Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υποχρεωτικα θα γινει επιτοπιος ελεγχος της ΥΔΟΜ.

Αν δεν το καταλαβαινει ο πελατης σου, καντε αιτηση και  ας εχει ετοιμο το "λαδωσημο"!

Greek way!

Δε νομίζω ότι τέτοιες προτροπές συνάδουν με τη φιλοσοφία του φόρουμ.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

δεν μας λες όμως

έκτισες δεν έκτισες και γενικά σε πιο στάδιο εργασιών βρίσκεσαι

Έκανες αναθεώρηση για την επ' αόριστο ισχύ της ναι ή όχι;

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Οταν ειχειγινει παραταση ισχυος επ'αοριστον και  την 1-3-11 ηταν σε ισχυ μπορει να παρει παραταση εργοταξιακου αλλα 3 ετη  δηλ ως την 1-3-14 με υπευθυνη δηλωση?

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα αν είσαι μέσα στις προϋποθέσεις που λέει η εγκύκλιος 7/2012

Γ. – 1. Μετά την ισχύ του ν. 4067/2012 «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός» (ΦΕΚ 79 Α’)

και ειδικότερα της ρύθμισης της παρ. 5 του άρθρου 29, όπου ορίζεται ότι «Η ισχύς

των οικοδομικών αδειών, οι οποίες δεν είχαν λήξει την 1.3.2011 παρατείνεται κατά

τρία έτη.» παρατείνεται αυτόματα για τρία έτη η προσωρινή σύνδεση

(εργοταξιακό ρεύμα) που είχαν οι ανεγειρόμενες οικοδομές, χωρίς περαιτέρω

ενέργειες των Υπηρεσιών Δόμησης.

Η άδεια μου εκδόθηκε στις 1/6/11 . Προφανώς δηλαδή δεν είχε λήξει στις 1.3.11 . Μπορώ να θεωρήσω ότι είμαι μέσα στις προυποθέσεις ώστε να πάρω παράταση εργοταξιακού;

Edited by iguana
Δημοσιεύτηκε

Η άδεια μου εκδόθηκε στις 1/6/11 . Προφανώς δηλαδή δεν είχε λήξει στις 1.3.11 . Μπορώ να θεωρήσω ότι είμαι μέσα στις προυποθέσεις ώστε να πάρω παράταση εργοταξιακού;

Σε ανάλογη περίπτωση, για άδεια εκδοθείσα 5/2011 μπορώ να θεωρήσω ότι δεν είχε λήξει στις 1.3.11?Γιατί μπορεί να μην είχε λήξει αλλά δεν ήταν και σε ισχύ, αφού δεν είχε εκδοθεί.....

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα αν είσαι μέσα στις προϋποθέσεις που λέει η εγκύκλιος 7/2012

Γ. – 1. Μετά την ισχύ του ν. 4067/2012 «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός» (ΦΕΚ 79 Α’)

και ειδικότερα της ρύθμισης της παρ. 5 του άρθρου 29, όπου ορίζεται ότι «Η ισχύς

των οικοδομικών αδειών, οι οποίες δεν είχαν λήξει την 1.3.2011 παρατείνεται κατά

τρία έτη.» παρατείνεται αυτόματα για τρία έτη η προσωρινή σύνδεση

(εργοταξιακό ρεύμα) που είχαν οι ανεγειρόμενες οικοδομές, χωρίς περαιτέρω

ενέργειες των Υπηρεσιών Δόμησης.

Μπορει καποις να μου εξηγησει πως προεκυψε η ημερομηνια 1.3.2011?

Μηπως εννοουσε 1.2.2012, που ειναι και η ημερομηνια ισχυος του Ν4030??

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

μια ερώτηση,

έχω άδεια του 99, με αναθεωρηση της ισχυς επ' αόριστον.

θέλω παράταση του εργοταξιακού ρεύματος.

εμπίπτει στο άρθρο 29, παραγραφος 5 του Ν.4067???

Δημοσιεύτηκε

Θα έλεγα, γιατί όχι. Όποια ημερομηνία και αν εννοούν σύμφωνα με τα παραπάνω εσύ είσαι μέσα.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.