Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόδραση από τις φυλακές...


mikehellas

Recommended Posts

Δεν ξερω αν το ακούσατε αλλά σήμερα έγινε απόδραση από τον Κορυδαλό του Παλαιοκώστα και του συνεργού του και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που είχαν αποδράσει την προηγούμενη φορα... Αν αυτό δεν είναι κατάντια τι είναι? πρέπει απλά να μας κλαίνε και οι ρέγγες με την γελιότητα που μας διακρίνει. Τέλος πιστευω ότι δε μας μένει τπτ άλλο από το να αναφωνήσουμε και πάλι όλοι μαζί ξανά το σύνθημα: "Λευτεριά σε όσους δεν χώρεσαν στο ελικόπτερο!!!"

Link to comment
Share on other sites

από in.gr :

"Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο άνδρες κατάφεραν να βγουν από την απομόνωση, όπου κρατούνταν, στον προαύλιο χώρο των φυλακών και εν συνεχεία ανέβηκαν με ανεμόσκαλα στο ελικόπτερο.

 

Το ελικόπτερο πέταξε σε χαμηλό ύψος στην ταράτσα της τρίτης πτέρυγας των φυλακών, από όπου έριξε την ανεμόσκαλα και ανέβηκαν οι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριζάι.

...............

Οι φύλακες που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών άνοιξαν πυρ εναντίον των δραπετών, χωρίς να προλάβουν όμως να τους σταματήσουν.

 

Κατά πληροφορίες ένας αστυνομικός αυτοτραυματίστηκε την ώρα που έβγαζε το όπλο του."

 

Πάνω που λες δεν μπορεί, έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα, έρχεται κάτι τέτοιο να σου δείξει πόσο μακριά νυχτωμένος είσαι...

 

Εντάξει παιδιά, νικήσατε....................ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. Είμαι αρκετά μεγάλος για να μετοικήσω, οπότε Θα κολυμπάω στα σκ... με τους υπόλοιπους, στην καλύτερη χώρα του κόσμου, όπως λένε ορισμένοι........................ας όψονται οι ξένοι που μας εποφθαλμιούν και δεν μας αφήνουν να προκόψουμε.:evil::evil::evil::evil:

Link to comment
Share on other sites

Η απάντηση της Ελλάδας στην πετυχημένη σειρά Prison Break έρχεται τον Φεβρουάριο 2009!!! Η πρωτη low budget ταινία που την είδανε 10.000.000 Έλληνες σε ένα βράδυ...

 

Πρωταγωνιστές ο Aeronautical Engineer Παλαιοκώστας

ο διπλός πράκτορας Αλκετ Ριτζάι

ο αετονύχης ατυνομικός με το μαρκούτσι που κουβαλάει στο πόδι του στην δεύτερη τηλεοπτική του επιτυχία μετά την ταινία "ο Εχθρός προ των πυλών"

οι Εισαγγελεις, αστυνομικοί, δικαστές, μηχανικοί δικηγόροι, πραγματογνώμονες δημοσιογράφοι κ.κ. Χατζηνικολάου, Εισαγγελάτος, ....κλπ κλπ

 

...

Link to comment
Share on other sites

Για τους έχοντες Facebook... Δημιούργηθηκε ομάδα:

ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ AIRLINES S.A "ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ" ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

το λινκ της σελίδας είναι http://www.new.facebook.com/tos.php?api_key=22975583f6629cc6b154acdc48d1fc3b&next=http%3A%2F%2Fec2-75-101-228-112.compute-1.amazonaws.com%2F%3F%26_fb_fromhash%3D023f58e91284f1460dbdd0eb906809a9%2F&v=1.0&canvas#/group.php?sid=e63d7df12a164543a44a6a433a5413ca&gid=78460006176

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.