maroudas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Τα παρακάτω επίπεδα Θα έπρεπε να περιέχουν κείμενο εντός του πολυγώνου: • Layer PST_KAEK Μέσα στο πολύγωνο, έχω αυτά που έχει και στο υπόδειγμά του! Με έχει σκάσει!!! Κάποια ιδέα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Τα υψόμετρα εντάξει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroudas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Δεν έχω βάλει καν υψόμετρα. Τα ονόματα των κορυφών κι αυτά έξω από το πολύγωνο. Τις κορυφές, με "0". Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Εννοώ αν υπάρχει πρόβλημα με τη Ζ διάσταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroudas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 3 λεπτά πριν, curzondax said: Εννοώ αν υπάρχει πρόβλημα με τη Ζ διάσταση. Z=0, παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroudas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 5 λεπτά πριν, curzondax said: Εννοώ αν υπάρχει πρόβλημα με τη Ζ διάσταση. Δεν ξέρω αν βοηθάνε στην αποκωδικοποίηση των λαθών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 (edited) για δες αν το πολυγωνο σου είναι closed? Κάτι μου λέει πως δεν είναι... αν θες κανε upload το dxf να το δούμε.... Edited Ιούνιος 18 , 2020 by ethan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroudas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 3 λεπτά πριν, ethan said: για δες αν το πολυγωνο σου είναι closed? Κάτι μου λέει πως δεν είναι... Ενώ γραφικά είναι "κλειστό", στο "properties"-->"miscel..."---> "close"= "No" !!!!!! Πρέπει χειροκίνητα (ανοίγει "συρτάρι") να το αλλάξω σε "Yes";;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 (edited) αφου λες οτι ολοι οι κομβοι πατανε μεταξυ τους και εχει κλεισει γραφικά, γυρνα το σε YES KAI ελεγχεις ολα τα layers, topo _prop , κτλ που εχεις απο κατω..να κανεις το ιδιο Edited Ιούνιος 18 , 2020 by ethan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroudas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 2004 dxf topo_korf_ant_8mm.dxf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα