Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΙΚΑ σε Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας


komit

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος εφόσον εκδοθεί αναθεώρηση εεμκ για πρόσθετες εργασίες τι καταθέτουμε στο ΙΚΑ? Δηλαδή συντάσσουμε πίνακα 3 με τον συμπληρωματικό προυπολογισμό  της αρχικής άδειας ή συνολικό , με τον προϋπολογισμό και των δύο αδειών αρχικής και αναθεώρησης?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, λογικά θα σου ζητήσουν το στέλεχος την ΕΕΔΜΚ, την τ.ε., Πιν.3 με τα νέα ημερομίσθια, επιμετρήσεις και έντυπο μεταβολής οικ. έργου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχω εκδόσει μια εεμκ σε ενα πολιτιστικό ίδρυμα, ως ιδιοκτήτη έχω βάλει τον νόμιμο εκπρόσωπο του ιδρύματος μετά και απο υπόδειξη της τοπικής υδομ. Στο ικα που πρέπει να βγάλω τώρα θα πρέπει να μπεί αυτός με τους κωδικούς του για την εκδοση του αμοε; Αν μπορέσει κάποιος να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες θα ήμουν υπόχρεος, είναι η πρώτη εεμκ που εκδίδω. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

30 λεπτά πριν, mixalislionakis said:

......................ως ιδιοκτήτη έχω βάλει τον νόμιμο εκπρόσωπο του ιδρύματος μετά και απο υπόδειξη της τοπικής υδομ....

Σαχλαμάρες σου είπε η τοπική ΥΔΟΜ!!!! Ιδιοκτήτης είναι, ήταν και θα είναι όσο υπάρχει, το ίδρυμα! Ο νόμιμος εκπρόσωπος λειτουργεί απλά ως εκπρόσωπος! Δηλαδή, όλα γίνονται στο όνομα του ιδρύματος κι επειδή αυτό είναι νομικό κι όχι φυσικό πρόσωπο, υπογράφει κ.λπ. αντί αυτού, ο νόμιμος εκπρόσωπός του.

 

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας,

Προσπαθώ να συμπληρώσω τo excel του προυπολογισμού εργασιών και το πίνακα 3  του ΙΚΑ για ΕΕΔΜΚ που αφορά θερμοπρόσοψη με χρήση ικριωμάτων και τοποθέτηση αντλίας θερμότητας σε διαμέρισμα 1ου ορόφου οικοδομής. Η επιφάνεια της θερμομόνωσης συνολικά είναι 60,00τμ. Αν υποθέσω (δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμη) ότι τα ικριώματα θα είναι επιφάνειας 100τμ τότε βάσει πίνακα 3 του ΙΚΑ, τα ημερομίσθια προκύπτουν λιγότερα και από 2!

Σας ακούγεται σωστό? Κάτι παραλείπω?

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, αν σου βγαίνουν 2 ημ/σθία σκαλωσιές + θερμ/ση μαζί τότε λίγα είναι. Έχε υπόψη σου ότι η θερμ/ση δεν είναι μόνο οι πλάκες, πρέπει αν επιλέξεις και άλλους κωδικούς.

Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ @akis73

Ποιοι είναι συνήθως αυτοί οι κωδικοί? Μπορείς να με βοηθήσεις?

Εγώ επιλέγω το 8.2 (Υγρομόνωση με πάσης φύσεως επαλειφόμενο υλικό) και το 8.3 (Θερμομόνωση με τοποθέτηση πάσης φύσεως θερμομονωτικών πλακών).

Edited by the_topo
Link to comment
Share on other sites

7 λεπτά πριν, the_topo said:

Ποιοι είναι συνήθως αυτοί οι κωδικοί? Μπορείς να με βοηθήσεις?

Ναι φυσικά...δες το επισυναπτόμενο.

Υπόψιν κυκλοφορούνε και παρόμοια από άλλα υποκ/τα του ΕΦΚΑ ίσως χρειάζεται να παίξεις λιγο με τους κωδικούς των υλικών. Αν θες ρώτα και επι τόπου στο αρμόδιο υποκ/μα.

Εξωτερική Θερμομόνωση από ΙΚΑ.pdf

Edited by akis73
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.