Ena paidi koitaei t astra Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 4 ώρες πριν, gab pet said: Καλησπέρα , σε διαμέρισμα 49,5 τμ καθαρού εμβαδού εκδόθηκε Α και Β ΠΕΑ, ,με τα συγκεκριμένα, τετραγωνικά μέτρα. Στο Ε9 και στο συμβόλαιο είναι δηλωμένα τα 54,70 τμ μεικτό εμβαδόν. Η απόφαση υπαγωγής εγκρίθηκε για τα 54,70 τμ . Στον 5ο ή 6ο έλεγχο (έχω χάσει το μέτρημα ) ζητείται διευκρίνηση ως προς τα τμ με υπεύθυνη δήλωση μηχανικού καθώς και το συμβόλαιο . 'Εχει συναντήσει κάποιος παρόμοιο θέμα; Με ανησυχεί αν θα προκύψει (λόγω μικρότερου -καθαρού εμβαδού), μείωση του επιλέξιμου προϋπολογισμού. Νομίζω ότι θα λάβουν υπόψη τα τμ του ΠΕΑ
gab pet Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 Καλημέρα, τα μικτά τετραγωνικά είναι το καθαρό εμβαδόν προσαυξημένο με το εμβαδόν του ποσοστού επί των κοινοχρήστων. Το ΠΕΑ είχε δηλωμένα τα καθαρά τμ . Ενώ το Ε9 τα μικτά. Δεν θα έπρεπε εξαρχης να λαβουν υπόψη τα καθαρα, δηλαδή του ΠΕΑ; Και τι συνεπάγεται ότι θα λάβουν τα τμ του ΠΕΑ;
Πάνος Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Καλημέρα σας μου ήρθε η παρακάτω παρατήρηση: Παρακαλούμε αναρτήστε τεκμηριωτικό έγγραφο, όπως απόφαση Γενικής Συνέλευσης, όπου θα καταγράφεται η άρνηση στην τοποθέτηση ηλιακού συστήματος. Τι έχετε απαντήσεις σε παρόμοια περίπτωση καθότι δεν μπορώ να κάνω γενική συνέλευση στην πολυκατοικία ώστε να πάρω εγγραφή απόφαση?
Recommended Posts