Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παντως μαλλον τα ορια πιανουν αυτους πανω απο 3 ετη (και οχι αυτους πανω απο 5 ετη) διοτι διαφορετικα ο 4ος ορος θα ελεγε:

Εφόσον δραστηριοποιούνται πάνω από πέντε χρόνια, εμφανίζουν στις φορολογικές τους δηλώσεις μέσο όρο ακαθάριστων εσόδων από την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρήσεων, ο οποίος δεν είναι χαμηλότερος από ό,τι προβλέπει ο παρακάτω πίνακας.

• Απαντήσεις 147
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μάλλον κάνανε τα 5 σε 3 για να μειωθούν οι δικαιούχοι .

Δημοσιεύτηκε

το σωστο ειναι να ακολουθηθει η ιδια λογικη με το τσμεδε που στα πρωτα 5 χρονια πληρωνεις μειωμενες εισφορες.

Δημοσιεύτηκε

Από όσο κατάλαβα και όσοι είναι κάτω των 3 ετών δε γλιτώνουν το κριτήριο του κύκλου εργασιών . Απλά γίνεται αναγωγή στα 2 χρόνια .

Άλλα λέω και άλλα κάνω ... πως να σου το πω

που λέει και Μίμης Γκιουλέκας

Δημοσιεύτηκε

όχι ρε παιδιά όσοι κάνανε έναρξη από 1-1-04 και μετά δεν έχουν το κριτήριο του κύκλου εργασιών και έχουν και 80% επιδότηση , αφού έτσι λέει να ουμ.

Δημοσιεύτηκε

Για τίποτα δεν είμαι σίγουρος, απλά διαβάζω αυτά που γραφει και προσπαθώ να τα καταλάβω, απλά μου φαίνεται ξάκάθαρο δές και το προ-προηγούμενο post που έχω αντιγράψει την ιστοσελίδα

Δημοσιεύτηκε

evan δίκιο έχεις αλλά όπως λέει και ο sundance δεν θα έπρεπε να γράφουν για τα 3 χρόνια και να μας μπερδεύουν.

Δημοσιεύτηκε

Μπείτε στο ependyseis.gr και διαβάστε τι γράφει , μήπως και καταλαβαίνω λάθος ! Δεν κάνει κανένα διαχωρισμό για εντός 5αετίας .

http://www.ependyseis.gr/prodim.pdf

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.