Μετάβαση στο περιεχόμενο

246 εκατ ευρώ δόθηκαν για τις τηλεοπτικές άδειες


Engineer

Recommended Posts

Το δημοψήφισμα και τα cc είχαν τον ίδιο στόχο, να πουν οι Έλληνες ναι στο μνημόνιο αλλά τους έκατσε το όχι με μεγάλο ποσοστό και δεν ήξεραν τι να το κάνουν.

Link to comment
Share on other sites

Αν κλείσουν τελικά τα κανάλια και δεν καταφέρουν να αποκτήσουν ούτε κάποια άδεια περιφερειακής εμβέλειας ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ανεργία των 2000 εργαζομένων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα ίδια χάλια με την ΝΔ που έκλεινε τότε την ΕΡΤ και μιλούσαμε για χούντα, δεν διαφέρουν και σε κάτι οι σημερινοί.

Τα λεφτά αν και πολλά είναι ασήμαντα για τα μακροοικονομικά μεγέθη και προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, εφόσον πληρωνόντουσαν όλα στο 100% χωρίς δόσεις, αρκούν ίσα ίσα για να πληρωθούν ορισμένες συντάξεις για 1 μήνα και μετά τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Και να κλείσουν τα κανάλια η πλειοψηφία των εργαζομένων θα απορροφηθεί από τα νέα, εκτός εάν οι νέοι νταβατζήδες δεν θέλουν να προσλάβουν έμπειρο προσωπικό αλλά θέλουν να πάρουν άπειρους και να τους μάθουν την δουλειά

Link to comment
Share on other sites

nik

τις  τράπεζες  τις  εκλεισε  η  κυβερνηση  με  την  τακτικη  της 

αν  ειχε  εφαρμοσει  νωρίτερα  το  3  μνημονιο  το  οποιο 

θα  ηταν  ελαφρυτερο   από  ότι  είναι  σημερα  ,  δεν  θα  ειχαν  κλεισει  οι  τράπεζες

ουτε  χρειάζονταν  να  αυξηθουν οι    φοροι ,  και    να  ζημιώσει  εκ  νεου την  οικονομια 

με  νεα  υφεση  ,    ο  συριζα  παρελαβε  θετικους  ρυθμους  ανάπτυξης   και  σημερα 

εχουμε  υφεση  1%  ,  μαλιστα    ειχαν  οργανωσει  και  τον  στρατο  σε  περιπτωση 

κατάρρευσης  των  τραπεζων   .ευτυχως  που  η   ΕΛΣΤΑΤ   είναι  ανεξαρτητη  αρχη 

και  την  ελενχουν  οι  ευρωπαιοι  γιατι  σκεψου  τι  παραμυθι  θα  μας  πλασαρε  ο  αλεξης  .

ισως  και  6 %  αναπτυξη   ρυθμους  ιρλανδιας   κινας ,  και  ας  μην  ειχε  ο  κοσμος 

χρηματα  να  φαει .

και   σιγα  την  σκασιλα  που  ειχε  η  ΕΚΤ  να  κλεισει  τις  ελληνικες  τράπεζες  γιατι  δεν  εκλεισε

και  τις    τράπεζες  των  υπολοιπων  χωρων .

Edited by loser
Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει που του μιλάτε με λογικά επιχειρήματα.

 

Φυσικά και τα CC τα έβαλε η ΕΕ, το ότι ο Μπαρουφάκης, η χρυσή επιλογη Alexis, τα έκανε π...να από eurogroup σε eurogroup προφανως δεν έφταιξε πουθενά.

 

Φυσικά και το ότι πήγε η προηγούμενη κυβέρνηση να κλείσει την ΕΡΤ είναι το ίδιο με τον τσίριζα που κλείνει τα ιδιωτικά. Το ότι ανήκει στο δημόσιο και έχει το δικαίωμα μία κυβέρνηση να τη κλείσει αν δει ότι υπάρχει πρόβλημα , προφανώς της δίνει κάθε δικαίωμα να κλείνει ιδιωτικές επιχειρήσεις με την ίδια ευκολία.

 

Φυσικά και πρέπει τα ΜΜΕ να υπάρχουν σύμφωνα με αυθαίρετους κανόνες για το τζίρο τους. Προφανώς το Star και ο Alpha δεν θα μπορούσε να επιβιώσoυν, άσχετα που το κάνουν για χρόνια εν μέσω κρίσης. Και προφανέστατα κανόνες με βάση το τζίρο δεν πρέπει να υπάρχουν για άλλα ΜΜΕ καθώς έτσι δε θα έπρεπε να υπάρχει η Αυγή με 1.000 φύλλα κυκλοφορία.

 

Φυσικά και δεν είναι χουντική νοοτροπία το αποφασίζομεν και διατάσσομεν να δωθούν οι άδειες παρακάμπτωντας στο ΕΣΡ. Προφανώς το ότι το Συνταγμα φρόντισε τέτοιες εξουσίες να έχει μόνο μία ανεξάρτητη αρχή, συμβαίνει διότι δεν έλαβε υπόψιν της πως μπορεί μία μέρα να γίνει υπουργός ένας εξαίρετος χαρακτήρας όπως ο Παππα-κός.

 

Δώστε σανό στο λαό να χορτάσει...

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

nik

τις  τράπεζες  τις  εκλεισε  η  κυβερνηση.......

 

Για να τελειώνουμε. Ναι ισχύουν αυτά που λες - εν μέρει γιατί το 3ο μνημόνιο πάνω κάτω ίδιο θα ήταν - αλλά συνεχίζεις να αγνοείς κάτι βασικό, ο ελληνικός λαός πήρε μία πολιτική απόφαση, ψήφισε να βγει κυβέρνηση αντμνημονιακή. Μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση είχε δύο επιλογές, ή να σταματήσει το μνημόνιο ή τέλος πάντων να το παλέψει. Δεν υπήρχε περίπτωση με το που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψει μνημόνιο... ε δεν γινόταν.

 

Τώρα εκεί που πρέπει να επικεντρωθείς είναι γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι. Και αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν κάτι άλλο είτε ακροαριστερό ή ακροδεξιό. Μην  κοιτάς το δέντρο μόνο (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και το δάσος (εξαθλίωση, φανατισμός, κόσμος που δεν βγαίνει......ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ). 

Link to comment
Share on other sites

Και να σου πω τελικά η κυβέρνηση το πάλεψε η τα έκανε θάλασσα; Γιατί άσχετα τι πιστεύει ο καθένας, όταν είσαι σοβαρή κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεσαι ουτοπίες ούτε πουλάς παραμύθια που θα τα βρεις μπροστά σου. Έχουμε τελικά η δεν έχουμε το χειρότερο μνημόνιο από κάθε άλλη φορά; Εσυ χειροκροτάς ότι το πάλεψε με ψέματα;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.