Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρνητική κριτική ή εποικοδομητική κριτική?


Recommended Posts

Πάνω που έβρισκα ενδιαφέρουσα την ιδέα του εξοστρακισμού με απογοήτευσες zavi, διότι στην ερώτηση "ποιόν θα εξοστράκιζες; " δεν έγραψες ούτε ένα όνομα.

 

Αν θέλουμε να εξοστρακίσουμε κάποιον θα πρέπει να γράφουμε το όνομά του.

 

Αν μου δώσουν το ελεύθερο οι Mods να γράψω ονόματα,ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να γράψω.

 

Επιφυλάσσομαι γιατί έχω ήδη παρατήρηση κ δεν θέλω προσωρινά να σας φέρω σε δύσκολη θέση.Μόλις λήξει φυσικά,θα ξαναρχίσω τα ίδια,με φειδώ of course...

 

Έχω λοιπόν το δικαίωμα να γράψω ονόματα ή όχι?

 

:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γιατί τα βάλατε όλοι με τα μεγάλα κόμματα; Στα μεγάλα κόμματα δίνεται η εξουσία και φυσικό είναι τα μεγάλα κόμματα να διακινδυνεύουν από τους επίορκους περισσότερο από ότι τα μικρά κόμματα.

 

Θυμίζω ότι την περίοδο 90-91 είχαμε οικουμενική κυβέρνηση με τον Ζολώτα. Τα λαμόγια δεν έλειψαν από εκείνη την κυβέρνηση που τελικά έπεσε για "ψίλου πήδημα" (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί).

 

Τι προτείνω εγώ; (για να κάνω με την σειρά μου εποικοδομητική κριτική)

Εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό (χώρες της Δυτικής Ευρώπης) , υποχρεωτικά 10 ημέρες τον χρόνο κάθε χρόνο, για όλη την οικογένεια, με πληρωμένα όλα τα έξοδα από το Δημόσιο. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που επηρεάζομαι θετικά από τέτοια ταξίδια. Από την άλλη μεριά δεν ξέρω κανέναν που να επηρεάζεται αρνητικά.

Αρα ...

 

 

 

Προς zavi: συγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση. Πάντως δεν πιστεύω ότι η αναγραφή ονομάτων δημοσίων προσώπων ως υποψήφια για εξοστρακισμό, είναι πράξη που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του. φόρουμ. Εξάλλου συζήτηση κάνουμε :smile: Είναι αυτό που λέμε "μπορεί να διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λές"

Link to comment
Share on other sites

 

Έχω λοιπόν το δικαίωμα να γράψω ονόματα ή όχι?

 

:lol:

 

όχι :D:D

 

και μόνο που θα αναφέρεις τα ονόματά τους είμαι σίγουρος ότι θα αποτελεί προσβολή για την αισθητική μας.

 

btw αμοιβαίος ο σεβασμός αλλά εκεί ακριβώς ήθελα να καταλήξεις.

 

Δλδ και εμείς οι νέοι μηχ/κοι συμβιβαζόμαστε αργά ή γρήγορα με μια μίζερη κατάσταση και απλά καθόμαστε στα αυγά μας με την καλή και κακή έννοια του χώρου.

 

Θες ο χρόνος, η κούραση, η ρουτίνα, ο βομβαρδισμός των μμε για το πρότυπο ζωής με εξουσία, λεφτά, λεφτά, λεφτά και γκ****ες :) και σπά και 1002 άλλα φαιδρά μπρος στην ουσία.

 

Και εγώ και εσύ και κάποιοι άλλοι απλά χαλαρώνουμε και στο τέλος γινόμαστε ένα με καταστάσεις που σε χαλαρή και όχι υπερφιλοσοφική συζήτηση θα κατακρίναμε....(θα τρώγαμε και καμια χοιρινή συνάμα όμως). Νεοέλληνας και πάσης ελλάδος ναουμ....

 

Αλλά και για να προτείνω και βάσει του θέματος και να είμαι ον τόπικ.....

 

Μόνο με απαγκίστρωση από τον εγωισμό μας, την ματαιοδοξία, τα ψεύτικα πρότυπα και ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ εντυπου και παιδεία παιδεία παιδεία.....γιατί ίσως έτσι συνηδειτοποιήσουμε ποια η δύναμη μας σαν πολίτες, δημο-κράτες τούτης της χώρας.

 

Εδώ εμείς αγνούμε τα αυτονόητα.

 

Πάνε πες σε αρχαίο αθηναίο :

 

δεν ξέρω τι εκλογικό σύστημα έχω.

δεν ξέρω ποια η διάρθρωση του κράτους και της δημ. διοικησης

δεν ψηφίζω ?

δεν ξέρω ποιοι είναι οι άρχοντες του τόπου

αλλά γουστάρω ειδήσεις στάρ, πετρούλα και *******

 

Άμα δεν σε πάει στα χωράφια .....εμένα να μην με λένε τέο : )

 

είμαστε όντως γιουνάνια και υπάρχουν και πασάδες και απ' όλα απλά δεν θέλουμε να το καταλάβουμε.

 

Ερώτησις:

πως ονομάζεται το πολίτευμα εκείνο βάσει του οποίου κυβερνούν 50 οικογένειες μια χώρα ?

Link to comment
Share on other sites

btw αμοιβαίος ο σεβασμός αλλά εκεί ακριβώς ήθελα να καταλήξεις.

 

Ναι,το κατάλαβα ότι εκεί ήθελες να καταλήξω κ γι' αυτό κατέληξα...:lol:

 

Μπάααα,ούτε κ οι αρχαίοι Έλληνες ήταν καλύτεροι...Το ξέρετε ότι τον Φειδία,το μεγαλοεργολάβο της εποχής με τα μεγαλύτερα έργα απ' ευθείας αναθέσεις από τον φίλο του τον Περικλάκο(Ακρόπολη,Απόλλων,Χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία),τον έφαγαν οι ανταγωνιστές του μεσαιο-μικροεργολάβοι?

 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ακόμα κ μετά από 2500 χρόνια.όταν εγώ μιλάω για dna..................

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σε μια θάλασσα βόθρο και κάνεις surfing. Αυτό είναι ρεαλισμός. Αν είσαι καλός surfer δεν θα πέσεις μέσα. Αν δεν είσαι θα πέσεις και στην καλύτερη περίπτωση θα βγάλεις εξανθήματα, στην χειρότερη θα πνιγείς. Βέβαια το εάν θα πέσεις στο βόθρο ή όχι δεν εξαρτάται μόνο απ' τις ικανότητες σου αλλά και από τον αέρα. Υπάρχουν οι πολύ καλοί surfers που και με λίγο αέρα μένουν όρθιοι και οι πολλοί που δεν τα καταφέρνουν. Σήμερα ζούμε δυστυχώς σε εποχές νηνεμίας.

Όταν όμως:

α) δεν ονειρεύεσαι μια καλύτερη θάλασσα,

β) δεν την αναζητάς

και είτε κάνεις μόνο κύκλους είτε προσπαθείς να καθαρίσεις το βόθρο, τότε είσαι απαισιόδοξος.

Προσωπικά δεν προσπαθώ να καθαρίσω το βόθρο, έχω πειστεί ότι κάτι τέτοιο είναι ίσως αδύνατο. Πιστεύω όμως ότι εκεί έξω υπάρχει μια ωραία καθαρή θάλασσα στην οποία όλοι θα μπορούμε να κολυμπήσουμε και όσους δεν γνωρίζουν κολύμπι θα τους βοηθούμε οι υπόλοιποι μέχρι να μάθουν και να διδάξουν κι αυτοί με τη σειρά τους στους νεότερους.

Link to comment
Share on other sites

Θα πω κατι και ισως να μην αρεσει σε καποιους.. Η πραγματικοτητα ειναι οτι καλως η κακως ειναι στην ανθρωπινη φυση να "κλεβει".. Απληστια το λενε..

 

Με αυτο δεδομενο, θα πρεπει να σκεφτουμε οτι καλος πολιτικος ειναι αυτος που βγαζει και τον παρα του, αλλα κανει και εργο..

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σε μια θάλασσα βόθρο και κάνεις surf. Αυτό είναι ρεαλισμός. ...

...

Πιστεύω όμως ότι εκεί έξω υπάρχει μια ωραία καθαρή θάλασσα στην οποία όλοι θα μπορούμε να κολυμπήσουμε και όσους δεν γνωρίζουν κολύμπι θα τους βοηθούμε οι υπόλοιποι μέχρι να μάθουν και να διδάξουν κι αυτοί με τη σειρά τους στους υπόλοιπους.

 

Καλύτερα δεν θα μπορούσα να το πω.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν προσπαθώ να καθαρίσω το βόθρο, έχω πειστεί ότι κάτι τέτοιο είναι ίσως αδύνατο. Πιστεύω όμως ότι εκεί έξω υπάρχει μια ωραία καθαρή θάλασσα στην οποία όλοι θα μπορούμε να κολυμπήσουμε και όσους δεν γνωρίζουν κολύμπι θα τους βοηθούμε οι υπόλοιποι μέχρι να μάθουν και να διδάξουν κι αυτοί με τη σειρά τους στους υπόλοιπους.

 

 

 

Να δεις που σίγουρα υπάρχει ελπίδα... Καιρός είναι να μεταπείσουμε και τους υπόλοιπους. Άντε να βάλουμε ένα χεράκι μπας και αλλάξουμε τα πράγματα λίγο προς το καλύτερο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.