Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στον γκρεμό πας....

Λοιπόν για να μην τρελαθώ....!!! ΕΥΠΕΝεδες...

Για να κάνω αυθαίρετα με το ΤΕΕ :

- δεν πληρώνω τίποτα κάθε χρόνο, κανένα πράβολο.

- για ένα αυθαίρετο μπορεί να πάρω και 1500 ευρώ. 

- δεν έδωσα εξετάσεις ούτε θα δώσω για να πληρώσω παράβολα

βαλε βαλε ιδεες εσυ ..... και σε βλεπω σουμπουτεο :) :) :) λολ

ασχετο στην ψηφοφορια διπλα γιατι λειπει η κουβερτα απο

βασικη πηγη θερμανσης ????

λολ^2

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 262
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Θα είναι αδιάβλητες όσο ήταν και οι εξετάσεις καθηγητών δευτεροβάθμιας του ΑΣΕΠ... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

πραγματι  οι  εξετασεις  θα  δωσουν  ακομα  περισσοτερη  αιγλη 

στο  σοβαρο  εργο  που   εκτελουν  οι  περισσοτεροι  ενεργειακοι  επιθεωρητες  της  χωρας  μας 

και  εφοσον  βεβαιως  το  επιτρεψει  ο    χαρης  θεοχαρης  ,  αυτο  το  τρελλο  αγορι 

του  ΥΠΟΙΚ .

να  σου  πω  οτι  δεν  καιγομαι  πια  για   τετοιο  χασιμο  χρονου 

εχω  πιο  σοβαρα  πραγματα  να  κανω  που  εν  τελει  θα  μου  αποφερουν  πολυ   μεγαλυτερο  κερδος .

ας  ξεκινησουν  οι  πρωτοι  να   δωσουν  εξετασεις  και  μετα  απο   δυο  τρια  χρονια   θα  δουμε  .

ουτως  η  αλλως  τις  δουλειες  τις  κλεινουν  τα  μεσιτικα  γραφεια    και  δεν  εχω  καμμια ορεξη  να 

γινω  γιουσουφακι   κανενος  α@@@@@ μαγκα  για  45  ευρω  μπουρμουαρ ,  τοσο  ξεφτιλα 

εκαναν  τους  μηχανικους  που  η  καθε  δουλεια  περνα  πια  μεσα  απο  μεσιτες  κυκλωματα  

συμβολαιογραφους  ,  μανικιουριστες  , εργολαβους χαρτορικτες  μεχρι  και  οι  πακιστανοι  κλεινουν  δουλειες 

με  σφραγιδα  κανενος  τουριστα  μηχανικου   ..........να  μην  αδικησω  και  τους  λογιστες   και  αυτοι 

κανουν  το  θεαρεστο  εργο  του  μεσαζοντα  .............ξεφτιλα   ελλας .

Edited by loser
  • Upvote 7
Δημοσιεύτηκε

ουσιαστικά είχαν πρόβλημα ότι οι επιτροπές που είχαν βγεί μα την προηγούμενη απόφαση έληξαν!!

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.