Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλα κρασια.

Δεν προβλεπεται κατι τετοιο.

Πηγα τη Δευτερα με λιστα για 22 συμφωνητικα.

Η κυρια μπροστα μου ειχε 2 συμφωνητικα και αντιγραφα αυτων τα οποια τα υπεβαλλε και η υπαλληλος τα κρατησε.

Λεω, αν μου ζητησει τωρα 22 αντιγραφα, θα τσακωθουμε...

Δε μου ζητησε τιποτα η υπαλληλος.

Δημοσιεύτηκε

Στη δική μου τα ζητάνε. ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ .

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Εγώ πάντως ποτέ δεν κατέθεσα κανένα συμφωνητικό στην εφορία.

Το πρόστιμο ειναι €100 ανα συμφωνητικο. Δεν υπόκειται σε προσαυξησεις. Μπροστα μου στην Εφορια Χαλανδριου προ εβδομαδος ο εποπτης τα χρεωνε σε συναδελφο που εκλεινε την προσωπικη επιχειρηση.

Edited by RiRiIII
  • Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Το πρόστιμο ειναι €100 ανα συμφωνητικο. Δεν υπόκειται σε προσαυξησεις. Μπροστα μου στην Εφορια Χαλανδριου προ εβδομαδος ο εποπτης τα χρεωνε σε συναδελφο που εκλεινε την προσωπικη επιχειρηση.

Ανά κατάσταση ειναι .

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Για ποιο λόγο ο συνάδελφος αυτός κατέθεσε τα εκπρόθεσμα συμφωνητικά? Αν δηλαδή δεν τα πήγαινε που θα ήταν το πρόβλημα?

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν ορθώς το κάνω, αλλά σε ΑΠΥ/ΤΠΥ γράφω (με βάση το από χχ/χχ/χχχ ιδιωτικό συμφωνητικό)

Ο μόνος τρόπος να ανακαλυφθεί ότι έχει γίνει συμφωνητικό και δεν κατατέθηκε είναι σε φορολογικό έλεγχο......

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.