορά 3 μέρες ισχύει το παραπάνω πρόστμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί κανένα πρόστιμο σε καθυστερημένες πληρωμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 δεν καθορίστηκε ακόμη ούτε εφαρμόζεται "πληρωμή τόκων υπερημερίας" ούτε μπορείς να δεις κάτι στο σύστημα 4178 Μάλιστα μπορείς να την κάνεις οριστική και να δώσεις και βεβαίωση Αν όμως πρόκειται για μεταφορά δήλ 4014 και εμφανίζεται στο σύστ ΤΕΕ 4014 ως "ληξιπρόθεσμη" κολλάς και πρέπει να στείλεις email να στη γυρίσουν για να πληρώσεις και μετά την εμφάνιση ως "εξοφλημένης" την μεταφέρεις στον 4178 κ.ο.κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα