Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η λύση είναι μία, εφόσον χάσουν το ΣτΕ, να βγει ο λογαριασμός της καθυστέρησης και να μοιραστεί δια 507. Όσο μπορούν κάποιοι ανέξοδα να μας κρατάνε Αφρική τόσο θα συνεχίζουν να το κάνουν.

• Upvote 1
  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

ΟΜΩΣ, ...

πέραν των 507  "θλιμμένων-θιγομένων"  που λέει  "....  τα ψηλά κτίρια θα τους εμποδίζουν να μετρούν της πέρα θάλασσας τα κύματα...."   από την αυθαίρετη σοφιτούλα τους στην ταράτσα ...,

συνοδοιπορεί μ΄αυτούς όπως διαβάζουμε ΚΑΙ ο

"Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών -Τμήμα Αττικής" !

Ποιά φάβα έχει ο λάκκος ...?????  :roll:

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

εγω  βλεπω στις  φωτο   δομηση  με  μεγαλο  υψος κτιριων  ώστε  να  μεινει  χωρος  για  παρκα  και  ελευθερους  χωρους

μακαρι  και  η  Αθηνα να  γινοταν  ετσι .  είναι  ολοφανερο  ότι  τους  εχει

βαλει  ο  κομματικος

μηχανισμος   συγκεκριμενων  αντιληψεων

για  να  μην  γινει  η  επενδυση  

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε (edited)

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την είδηση και τσιμπιέμαι για να δω εάν είμαι ξύπνιος! Είναι δυνατό ο σύλλογος αρχιτεκτόνων Αττικής να δίνει λυσσαλέα μάχη για να μπλοκάρει μια επένδυση που μέσα στην κρίση θα δώσει δουλεία σε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, συναδέλφους μηχανικούς;  Δυο εξηγήσεις μπορούν να υπάρχουν:

1ον πλέον φτάνουν και περισσεύουν οι δουλειές για όλους μας  ή

2ον ο σύλλογος εκπροσωπεί συναδέλφους με λυμένα τα βιοποριστικά τους προβλήματα και άφθονο ελεύθερο χρόνο για επαναστατική γυμναστική.

Edited by Arkaitz
Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Arkaitz said:

.........  Δυο εξηγήσεις μπορούν να υπάρχουν..

Να πω εγώ τώρα και μία τρίτη συνάδουσα με  το Ελληνικότατο  "να ψοφήσει ο γάιδαρος του διπλανού μου" :

3ον  η φάβα που είχε ο λάκκος ήταν αστακός ΑΛΛΑ  δεν έφτασε για όλους..... 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.