Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν κανω λαθος, στην εφορια που ανηκει το ακινητο.

Θα πρεπει να εχεις συμπηρωσει την δηλωση περι εισφορας του αρθ.5 του Ν. 960/1979 και να εχεις παρει υπογραφη απο την πολεοδομια.

• 7 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα!

Στην περίπτωσή μου υπάρχει διώροφο κτίριο με κατάστημα στο ισόγειο το οποίο λειτουργεί κανονικά και διαμέρισμα στον Α΄όροφο ημιτελές και μη ρευματοδοτημένο.

Ό.Α. του 1987.

Πρέπει να κάνω αναθεώρηση της ΟΑ για συνέχιση εργασιών.

Το κτίριο είναι πιστή εφαρμογή των σχεδίων αλλά υπάρχει ένα μόνο πρόβλημα:

Το υπόγειο στο οποίο είχαν προβλεφθεί οι 3 θέσεις στάθμευσης έχει γίνει αποθήκη και η ράμπα προς αυτό δεν κατασκευάσθηκε αλλά αντικαταστάθηκε με σκάλα.

Θα έχουμε αυτοψία, έτσι δεν είναι;

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσιεύτηκε

Aπαντώ μόνος μου:

Αυτοψία-> Ναι

Θέσεις στάθμευσης -> Πρόβλημα. Η΄θα εξασφαλιστούν αλλού με αλλαγή μελετών στην αναθεώρηση ή θα κάνουμε επαναφέρουμε την αρχική μελέτη με τις θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο που χρειάζοναι ούτως ή άλλως με κάποιο τρόπο.

Δημοσιεύτηκε

η άδεια έχει παραταση ισχυος επ'αόριστο;

αν ναι κάνεις αναθεώρηση διαφορετικά θες νέα οικοδομική άδεια

------

μήπως το θέμα με τις θέσεις σταθμεσυης μπορείς να το λύσεις με τακτοποίηση;

Δημοσιεύτηκε

Όχι, η άδεια δεν έχει επ΄αορίστω παραταθεί.

Και εγώ θεωρούσα ότι θα έχω νέα άδεια αλλά κατόπιν συνεννοήσεως με αρμόδιο ελεγκτή μου είπε για αναθεώρηση για συνέχιση εργασιών (όρος που δεν υπάρχει στο e- poleodomia! ). Ελπίζω να μην με τρέχει άδικα..

Για την τακτοποίηση δεν το έπιασα. Εννοείς με τον Ν3843/10; Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Δεν είναι πρόβλημά μου η χρήση του υπογείου εφόσον δεν έχει μετετραπέι σε κύρια, αλλά η έλλειψη των απαιτούμενων θέσεων στάθμευσης.

Δημοσιεύτηκε

ναι έχεις δίκιο , δεν αλλάζουν χρήση

η περίπτωση να ξαναγίνει χώρος στάθμευσης;;;;;

εξάλλου είναι απαραιτητο πλέον

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.