Μετάβαση στο περιεχόμενο

AutoCad - 10. Bugs


Alexios

Recommended Posts

Αυτό που ίσως να σου είπαν και να μη το κατάλαβες καλά είναι το πως συνδεέται ο σκληρός σου δίσκος με τον υπολογιστή σου. Αν ο σκληρός σου δίσκος είναι S-ATA τότε τα windows ΧΡ τα "μανίσια" δεν τον αναγνωρίζουν αυτόματα γιατί τους λείπουν κάποιοι drivers

 

Για τους οδηγους του δισκου που λες δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο..Γενικα οι sata σαν δισκοι σιγουρα δεν θελουν οδηγους...Μπορει να θελει ο ελεγκτης sata της μητρικης..αυτο για να πω την αληθεια δεν το εχω προσεξει...Αλλα και παλι γιατι τα ΧΡ να μην υποστηριζουν τετοιο οδηγο??Μην ξεχναμε και το sp3 των ΧΡ....με αυτη την αναβαθμιση σιγουρα σε τετοιους οδηγους δεν εχεις προβλημα..

 

Όπως είδες αναφέρθηκα σε "μανίσια" windows ΧΡ. Όταν είχαν βγει τα ΧΡ δεν υπήρχαν sata. Από εκεί και πέρα είναι δυνατόν να βάλεις πρόσθετους drivers ή service packs σε ένα cd από windows, όπως και να δημιουργήσεις unattended installation cds κτλ (βλέπε προγράμματα όπως το nLite). Για το συγκεκριμένο είμαι απόλυτα σίγουρος καθώς είχα ακριβώς αυτό το πρόβλημα στο laptop μου.

 

Σχετικά τώρα με το επίπεδο των τεχνικών των περισσοτέρων καταστημάτων είναι όντως μάλλον χαμηλό για τις τιμές που χρεώνουν.

Link to comment
Share on other sites

Για το σύνολο της πληροφορίας το παλιό σύστημα μορφοποίησης σκληρών δίσκων ήταν το FAT32 (και ακόμα πιο παλιό το FAT 16) τα windows 2000 πειραματιστηκαν με το NTFS το οποίο έμεινε και στα ΧP. Τα ΧP δουλεύουν και στα 2 συστήματα αρκεί να έχεις μορφοποιημένα partition των 32GB. Nομίζω ότι το ίδιο γίνεται και με τα Vista χωρίς να είμαι σίγουρος. Απλά το NTFS μπορει να διαχειριστεί μεγαλύτερο όγκο αποθηκευτικού μέσου.

Link to comment
Share on other sites

Για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς λοιπόν, σε FAT32 μπορείς να έχεις και partition πάνω από 32GB. Αυτο που δε μπορείς να κάνεις είναι να φορμάρεις ένα partition με μέγεθος πάνω από 32GB μέσα από το setup των windows ΧΡ. Με άλλο πρόγραμμα μπορείς να κάνεις και αρκετά μεγαλύτερα - δε θυμάμαι πόσο είναι το μέγιστο. Ένας άλλος περιορισμος που έχουν είναι στο μέγιστο μέγεθος ενός αρχείου, το οποίο νομίζω ότι είναι 4GB.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Σε autocad 2008 παλεύω να εκτυπώσω διακεκομμένες γραμμές αλλα στην εκτύπωση τις δείχνει ενιαίες. Εχω βάλει το update και το πρόβλημα λύθηκε έως και σημερα που ξαναεμφανίστηκε. Καμιά εντολή από αυτες που κάνεις το 0 1 και αντίστροφα και λύνονται τα προβλήματα????

Link to comment
Share on other sites

:D :D :D

Το ltscale είναι 1?

Αν είναι δοκίμασε να "παίξεις" με το linetype scale στις ιδιότητες (properties) της γραμμής. Πολλές φορές, ανάλογα την κλίμακα εκτύπωσης, πρέπει να το "πειράξεις".

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα σε ένα σχέδιο ΑutoCAD το οποίο προσπαθώ να ανοίξω και μόλις πάει να φορτώσει μου γράφει στην μπάρα κάτω invalid layout objects found, resetting all layout defaults. και βγάζει εικονίδιο που λέει INTERNAL ERROR : !dblayoti.cpp@97: eFilerError και έχει μόνο ok. Μόλις πατήσω οκ κλείνει το AutoCAD kai ανοίγει σελίδα για να κάνω send στην Autodesk.

τι μπορώ να κάνω για να το λύσω.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Κάνοντας αριστερό "κλικ" στο ποντίκι για να επιλέξω μία περιοχή στην επιφάνεια σχεδιασμού του προγράμματος όπως φαίνεται παρακάτω (πράσινη περιοχή), όταν αφήνω το αριστερό κουμπάκι παρουσιάζονται αυτά τα άσπρα ίχνη που σημειώνω (αυτά ορίζουν ουσιαστικά και το εύρος της "πράσινης" περιοχή). Κάνοντας ζουμ κτλ, εξαφανίζονται. Παλιότερα δεν μου το έκανε αυτό! Πως γίνεται να μην εμφανίζονται καθόλου όταν μαρκάρω μία περιοχή, γιατί δεν μπορώ όσο και αν έψαξα να το βρω!

 

2f6dbdc2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.