Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α09] Κατηγορίες αυθαιρέτων (γενικά)


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνάδελφοι καλησπέρα,

 

Σε εκτός σχεδίου οικόπεδο υφίσταται νομίμως με Οικοδομική Άδεια διώροφος κατοικία. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν πολλά κτίσματα με τσιμεντόλιθους και λαμαρίνα (πολλά τμ.) για κότες, πουλιά, κατσίκια κτλ. γιατί τα κάνει συλλογή ο Ιδιοκτήτης και του αρέσουν. (Εννοώ για προσωπική χρήση). Όλα αυτά πως τα δηλώνω? Επιπλέον υπάρχει ένα γκαράζ μέσα ανεξάρτητο μέσα στο οικόπεδο. Πως τα δηλώνω όλα αυτά?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλό κουράγιο στην αποτύπωση της παραγκούπολης. Μια προς μια τις ξελότζες ως αποθήκες θα τις βάλεις και το άλλο που παρκάρει με χρήση χώρου στάθμευσης. Επιφάνεια Β.Χ μέχρι και 50 τμ πάει με μειωτικό συντελεστή. Αν κάποια έχουν μια τους πλευρά ανοιχτή μπορείς και με αναλυτικό.

Ο ιδιοκτήτης γιατί θέλει την τακτοποίηση;

Πρόκειται να πουλήσει;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

μικρο ξυλουργειο 40τμ ειναι μεταποιηση , βιομηχανια,η υπηρεσιες?

Edited by nikosantonakas
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Νίκο. Υπηρεσίες θα βάλεις. Ο συντελεστής 0.40 αφορά βιομηχανίες συσκευασίας και μεταποίηση πρωτογενούς τομέα. Το δικό σου ουσιαστικά θα είναι μάλλον ένα επαγγελματικό εργαστήριο.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα Παυλο.αυτο θεωρω ως το σωστο,αλλα κ η ξυλεια οταν επεξεργαζται ..ειναι ειδος μεταποιησης πρωτογνους τομεα!!!!! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

καλημερα Παυλο.αυτο θεωρω ως το σωστο,αλλα κ η ξυλεια οταν επεξεργαζται ..ειναι ειδος μεταποιησης πρωτογνους τομεα!!!!! :mrgreen:

Νίκο καλημέρα, όσο και να το τραβήξεις δεν γίνεται, διότι όπως θα δεις στο συνημμένο απόσπασμα του παραρτήματος, ο συντελεστής 0,4 εφαρμόζεται σε μεταποίηση πρωτογενούς τομέα (γεωργικές, κτηνοτροφικές, αλλιευτικές, παραγωγικές μονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης).

Τώρα αν το δεις ότι το ξυλουργείο μεταποιεί το ξύλο σε πριονίδι και το τελευταίο κάποιοι το τρώνε, ε ναι...τότε μπορείς να το δεις και έτσι. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ΕΙΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ-ΤΡΟΠ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.pdf

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...





Καλημέρα σας, 

Θα ήθελα την άποψή σας για το εξής:

 

Μετά από αυτοψία σε διαμέρισμα με άδεια τον Ιούλιο 1975,  υπάρχει το εξής θέμα:

Ο φωταγωγός έχει μετακινηθεί προς το διπλανό διαμέρισμα (οι εσωτερικές διαστάσεις του φωταγωγού είναι οκ) με αποτέλεσμα η επιφάνεια του διαμερίσματός μου να αυξηθεί κατά 0,36τμ (<2% από εμβαδόν άδειας). 

Τι θεωρώ ως λοιπή παράβαση? Χρειάζομαι συναίνεση από όλους τους ιδιοκτήτες ή μόνο από τον διαχειριστή?

 

Επίσης, στην κάτοψη της άδειας το διαμέρισμα αναφέρεται με αριθμό 2, ενώ στο συμβόλαιο περιγράφεται με αριθμό 3. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Περιμένω να πάρω στα χέρια μου το σχέδιο του συμβολαίου για να δω τη αναγράφει αυτό. Τι γίνεται σε κάθε περίπτωση?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων





Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.