Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Αυξήθηκαν επισκέπτες και έσοδα σε Μουσεία-Αρχαιολογικούς Χώρους


    Σύμφωνα με την Έρευνα Κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων κατά το μήνα Οκτώβριο 2015, παρουσιάστηκε αύξηση των επισκεπτών των μουσείων κατά 0,8% και μείωση των εισπράξεων κατά 3,2%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

     

    Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το μήνα Οκτώβριο 2015, εμφανίζεται μείωση των επισκεπτών κατά 3,7% καθώς και μείωση των εισπράξεων σε ποσοστό 0,9%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

     

    Κατά το δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου του 2015, παρατηρείται αύξηση κατά 6,2% στους επισκέπτες των μουσείων και ομοίως αύξηση κατά 6,5% στις εισπράξεις, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

     

    Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2015, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 3,8% και ομοίως αύξηση των εισπράξεων κατά 2,9%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/alles-upodomes/endiaferouses-eidiseis/item/33592-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δυστυχώς για την Ελλάδα , δεν έχουμε αντιληφθεί ότι πλέον έχουμε τις δυνατότητες και τις υποδομές και για εισαγόμενο χειμερινό τουρισμό. Ίσως επειδή για τους ξενοδόχους τους συμφέρει να μένουν κλειστά τα ξενοδοχεία μόλις φτάσει ο νοέμβρης και άντε πάλι ξανά τον απρίλη. Ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα ., η σεζόν πρέπει να είναι δώδεκα μήνες το χρόνο.

    Link to comment
    Share on other sites

    Στα μεγάλα αστικά κέντρα τα ξενοδοχεία δεν κλείνουν. Γι' αυτό και φυτοζωούν. Φυσικά δεν φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις τον καιρό που είχαν τεράστια έσοδα είτε μεμονομένα είτε ως σύλλογοι ξενοδόχων ώστε να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να τονώσουν τον χειμερινό τουρισμό σε μια χώρα που έχει πολλά να προσφέρει όλο το χρόνο.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.