Μετάβαση στο περιεχόμενο

kiko_p

Members
  • Περιεχόμενα

    47
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kiko_p

  1. Καλησπέρα σας, Κάνω ΠΕΑ για μονοκατοικία η οποία έχει άδεια με τον αρχικό ΚΕΝΑΚ. Κατά την εκτέλεση βγάζει error το παρακάτω κείμενο : " Μηδενικές Θερμογέφυρες για τις αδιαφανείς επιφάνειες στον Μη Θερμαινόμενο χώρο στο Υπάρχον Κτίριο" . Είδα το σύνδεσμο που είχαν βάλει παλιότερα κάποιοι συνάδελφοι ο οποίος όμως δεν λειτουργεί τώρα. Γνωρίζουμε κάποιο επικαιροποιημένο σύνδεσμό ή κάποια άλλη λύση? Σας ευχαριστώ
  2. για να δηλωθεί ως ανεμιστήρας οροφής θα πρέπει να καλύπτει πάνω από το 50% της ΘΖ οπότε μάλλον όχι..
  3. θα συμφωνούσα και εγώ αλλά οι συγκεκριμένες αεροκουρτίνες κάνουν μόνο παροχή αέρα.. ούτε θέρμανση ούτε ψύξη.. Μια σκέψη είναι να τις περάσω ως βοηθητικό σύστημα σε θερμανση και ψύξη..
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω ΠΕΑ σε ένα κατάστημα το οποίο στις πόρτες του έχει αεροκουρτίνες. Οι αεροκουρτίνες δεν κάνουν θέρμανση ή ψύξη αλλά παρέχουν αέρα. τις λαμβάνουμε υπόψη? και αν ναι πως δηλώνονται στα συστήματα?
  5. Συνάδελφοι καλημέρα, μετά την οριστική υποβολή ενος ΠΕΑ διαπίστωσα οτο εχω καταχωρήσει λάθος την αμοιβή. Πρέπει να ανακληθεί το ΠΕΑ και να διορθωθεί η δεν παίζει κάποιο ρόλο?
  6. Συμφωνώ απόλυτα.και θεωρώ άδικο για ιδιοκτήτες που αγόρασαν μια ιδιοκτησία και εν τέλει αναγκάζονται να την πουλήσουν λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων να μπουν σε όλη αυτή την περιπέτεια που τελικά θα έχει κ αμφίβολο αποτέλεσμα..για να μην αναφέρω την πιθανότατη ακύρωση της αγοραπωλησίας..Αν η αυθαιρεσία ηταν εις βάρος των κοινόχρηστων θα χρειαζόταν πάλιι τροποποίηση της σύστασης?
  7. Δυστυχώς τα σχέδια της σύστασης περιγράφουν οτι και τα σχέδια της οικοδόμικης άδειας.Η ομόρη ιδιοκτησία είναι άλλου ιδιοκτήτη, και αν θυμάμαι καλά ειναι διαμέρισμα που κατέχει ενας απο τους οικοπεδούχους.
  8. Συνάδελφοι καλησπέρα, σε έλεγχο γθα την μεταβίβαση ΟΙ παρατηρηθηκε αυξηση των διαστασεων του περιγραμματος εντος του 5% και αλλαγη στο εμβαδον της ταξεως του 1τμ αλλα πιθανοτατα εις βαρος αλλης οριζοντιας μιας και ο ελεγχος των κοινοχρηστων δεν δειχνει καποια μετατοπιση προς αυτους. Σε αυτην την περιπτωση μπορουμε να κανουμε χρηση της κατηγοριας 3? Απαιτειται συναινεση του ιδιοκτητη της αλλης ΟΙ? Θα απαιτηθει τροποποιηση της συστασης για την μεταβιβαση? Να σημειωθει οτι η αυθαιρεσια υφισταται απο κατασκευης της πολυοροφης οικοδομης. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  9. Άρα όπως και να έχει η επιτροπή απαιτείται. Σε αυτήν την περίπτωση πρώτα γίνεται η υπαγωγή στο νόμο , πληρώνεται το παράβολο και μετά ακολουθεί η επιτροπή?
  10. Συνάδελφοι καλησπέρα, σε παραδοσιακό οικισμό <2000 κατοίκων υφίσταται κτίριο κατασκευασμένο και ρευμοτοδοτημένο πριν την κήρυξη του παραδοσιακού οικισμού. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται η διαδικασία επιτροπής? Αν όχι, στην περίπτωση που υπάρχουν και κατασκευές (Η/Χ) που έχουν φτιαχτεί μετά την κήρυξη του οικισμού αλλάζει η διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Συνάδελφοι καλησπέρα, σε επιθεώρηση καταστήματος δεν αποθηκεύει την τιμή στις βοηθητικές μονάδες ψύξης με τίποτα!έχει κανεις καμία ιδέα?
  12. Παιδία όταν εχουμε τερματικές μονάδες funcoil για θέρμανση και ψύξη τι δηλώνουμε στις τερματικές μονάδες ??
  13. Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις ανεβάσει το xml της επιθεώρησης. Όταν το κατεβάζεις εκ νέου δεν σου κατεβάζει μόνο το xml με τα στοιχεία που έχουμε αρχικά αλλά όλα τα δεδομένα που έχεις φορτώσει στο σύστημα..Δοκίμασε να το ανοίξεις από το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ όχι σαν εισαγωγή στοιχείων αλλά σαν μελέτη.
  14. @katrmp έτσι φαίνεται..τουλάχιστον τώρα συμφωνούν κ τα δυο.. μόνο να το τσεκάρουν κ οι συνάδελφοι που είχαν το ίδιο θέμα θα δούμε..
  15. Λοιπόν δοκίμασα κάτι κ έπιασε... πήγα στις Ρυθμίσεις Περιοχής και Γλώσσας στον Η/Υ μου και αλλάξα την υποδιαστολή απο "," σε ".". Έκλεισα και ξανάνοιξα το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ , έτρεξα το ίδιο xml που είχε θέμα και ως δια μαγείας..τα αποτελέσματα με το buildingcert είναι τα ίδια... Δοκιμάστε το κ εσείς να δούμε αν είναι τυχαίο...
  16. Το τσέκαρα και εγώ στο δικό μου xml.. έχει δίκιο ο @pggiotas . Το πρόβλημα δημιουργείται όταν υπάρχει στοιχείο σε επαφή με το ΦΕ. Αν το αφαιρέσω το building cert συμφωνεί με τα αποτελέσματα μου.. Έχει κανείς καμμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.