Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

@JOANN Aναφερόμενοι καθαρά στο πολεοδομικό σκέλος ο λέβητας στον εξώστη αποτελεί παράβαση κτιριοδομικού κανονισμού. Οπότε, με κατηγορία 3. Η δεξαμενή πετρελαίου πατάει σε κοινόχρηστο χώρο και θα απαιτηθούν συναινέσεις  κατά το άρθρο 98.

• Like 1
  • Upvote 1
  • Απαντήσεις 1,7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Καλημέρα συνάδελφοι.
Έχω περίπτωση κατοικίας εντός οικισμού με σχέδιο διανομής, με άδεια το 1971 στην οποία έγιναν αυθαίρετες προσθήκες που τακτοποιούνται. Η άδεια εκδόθηκε σε μεγαλύτερο οικόπεδο, το οποίο κατατμήθηκε αργότερα με αποτέλεσμα η κατοικία να απέχει από το όριο με τον γείτονα 25cm. Φυσικά η τακτοποίηση είναι κατηγορίας 5 αφού υπάρχει μεταγενέστερη κατάτμηση οικοπέδου. Η αρχική κατοικία που βγήκε με άδεια είχε δύο παράθυρα (τα οποία φαίνονταν κανονικά στην άδεια), τα οποία σήμερα αφού κατατμήθηκε το οικόπεδο, βρίσκονται σε απόσταση 25cm από το όριο με τον γείτονα. Αυτά μπορώ να τα τακτοποιήσω με την παρούσα δήλωση αυθαιρέτου; Και αν ναι, ο όμορος ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα μετά να τα κλείσει; Στην οικία πολεοδομία μου είπαν ότι μπορώ να τα τακτοποιήσω και ότι εφόσον είναι προυφιστάμενα του 1973, πολεοδομικά δεν υπάρχει θέμα, αλλα με απόφαση δικαστηρίου μπορεί και να τα κλείσουν. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου απαντήσετε τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.