Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Οι 4 συστημικές τράπεζες χρηματοδοτούν τη μελέτη 50 εκ. ευρώ για έργα υποδομών στη Θεσσαλία


    Την εκπόνηση μελέτης για τα μέτρα αποκατάστασης και αναβάθμισης του δικτύου αρδευτικών και αντιπλημμυρικών έργων στο Θεσσαλικό Κάμπο χρηματοδοτούν, μετά από αίτημα της ελληνικής Πολιτείας, οι Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της δέσμευσής τους να συνδράμουν την περιοχή της Θεσσαλίας που επλήγη από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές.

    Ανάδοχος της μελέτης, που έχει ως στόχο τον πλήρη εκσυγχρονισμό του δικτύου άρδευσης και την αντιπλημμυρική θωράκιση του Θεσσαλικού Κάμπου είναι εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού, επιλεγείσα από την ελληνική κυβέρνηση.

    Η εν λόγω μελέτη είναι η πρώτη δράση που χρηματοδοτείται από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, μέλη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στο πλαίσιο της δέσμευσής τους να συνδράμουν με το ποσό των 50.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας.

    Οι δωρήτριες Τράπεζες, σύμφωνα και με την από 13 Σεπτεμβρίου 2023 ανακοίνωση, δεσμεύονται να ανταποκριθούν σε αντίστοιχα αιτήματα για την ανοικοδόμηση και αναβάθμιση των υποδομών στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας, με στόχο την ταχεία αποκατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας και την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.