Jump to content

...dim...

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

2 Followers

About ...dim...

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. καλή χρονιά σε όλους, έχω αποθήκη που θα μπορούσε να υπαχθεί στις παραβάσεις κατηγορίας 3, μόνο που είναι σε επαφή με το όριο επαρχιακής οδού , επιτρέπεται η υπαγωγή στον 4495 ή πρέπει να κατεδαφιστεί ως εμπίπτουσα στο αρθρ. 89 . ευχαριστώ πολύ
 2. υπάρχουν πολλοί τρόποι να αλλάξει ο σ.δ (π.χ κύρια χρήση σε υπόγειο) και στην περίπτωση μου αλλάζει. οπότε θεωρώντας δεδομένο αυτό, χρειάζομαι άδεια έτσι δεν είναι?
 3. Συνάδελφοι είδη επικαλέστηκα το 107 αλλά η απάντηση είναι ότι οι υπηρεσίες δόμησης εξετάζουν το σύνολο του κτιρίου ως νομιμότητα που σημαίνει αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης και μνεία σε όλες τις παραβάσεις. Ο η.χ είναι κοινόχρηστος, άρα με αφορά. Η αλλαγή χρήσης είναι από κατάστημα σε Κ.Υ.Ε , επηρεάζει το σ.δ και ομοίως ο έξτρα η.χ αλλάζει το δ.κ, άρα θέλει άδεια δόμησης. Αξιολογώντας τα όσα είπατε θα προσπαθήσω να συμπεριλάβω τη μετακίνηση των ανοιγμάτων στη μία λοιπή παράβαση όσον αφορά τα πρόστιμα κάνοντας απλώς αναλυτική περιγραφή για τα ανοίγματα στην τεχνική έκθεση και αναφέροντας και το αρθρ. 107 εκεί.
 4. Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που λαμβάνω διαβάζοντας τις απόψεις σας εδώ. Διάβασα όσο μπορούσα αλλά ίσως φανώ αδιάβαστη διότι πρώτη φορά στα χρονικά (!) θα επιχειρήσω υποβολή δήλωσης προς τακτοποίηση. Σε ο.α που είχα εκδώσει η ίδια το 2006 και σε τμήμα του κτιρίου εκδίδω τώρα α.δ αλλαγής χρήσης. Όλο το πρόστιμο θα αναλάβει ο μισθωτής της συγκεκριμένης οριζόντιας που αλλάζει χρήση διότι οι υπόλοιποι -πλην της συναίνεσης- δεν συνεργάζονται. Υφίσταται λοιπόν - μεταξύ 2004 και 2011- η.χ προς τακτοποίηση κατηγορία 4 με αναλυτικό <15.000 άρα παράβολο 250 αλλά δυστυχώς και 2 μετακινήσεις ανοιγμάτων που από ότι κατάλαβα είναι κατηγορία 3 άρα άλλα 250? Υπάρχει σύσταση οριζοντίου, ο η.χ είναι σε κοινόχρηστο αλλά η μετακίνηση ανοιγμάτων σε διακεκριμένη (όχι στη δική μου) οριζόντια. Θα μπορούσα να στηριχτώ σε αυτό ή στη συμπερίληψη της μετακίνησης ανοιγμάτων στον αναλυτικό (?? ) ή κάπου αλλού ώστε να αποφύγω τα έξτρα 250?
 5. για τον κενακ - ενεργειακή αποδοση κτιρίων? ξέρει κανείς τι ποσοστο επι του προυπολογισμού δίνουμε? ευχαριστώ πολύ!
 6. Στο ότι η κατάσταση είναι προβληματική, συμφωνούμε όλοι, το θέμα είναι τι κάνουμε για αυτό....
 7. τα μούτρα τους αγαπητέ alej τα φάγανε χιλιάδες στη λιβύη και αλλού τον αγώνα εκεί καπέλωσαν οι καθεστωτικοί συμμάχοι του κατάρ, της γαλλίας κλπ απορώ γιατί οι διεκδικήσεις πρέπει να χάνονται μέσα σε απρόσωπες καθοδηγούμενες μάζες και απορώ γιατί οι πλέον φανατικοί αυτών των αγέλων επιμένουν να σαμποτάρουν οτιδήποτε δημιουργικό. έστειλα π.μ σε κάποιους γνωστοποιώντας το προσωπικό μου μέιλ. τη μέρα που άφησα εδώ το μύνημα έπεσε το φόρουμ για πολλές μέρες πράγμα που οπωσδήποτε δεν θα βοηθούσε αν ξανασυνέβαινε... οπότε ας συνεχιστεί η κουβέντα με όσους ενδιαφέρονται εκτός φόρουμ.
 8. στείλε π.μ αν είναι ΑΕΚΤΖΙΣ... και όποιος άλλος ενδιαφέρεται.... έχω είδη ξεκινήσει ερωτήσεις σε δικηγόρους....
 9. τελικά? συζητήθηκε περαιτέρω? υπάρχουν νομικά κενά στη διαδικάσια, στη συσχέτιση τσμέδε - τεέ, και κάποιος πρέπει να τα υποδείξει... μια ομαδική προσφυγή θα ήταν προτιμότερη, ενδιαφέρεται κανείς?
 10. Βασικά, από ότι κατάλαβα, ο περιορισμός των 6,00μ, δεν ισχύει για εκτός αττικής όπου εξακολουθεί να ισχύει το ΦΕΚ 230/Α/17-9-1996... Θα το κοιτάξω, και αν είναι αλλιώς θα ενημερώσω... επανέρχομαι, μου είπαν στην πολεοδομία ότι και εκτός αττικής ισχύει ότι έγραψε ο chowchow...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.