
Το ΣτΕ ακύρωσε τον διαγωνισμό του έργου-ΣΔΙΤ για το εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα Αττικής
Ο διαγωνισμός που βρισκόταν στην β' φάση (του ανταγωνιστικού διαλόγου με δύο συμμετέχοντα σχήματα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ–ΙΝΤΡΑΚΑΤ και ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΗΛΕΚΤΩΡ-ΑΚΤΩΡ) ακυρώθηκε ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχετική προσφυγή συλλόγων της ΕΥΔΑΠ αλλά και πολιτών που προσέφυγαν κατά της παράδοσης μέσω ΣΔΙΤ σε ιδιώτες του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (ΕΥΣ) της Αττικής.
Το ΣτΕ χαρακτηρίζει με την απόφασή του την παροχή ύδρευσης ως ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα που ξεκινάει από τις πηγές και καταλήγει στις βρύσες των καταναλωτών.
Η απόφαση του ΣτΕ ακυρώνει τόσο τη διακήρυξη του διαγωνισμού του Υπουργείου ΥΠΟΜΕ, όσο και την πράξη της αρμόδιας Διϋπουργικής Επιτροπής που ενέκρινε τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στις αρχές του 2021 με τη μέθοδο της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.
Πηγή: https://ered.gr/real-estate-news/to-ste-akyrwse-ton-diagwnismo-toy-ergoy-sdit-gia-to-ekswteriko-ydrodotiko-systhma-attikhs
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα