Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδηλώσεις και κουκουλοφόροι


g-volos

Recommended Posts

Ανοίγω το παραπάνω θέμα με αφορμή τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες μετά την δολοφονία του Αλέξη. Αν και πολλές φορές στο παρελθόν είχα κατέβει σε πορείες, ποτέ δεν είχα συμμετάσχει σε επεισόδια και ποτέ δεν είχα εμπλακεί με τους ''γνωστούς-άγνωστους''.Έτσι αποφάσισα προχθές

να πάω στην πορεία στη Θεσσαλονίκη και να είμαι μέσα στα συγκεκριμένα άτομα μόνο και μόνο για να έχω προσωπική άποψη. Ομολογώ πως εξεπλάγην ευχάριστα. Κατά την διάρκεια της πορείας άκουγα από όλους ( και το έβλεπα και ο ίδιος στην πράξη) διάφορες φράσεις όπως ''σπάμε μόνο τράπεζες'' ''δεν πειράζουμε καταστήματα'' κτλ. Διαπίστωσα δηλαδή πως όχι μόνο δεν είχαν στόχο τις ξένες περιουσίες αλλά πολλές φορές τις προστάτευαν κιόλας......π.χ. Ένα από τα άτομα αυτά πήγε να βγάλει ένα παλούκι από ένα μικρό δέντρο και αμέσως επενέβησαν άλλοι 4-5 και βρίζοντάς τον τον απέτρεψαν από την πράξη αυτή. Με κάποιους έπιασα και κουβέντα και είδα πως δεν είχαν καμία πρόθεση να βλάψουν κάποιον. Την οργή τους ήθελαν να την βγάλουν σε τράπεζες , υπουργεία, Α.Τ. και δημόσιες υπηρεσίες. Παρέμεινα στην πορεία μέχρι αργά το βράδυ και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου ούτε μία περίπτωση καταστροφής ξένης περιουσίας από τα συγκεκριμένα άτομα. Τέλος μου είπαν κάποιοι πως τις καταστροφές στην συντριπτική τους πλειοψηφία τις προκαλούν είτε οι ίδιοι οι μπάτσοι ( φορώντας πολιτικά-υπάρχουν και φωτογραφίες ) είτε κάποιοι άσχετοι όπως αθίγγανοι, αλλοδαποί κτλ. Δεν ξέρω πια είναι η γνώμη σας αλλά εγώ σχημάτισα εντελώς διαφορετική γνώμη από αυτή που είχα σχηματίσει βλέποντας

μόνο το χαζοκούτι (τηλεόραση).Θα ήθελα να τελειώσω λέγοντας πως μετά από τηλεφωνήματα που είχα με φίλους από Πάτρα,Βόλο και Ιωάννινα ,μου είπαν και αυτοί ακριβώς τα ίδια πράγματα............Εσείς τι λέτε ?

 

 

 

Υ.Σ. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που οι ίδιοι οι μπάτσοι προκαλούν τις καταστροφές (αν όντος

γίνεται κάτι τέτοιο ) είναι για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την ουσία των διαδηλώσεων που είναι η άσχημη κατάσταση στη χώρα και να τον κάνουν να πιστέψει (μέσω της ΤV) πως το πρόβλημα στην κοινωνία είναι 500 ανόητα και τεμπέλικα άτομα που σπάνε τα πάντα.

Τα σχόλια σας....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 146
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μέρος σε πορείες, βρίσκω λυπερό αυτό που γείνετε! καταλαβένω το ξέσπασμα των ανθρώπων.Απο την μία έφηγε ένα παιδί απο την Ζωή χωρίς να φταίει σε τίποτα δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να εκφραστούμε ελεύθερα μην τυχών και μας ξυλοκοπίσουν ή φάμε καμία σφαίρα στο κεφάλι, λυπάμαι αλλά μονό δημοκρατία δεν είναι αυτό.Απο την άλλη τα ξεσπάσματα και βανδαλισμούς στίς περιουσίες άλλων είναι καταδικαστέο είται λέγετε ιδιώτης ή τράπεζα ή Α.Τ είναι βία και δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα έκφρασης.

Link to comment
Share on other sites

Αν καταφύγω σε σχολιασμο της δημοσίευσης σου οπως θα ηθελα θα εισπράξω μια περιποιημενη κοκκινη κάρτα να την εχω να σε θυμαμαι. (προσεξε, οχι απο χαρακτηρισμους προσωπικά σε εσενα ;) )

 

ειναι συγκλονιστικο αυτο που περιγράφεις, τοσο συγκλονιστικο που ειλικρινα πεφτω απο τα συννεφα.

 

αλήθεια ομως

 

υπάρχει καποιος που να πιστεύει αυτο οτι συμβαινει?

 

Α. ειμαστε αφελεις αν πιστεψουμε αυτο που μεταφέρουν οι "δραστες" ? προσωπικά πιστεύω οτι ο Ρομπέν των Δασών εχει πεθανει ακομα και σαν ιδεολογια εδώ και πολλαααααα χρόνια...

 

Β. ουτως η αλλως ο πόλεμος ο οποίος μενεται ενάντια στην μικρομεσαία επιχείρηση ειναι τέτοιος που δεν θα υπήρχε καποιο οφελος με το να καψουν τα μαγαζια. ισα ισα που αν τα αφηναν ετσι τα περισσότερα θα εκλειναν χωρις αγοραστική κίνηση.

 

Γ. Αν καποιος σπάει μια τράπεζα δηλαδη ειναι καλος? Μα αφου παλι στο κατάστημα μεταφέρεται η ζημια, στον καθε πολιτη. τι αλλάζει? το ταμειο του κράτους ειναι η δική σου και η δική μου τσέπη. απο εκει πληρώνονται όλα.

 

Οποιος θελει εστω και στο τοσο να δικαιολογήσει τους βανδαλίσμους, αυτη την αισχρότητα που συμβαινει ολες αυτες τις μερες και επιλέξει το βημα αυτου του forum προσωπικα θα με κανει να μην το ξαναανοίξω για να αποφυγω την οποια λογικη αντιδραση θα εχω.

 

φιλικα.

 

Πανος.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ρε παιδιά αν η αστυνομία ήθελε δεν μπορούσε να τα εμποδίσει τα επεισόδια?Μην τρελαθούμε τώρα!Κάτι δεν στέκει στην όλη φάση...

Link to comment
Share on other sites

ανα πασα ωρα και στιγμη εχουν πυροσβεστικα οχηματα με μανικες ριψης νερου.

 

μπορουν καλλιστα να καταστειλουν οποιαδηποτε διαδικασια αμαυρωσης της εθνικης μας εικονας, οποιαδηποτε προσπαθεια βανδαλισμου και καταλυσης των δικαιωματων των παιδιων μας να κινουνται ελευθερα στους δρομους και μαλιστα χωρις να ανοιξει ουτε μια μυτη..

 

αλλα ή εγω ειμαι πολυ εξυπνος που το σκεφτομαι ή οι ανευθυνοι πολυ ******.

Link to comment
Share on other sites

Ήδη η κοινή γνώμη γύρισε εναντίον των διαδηλωτών-πλιατσικολόγων παρά εναντίον του ειδικού φρουρού. Με την "απουσία" τους, λέγε με κ λευκή απεργία, οι αστυνομικοί μας απόδειξαν πόσο ανάγκη τους έχουμε. Ότι θα έκανε ο κοινός εργαζόμενος για να σπάσει τα νεύρα κ δείξει στο αφεντικό του τι αξίζει.

 

Πάντως αν όντως ο Μ#$@Σ (με κεφαλαία) που πυροβόλησε το παιδί, έριξε στον αέρα κ από σπόντα το πέτυχε, τώρα δεν τον σώζει τίποτα. Κρίμα για τα δικά του παιδιά αλλά οι Μ#&$@#Σ πληρώνονται...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.