Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπλόκο του Δήμου Αθηναίων στον ΝΟΚ


Recommended Posts

https://ecopress.gr/athina-ti-apofasistike-kai-pos-tha-efarm/

 

Μάλλον θα συνεχίσουν και άλλοι Δήμοι, προκύπτει πόλεμος ΚΕΔΕ - ΥΠΕΝ. Τι να θέλουν ;

ΥΨΗ_ΑΘΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.pdf

Edited by kan62
Link to comment
Share on other sites

Οι σοφοί του Δήμου Αθηναίων να μας πουν αν θεωρούν το νόμο του 1955, ως την 11η εντολή του Μωυσή και δεν ακουμπάμε και τους ΣΔ που έχουν ορίσει, αλλά αν θα επιστρέψουμε στις καλύψεις του ΝΟΚ, μιλάμε πάντα για το συνεχές σύστημα που ισχύει στον Δήμο Αθηναίων στο μεγαλύτερο μέρος του, όπου ξεκινάγαμε από 70 % και φτάναμε και πάνω από 90 % σε περιπτώσεις γωνιακών και τρίφατσων οικοπέδων, ή είναι καλύτερα να ξεκινάμε από το 57 % και κάτω που προβλέπουν τα μπόνους του ΝΟΚ ?

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

On 15/5/2024 at 1:01 ΠΜ, kan62 said:

προκύπτει πόλεμος ΚΕΔΕ - ΥΠΕΝ. Τι να θέλουν ;

Τι άλλο? Χρήματα, κονδύλια θέλουν.... απλά είναι τα πράγματα....

Link to comment
Share on other sites

θα βρεθει παντα ενας απαραδεκτος, δεν ειναι αγνωστο αλωστε οτι οι δικηγοροι πληρωνονται προκειμενου να λενε ψεματα και να προσπαθουν να αποδειξουν αυτο που καποιοι τους αναθετουν να πετυχουν. Ο νεος Δημαρχος ομως τι κοπτεται  να μην αυξηθει το υψος των οικοδομων, για ποιες οικοδομες μιλαει στο κεντρο της Αθηνας?
Και οταν λεει να αυξηθει το υψος μιλαει για τον ενα οροφο και μια σοφιτα που μπορει να δημιουργησει η μειωση της καλυψης του ακινητου?
Αυτο θα σωσει την Αθηνα, την πολη, τα προβληματα των κατοικων, των Μηχανικων και των εργαζομενων στις οικοδομες, στους εργαζομενους δεν θα βαλουμε μονο οσους δουλευουν εργατες στις οικοδομες, θα βαλουμε τις επιχειρησεις που πουλανε πλακακια και τους εργαζομενους υπαλληλους σε αυτες, θα βαλουμε τις εταιρειες που πουλανε δαπεδα και τους εργαζομενους τους, θα βαλουμε οσους πουλανε ηλεκτρολογικο υλικο. Υδραυλικα και πολλους αλλους, δεν ειναι τυχαιο οτι η οικοδομη απασχολει αμεσα ή εμεσα πολλους στην ελλαδα. Και μην ξεχασουμε τους ανθρωπους που νοικιαζουν ακινητα, καταστηματα, σπιτια στους εργαζομενους ολους αυτους και σε ανθρωπους που δουλευουν σε αυτες τις εταιρειες.
Δηλαδή ο νεος μας ο  Δημαρχος και  ο κ. Αλεβιζάτος θεωρούν ότι αν σταματήσουν πάλι 15 χρόνια την οικοδομή θα λύσουν τα προβλήματα των ανθρώπων,  αν δημιουργήσουν πάλι τόσους άνεργους ανθρώπους? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.