Pavlos33 Δημοσιεύτηκε September 18, 2025 at 07:45 μμ Δημοσιεύτηκε September 18, 2025 at 07:45 μμ (edited) @loser Επικαλούμαστε για την εξαίρεση του άρθρου 82 και παρ. 3 άρ. 81 ότι για τις αυθαίρετες διαρρυθμίσεις μπορεί να εκδοθεί ΕΕΔΜΚ. Όμως, όπως έχω αναφέρει και παραπάνω, η ΕΕΔΜΚ αφορά εργασίες που θα γίνουν και όχι εργασίες που ήδη έχουν γίνει. Άρα, μήπως αυτό είναι που μας κάνει να κολλάμε όλοι και μήπως γι αυτό θα πρέπει να γίνει νομιμοποίηση αυθαιρεσιών (μετά το 2011) προ μεταβίβασης; Μηπως τελικά ισχύει η κόκκινη γραμμή της 28/7/2011 και στις εξαιρέσεις; Αυτός νομίζω είναι ο πιο έντονος προβληματισμός μας. Edited September 18, 2025 at 08:00 μμ by Pavlos33
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε September 19, 2025 at 07:50 πμ Δημοσιεύτηκε September 19, 2025 at 07:50 πμ Πάντως εγώ πάντα συμβουλεύω τους πελάτες μου, όταν ενδιαφέρονται για ακίνητα με τέτοιου είδους εκκρεμότητες, ή να ζητούν έκπτωση στο τίμημα π.χ. 10% (που πονάει) ή "να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια"... Ο νοών νοείτο....
loser Δημοσιεύτηκε September 19, 2025 at 07:04 μμ Δημοσιεύτηκε September 19, 2025 at 07:04 μμ On 18/9/2025 at 10:45 ΜΜ, Pavlos33 said: @loser Επικαλούμαστε για την εξαίρεση του άρθρου 82 και παρ. 3 άρ. 81 ότι για τις αυθαίρετες διαρρυθμίσεις μπορεί να εκδοθεί ΕΕΔΜΚ. Όμως, όπως έχω αναφέρει και παραπάνω, η ΕΕΔΜΚ αφορά εργασίες που θα γίνουν και όχι εργασίες που ήδη έχουν γίνει. Άρα, μήπως αυτό είναι που μας κάνει να κολλάμε όλοι και μήπως γι αυτό θα πρέπει να γίνει νομιμοποίηση αυθαιρεσιών (μετά το 2011) προ μεταβίβασης; Μηπως τελικά ισχύει η κόκκινη γραμμή της 28/7/2011 και στις εξαιρέσεις; Αυτός νομίζω είναι ο πιο έντονος προβληματισμός μας. Παύλο Εαν οι εργασίες ήδη έχουν γίνει θα εκδώσεις υποχρεωτικά ΕΕΔΜΚ νομιμοποίησης και αυτήν θα ανεβάσεις στην ταυτότητα , υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ; Στην άλλη περίπτωση που σου αναφέρω θα εκδώσεις ταυτότητα χωρίς τις παραβάσεις , και ο νέος ιδιοκτήτης θα ενημερώσει την ταυτότητα με ΕΕΔΜΚ νομιμοποίησης. Το ίδιο δεν λέμε ;; Και στις δυο περιπτώσεις ανεβάζεις ΕΕΔΜΚ νομιμοποίησης . Επιπλέον γιατί το υπουργείο δεν εχει κάνει τροποποίηση μέχρι σήμερα ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα