pantsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 σε ποιες τραπεζες πηγες και δεν εγινε η δουλεια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 Πελάτης μου έχει καταβάλει κανονικά στην Εθνική Τράπεζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comba_71 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Καλημέρα. Πήγα ο ίδιος σε Πειραιώς και Εθνική για την πληρωμή του "Ποσοστό ανταπόδοσης ΤΕΕ" και δεν ήξεραν πως να το περάσουν στο σύστημα. Εφόσον σε άλλα υποκαταστήματα έχει γίνει η συναλλαγή, πιστεύω πως θα ενημερωθούν και δω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2013 προσοχη ΑΛΦΑ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ δε ΔΕΧΟΝΤΑΙ πληρωμες στο ταμειο.... καλο ειναι να τσεκαρουμε σε ποιες μπορουμε γιατι καποιες εχουν ΜΟΝΟ για internet banking Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarrism Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Πελάτης μου πήγε σε Εθνική και Πειραιώς για το ανταποδοτικό τέλος και έφαγε άκυρο. Να του πω να πάρει με τη σειρά τις υπόλοιπες τράπεζες μέχρι να το δεχτούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apthan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (edited) Σε Alpha Bank δικός μου όλα κομπλέ. Edited Σεπτέμβριος 19 , 2013 by apthan Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarrism Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Πλήρωσα ένα 25άρι μέσω alpha e-banking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δεν είναι ενήμεροι οι υπάλληλοι για το που να ψάξουν . Στο ίδιο κατάστημα τράπεζας ο ένας υπάλληλος δεν το βρήκε και ο άλλος (μετά από αρκετό ψάξιμο) το βρήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogsot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Πριν από 10 μέρες ένας πελάτης το πλήρωσε κανονικά στην εθνική! Από τη Δευτέρα 16/9 2 πελάτες δεν μπορεσαν να το πληρώσουν σε καμία τράπεζα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Σε παράβαση "Διαφορ. διαμερισμάτωση/Χωροθέτηση θέσεων Στάθμευσης" έβγαλε σαν υπολογιζόμενο προστιμο το 500αρικο + 15€ τέλος ανταπόδοσης. Κάνοντας την υποβολή μου έβγαλε σαν επιλογή μόνο το ποσοστό ανταπόδοσης του ΤΕΕ και όχι το παραβολο. Πρέπει πρώτα να πληρωθεί το ΤΕΕ και μετά εκδίδεται το παράβολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα