thankafe Δημοσιεύτηκε February 4, 2021 at 11:09 πμ Δημοσιεύτηκε February 4, 2021 at 11:09 πμ 55 λεπτά πριν, Ena paidi koitaei t astra said: Να κάνεις νέα αίτηση χωρίς να ακυρωθεί η παλιά δεν γίνεται. Θα σου απορρίψει και τις δυο. Να ακυρώσεις την υπάρχουσα και να κάνεις νέα, για ποιο λόγο; Εαν έχει κολλήσει το σύστημα είναι δική τους δουλειά να το ξεκολλήσουν. Εαν δεν μπορεί να σε βοηθήσει το help desk (μου φαίνεται αδύνατον να μπορούν να σε βοηθήσουν), θα έπρεπε τουλάχιστον να σου δώσουν κάποιο τηλέφωνο κάπου στο υπουργείο για να απευθυνθείς Καλημέρα! Φίλε, έτσι ακριβώς είναι...Και σήμερα μιλάω μαζί με μια κυρία, πολύ εξυπηρετική μπορώ να πω, είδε την περίπτωση μου και δεν μπορεί να βρει τον λόγο που γράφει αυτό το μήνυμα, πάντως λύση δεν μου έχουν δώσει. Η ακύρωση και η επανα-υποβολή είναι μια λύση. Θέλει ακύρωση από τον αιτούντα, αποστολή ΥΔ για παραίτηση και μετά από το helpdesk στο αλλάζουν και μπορείς να ξαναυποβάλεις...Το κάνεις όμως; Όπως είπατε, είναι θέμα της πλατφόρμας - έτσι φαίνεται τουλάχιστον... Ευχαριστώ πολύ, θα ενημερώσω μόλις έχω νέα...κανένας άλλος το ίδιο;;
thankafe Δημοσιεύτηκε February 4, 2021 at 03:37 μμ Δημοσιεύτηκε February 4, 2021 at 03:37 μμ Απόγευμα 5-2 μετά από ενδιαφέρον της υπαλλήλους στο helpdesk και προώθηση στο υπουργείο (μάλλον) ξεκόλλησε και τώρα είμαι κατάσταση 03.ε! Ευχαριστώ 2
Πάνος Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 10:24 πμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 10:24 πμ Καλημέρα! Πελάτης μου έχει ενταχθεί στο πρόσφατο εξοικονομώ. Θέλει να μεταβιβάσει το ακίνητο στο γιο του με γονική παροχή. Μπορεί να γίνει τώρα η μεταβίβαση η θα έχει πρόβλημα με το πρόγραμμα? Θα πρέπει να παραμείνει στο όνομα του μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες? Ευχαριστώ.
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 11:22 πμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 11:22 πμ (edited) Μέχρι την εκταμίευση των χρημάτων δεν μπορεί να μεταβιβαστεί. Το γράφει κάπου στον οδηγό αν θυμάμαι καλά. Edited February 5, 2021 at 11:22 πμ by Χριστίνα_Πολ.
comba Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 12:31 μμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 12:31 μμ τι τις κρατάνε τώρα κλειδωμένες τις αιτήσεις??? έστω μόνο να δούμε τι υποβάλαμε....
katrmp Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 12:54 μμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 12:54 μμ Η @@@ για μένα είναι που δεν κλειδώνουν τίς πολυκατοικίες ώστε να μοιράσουν τα υπολοιπα λεφτα. Διότι έγω δεν ρισκάρω να κάνω πολυκατοικία. Ενω αυτος που εχει εσωτερική πληροφόρηση, ξέρει που βρισκόμαστε απο χρηματα και πότε σκοπεύουν να τις κλείσουν. Είναι αλητεία. ΤΕΛΟΣ έπρεπε να μπεί.
Ena paidi koitaei t astra Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 04:41 μμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 04:41 μμ 3 ώρες πριν, katrmp said: Διότι έγω δεν ρισκάρω να κάνω πολυκατοικία. Ποιο είναι το ρίσκο που πέρνεις; Φαντάζομαι ότι στο επόμενο εκο η μισή Ελλάδα θα ανακαλύψει την αίτηση της πολυκατοικίας εκτός και αν αλλάξει κατά πολύ το προγραμμα (πράγμα που εύχομαι αλλά δεν φαντάζομαι να γίνει)
katrmp Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 04:51 μμ Δημοσιεύτηκε February 5, 2021 at 04:51 μμ Δεν ρισκάρω να κάνω τώρα πεα κλπ και να εξαντληθούν μέχρι την υποβολή. Όταν θα αρχίσουν οι έλεγχοι θα μετανιώσουν οι περισσότεροι που έκαναν γιατί τις έχουν λαθος
comba Δημοσιεύτηκε February 11, 2021 at 06:35 μμ Δημοσιεύτηκε February 11, 2021 at 06:35 μμ καμιά πληροφορία για το πότε θα ανοίξουν οι αιτήσεις για ανέβασμα λοιπών δικαιολογητικών έχει κανείς?
nik Δημοσιεύτηκε February 19, 2021 at 01:12 μμ Δημοσιεύτηκε February 19, 2021 at 01:12 μμ Τι γίνεται με το εξοικονομώ ?! Έχει προχωρήσει κανένας ? Μας δουλεύουνε ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα