Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα κάνεις ή ανασύσταση όπως λέει ο Παύλος

ή

την διαδικασία αποτύπωσης (άρθρο 11, παρ. 6γ) που έτσι και αλλιώς θα χρειαστεί για την ταυτότητα κτιρίου.

Δημοσιεύτηκε

Ναι πρώτα πρέπει να γίνει η μεταφορά στον 4178 και στη συνέχεια η έκδοση τόσων βεβαιώσεων 4178 όσων απαιτούνται.

Για να εκδοσουμε βεβαιωση για μεταβιβαση σε τακτοποιημενο με 4014 (εξοφλημενο - ολοκληρωμενη υπαγωγη), πρεπει να μεταφερουμε σε 4178?

Δημοσιεύτηκε (edited)

πληρωσα το 30% γιατι δεν μου ανοιγει την βεβαιωση.....κολλησαΜηπως κανω νεα δηλωση κ αναφερω οτι εξοφληθηκε το 30%?

οκ το βρηκα

9. ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ (μέσω δήλωσης αυθαιρέτου)

Για να εκδοθεί βεβαίωση μεταβίβασης μέσω δήλωσης αυθαιρέτου Ν.4178/2013, θα πρέπει να προχωρήσετε σε οριστική υπαγωγή, δηλώνοντας υπεύθυνα ότι έχετε στην κατοχή σας όλα τα απαιτούμενα σχέδια/στοιχεία και θα τα υποβάλλετε ηλεκτρονικά εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (βλ. παρ. 1 άρθρου 2 της ΥΑ 2254/2013)

Η προώθηση της δήλωσης σε οριστική υπαγωγή, μπορεί πλέον να γίνει και μετά την καταβολή τουλάχιστον του 30% του συνολικού ποσού προστίμου.

Πριν την προώθηση σε οριστική υπαγωγή, βεβαιωθείτε ότι στην τεχνική σας έκθεση έχετε κάνει ειδική μνεία για την καταβολή του 30% του προστίμου καθώς και για την υποβολή ή μη της μελέτης στατικής επάρκειας (βλ. αναλυτικά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 της ΥΑ 2254/201

Edited by nikosantonakas
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

...και για να γίνει η μεταφορά θελουμε εξουσιοδότηση, ιδωτικό συμφωνητικό,ναι κρατήσεις ΤΕΕ? (κατι αλλο?)τεε σου βγαζει αυτοματα το συστημα για να προχωρησει η μεταφορα

Και αφού γίνει η μεταφορά εκδιδουμε ΝΕΑ βεβαίωση με νεο αρ.πρωτ. ή τυπώνουμε την μεταβιβασμένη δήλωση με νέα ημερομηνία αυτοψίας?

(Σορρυ, το ξέρω... αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με αυθαιρετα)

Edited by nikosantonakas
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

δηλαδή δεν μπορούμε να κρατήσουμε την δήλωση σε υπαγωγή και όχι σε ολοκληρωμένη υπαγωγή, και να δημιουργήσουμε νέα δήλωση για την βεβαίωση?

Δημοσιεύτηκε

πληρωσα το 30% γιατι δεν μου ανοιγει την βεβαιωση.....κολλησαΜηπως κανω νεα δηλωση κ αναφερω οτι εξοφληθηκε το 30%?

οκ το βρηκα

9. ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ (μέσω δήλωσης αυθαιρέτου)

Για να εκδοθεί βεβαίωση μεταβίβασης μέσω δήλωσης αυθαιρέτου Ν.4178/2013, θα πρέπει να προχωρήσετε σε οριστική υπαγωγή, δηλώνοντας υπεύθυνα ότι έχετε στην κατοχή σας όλα τα απαιτούμενα σχέδια/στοιχεία και θα τα υποβάλλετε ηλεκτρονικά εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (βλ. παρ. 1 άρθρου 2 της ΥΑ 2254/2013)

Η προώθηση της δήλωσης σε οριστική υπαγωγή, μπορεί πλέον να γίνει και μετά την καταβολή τουλάχιστον του 30% του συνολικού ποσού προστίμου.

Πριν την προώθηση σε οριστική υπαγωγή, βεβαιωθείτε ότι στην τεχνική σας έκθεση έχετε κάνει ειδική μνεία για την καταβολή του 30% του προστίμου καθώς και για την υποβολή ή μη της μελέτης στατικής επάρκειας (βλ. αναλυτικά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 της ΥΑ 2254/201

Μπορείς να το κάνεις και τώρα δλδ;

Να πληρωθεί το 30% και να πας ε οριστική υπαγωγή για έκδοση βεβαίωσης;

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν θα το έκανα έτσι!!!! Ενέχει νομικούς κινδύνους αυτή η διαδικασία.

Το έκαναν έτσι από το ΤΕΕ διότι έτσι διευκολύνονταν....

Συνιστώ προσοχή!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν θα το έκανα έτσι!!!! Ενέχει νομικούς κινδύνους αυτή η διαδικασία.

Το έκαναν έτσι από το ΤΕΕ διότι έτσι διευκολύνονταν....

Συνιστώ προσοχή!!!

κ εγω σε 2 περιπτωσεις δεν εκανα οριστικη υπαγωγη,αλλα νεα δηλωση που ανεφερα οτι εξοφληθηκε το 30% κ τους κωδικους υπαγωγης,ασχετως τι λεει το ΤΕΕ

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.