Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδηλώσεις και κουκουλοφόροι


g-volos

Recommended Posts

Συναδερφοι η βαλλιστική βγήκε και ''έδειξε'' πως η σφαίρα-όπως και όλες οι σφαίρες των μπάτσων-εξοστρακίστικε......γιατι κάποιοι μίλησαν για δικαιωσύνη και κάτι τέτοιες μπούρδες.....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 146
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να μη γίνει δίκη. Να μην καταθέσουν οι μάρτυρες που τον είδαν να πυροβολεί σημαδεύοντας το παιδί. Να μη ληφθούν υπόψη ούτε η νεκροτομή, ούτε η βαλλιστική (έγιναν και οι δύο παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας). Στην πλατεία, λαϊκό δικαστήριο και διαδικασίες εξπρές. Ένοχος. Μόνο την τιμωρία μας μένει να ορίσουμε. Εξάλλου είναι γνωστό: Μπάτσος = Ένοχος.

Link to comment
Share on other sites

Σου υπενθυμίζω αγαπητέ πως όσες φορές οι μπάτσοι έχουν σκοτώσει κάποιον (και είναι περίπου 55 άτομα τα τελευταία 25 χρόνια) όλοι σχεδόν έχουν αθωωθεί γιατί ή τα όπλα τους ή εκπυρσοκρότησαν ή οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν. Αν αυτό το βρίσκεις λογικό….τι να πω. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πραγματικά τι γίνεται ,για πιο λόγο ο κόσμος έχει εξοργιστεί , ποιοι είναι πραγματικά οι κουκουλοφόροι και για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά

Link to comment
Share on other sites

Θα δεχθώ τα όσα λες (προσωπικά δεν τις ξέρω τις περιπτώσεις αυτές αλλά για την ώρα τα δέχομαι). Δεν αποκλείω να κρίνονται επιεικώς οι αστυνομικοί σε κάποιες περιπτώσεις. Το καταδικάζω στο βαθμό που γίνεται κατ εξαίρεση για αυτούς και όχι για τους υπόλοιπους πολίτες. Απλώς επισημαίνω το εξής: Η προϊστορία αστυνομικής βίας (εάν υπάρχει, ακόμα και εάν υπάρχει) δεν μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά για το συγκεκριμένο αστυνομικό. Θα πρέπει να κριθεί αυτούσια το συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν μπορεί ο ειδικός φρουρός να πληρώσει τα σπασμένα όλων των προηγούμενων περιπτώσεων. Με την ίδια λογική όλοι όσοι συλλαμβάνονται στις πορείες πρέπει να καταδικάζονται για βανδαλισμούς και καταστροφές.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος διακαιούται μια σωστή δίκη. Και τέτοιο πράγμα δεν μπορεί να υπάρξει εάν όλα τα ελαφρυντικά για αυτόν στοιχεία θεωρούνται εξαρχής και αυτοδικαίως παραποιημένα από την αστυνομία. Εκτός αυτού, αν δεν κάνω λάθος θα κριθεί και από σώμα ενόρκων, από ανθρώπους δηλαδή όπως εσύ και εγώ. Εάν αυτοί, με τον καταιγισμό πληροφοριών (ο θεός να τις κάνει) και απόψεων από ειδικούς (ακόμα και ο θεός εδώ θα δυσκολευόταν) πάνε στο δικαστήριο με διαμορφωμένη άποψη περί της της ενοχής ή μή του ειδικού φρουρού, τότε προφανώς δικαιοσύνη μόνο από τύχη μπορεί να αποδοθεί.

Το τελικό για εμένα συμπέρασμα είναι ότι για να κρίνει κανείς πρέπει να περιμένει να μάθει όλα τα στοιχεία και αυτά να τα κρίνει όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά.

Link to comment
Share on other sites

τι ψαχνετε? αφου η δικη εχει γινει, (απο τους δημοσιογράφους), η πολιτική και πολιτιστική υπόσταση του θεματος εχει αναλυθει απο τους ειδικους (τους δημοσιογράφους) η βαλιστική εχει γινει (απο τους πολιτες, ξερουν αυτοι) οι μαρτυριες εχουν δωθει (που ουτε μια καραμελα δεν θα εμπιστευομουν στους "μαρτυρες") και η τιμωρια γνωστη και ετοιμη...

 

δεν σεβομαστε τιποτα. ουτε νομους, ουτε ηθικη εχουμε ουτε τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Ετεροχρονισμένα λόγω απουσίας παραθέτω γενικό (προσωπικό) σχολιασμό για τα γεγονότα, αφού έχω διαβάσει όλα τα post. Μεγάλη συζήτηση.

 

όποιος καλός άνθρωπος διαβάσει την πολιτεία του Πλάτωνα ...

Θα τα κατανοήστε όλα και θα προβλέψτε με ακρίβεια το μέλλον.

Ξέρετε το ανθρώπινο είδος υπάρχει στη γη οργανωμένα τουλάχιστον δεκάδες χιλιάδες χρόνια,ευτυχώς τα προβλήματα που ζούμε τώρα είναι απο καιρό λυμένα απλά ξεχνάμε.

 

Δυστυχώς όλα είναι γραμμένα, αλλά η λήθη επιδιώκεται για σκεπάσει το αντίθετό της την α-λήθεια.

 

Ένα πράγμα διάβασε "αράπη" μου (που λέει κι ο Tzimakos) την παραβολή της Πολιτείας του Πλάτωνα (Βιβλίο Ζ)

-όπου σπηλιά βάλε, "γκλαμουράτο διαμέρισμα σε 4 όροφη πολυκατοικία χτισμένο με τον ΕΑΚ2003 και κοινόχρηστα"

-όπου σκιά βάλε, "τηλεόραση"

-όπου παιδί που φεύγει έξω βάλε, "Αλέξης"

-όπου γονείς μην βάλεις τίποτα...αλλά κατάλαβε ότι και αυτοί στην σπηλιά μεγαλώσανε...

 

Διάβασε και το 1984 του Τζώρτζ Όργουελ

δες και το "V for Vendetta" "..remember remember the fifth of November"...

αλλά όχι για να τα κανεις αυτά πρέπει να κάτσεις πάλι στην σπηλιά σου εεεε συγνώμη στο σπίτι σου... ειρωνεία ε? Γιατί το μεγαλύτερο ψέμα έχει και μεγάλη δόση αλήθειας...

 

Είναι φοβερό από όλα αυτά που έχουν γίνει πάλι σου λένε "...και τώρα αφού γίνανε όλα αυτά, ξαναγύρνα εκεί που ήσουν, πήγαινε στο κέντρο να τονώσεις την αγορά , να πάρεις κανένα δανειάκι...καλά δεν περνούσαμε βρε παιδί μου? Καλοκαίρι -> Σεπτέμβριος -> Γιορτές Πολυτεχνείου -> Λαμπιόνια τα Χριστούγεννα -> Καρναβάλι τον Φεβρουάριο -> Πάσχα και Ανάσταση->1ο Μαγια Καλοκαιράκι 15 Αυγουστος ..ουουπς copy paste x 72 χρονάκια και είσαι εντάξει..."

 

Όλα αυτά αλλάζουν απο εμάς "αράπη" μου.Πρέπει να καταλάβουμε οτι δεν υπάρχει:

αριστερά και δεξιά ,

μπάτσος και πολίτης

αειτζής και τειτζής

ομοιοπαθητικός και φαρμακοποιός

αρχιτέκτονας και πολιτικός μηχανικος

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

και όλα αυτά τα τρυπάκια ...

 

υπαρχει μονο ο ANΘΡΩΠΟΣ !!

post-110-131887217175_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δείτε αυτή τη ταινία / ντοκιμαντέρ (βγήκε πρόσφατα σε DVD).

Εξαιρετικά επίκαιρη και πολύ ενδιαφέρουσα.

 

http://www.terrorsadvocate.com/

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.